Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDROWA JAK KON

CUUUD! ZUS MNIE UZDROWIL!(I ZABRAL RENTE)

Polecane posty

dokladnie, a nigdy nie wiadomo kiedy cie pirdolnie samochod albo kiedy rak zechce zamieszkac w twoim organizmie. ciekawe czy wtedy staszek bylby taki pyskaty...

Gość pierdoleeeeeee
tak się mówi jak się jest zdrowym, jak cię ktoś pod tym sklepem jebnie butelką w głowę i dostaniesz krwiaka to już zmienisz zadanie. Kurwa jak ja nienawidzę takich ludzi, mocnych w gębie, weż się od razu zastrzel, zaoszczędzisz sobie cierpienia

Gość oiu
heh nawet nie zaprzeczyłes to smutne staszku zrób cos z zyciem zeby bylo inaczej nie badx taki zgorzkniały to czy ktos za nami zapłacze zatęskni jak umrzemy czy wyjedziemy gdzies(mój przykład) jest cholernie miłe naprawe człowiek zdaje sobie sprawe ze jest naprawde ok

Gość pierdoleeeeeee
Może twoja dziewczyna się rozchoruje ,no ale wtedy ją zrzucisz ze skały zamiast jej pomóc

ignorantem fajnie byc, ale moze powinienes poznac czlowieka sparalizowanego na calym ciele. ja mialam okazje i nie szydze, ok.

Gość pewnie tak a tekst
o żebraniu wymiótł , jak ci matka zachoruje staszek to ją zastrzel bo ją jeszcze będziesz musiał utrzymywać , nie pozwól matce żebrać.

nie ma czegos takiego na swiecie jak bezpieczne miejsce. no chyba ze w katakumbach sie ukrywasz :o

Gość pierdoleeeeeee
Boże co za egoista, wydaje mu się że jest cwany. Chłopak ze wsi, najprawdopodobniej. W każdym razie nie znam żadnego chorego który woli leżeć odłogiem za 500 zł niż pracować za 3000. A znam takich, po studiach, którzy mogliby zostać naprawdę bogaci a nie mogą nic.

Gość pierdoleeeeeee
Matka cię nie kochała i tu jest problem. Cierpisz na brak uczuć wyższych. Jesteś zimny i obojętny, nie wzrusza cię nic, to jest patologia, dziecko, jesteś chory na znieczulicę

Gość autorko możesz
podać zus do sądu, tyle że w tym przypadku trzeba być upartym i się nie poddawać- moja mama walczyła z zusem na drodze sądowej przez rok- wygrała i musieli jej potem oddać pieniądze za te 12 miesięcy, kiedy powinna otrzymywać rentę, więc jeśli naprawdę masz takie problemy ze zdrowiem, to weż tą opcję pod uwagę

Gość MAX 22
Nie denerwować się na staszka bo to niedopieszczony malolat, wszędzie wypisuje brednie dla zwrócenia na siebie uwagi. Dzieciak który stara się szokować swoimi wypowiedziami a nic nie ma do powiedzenia. Wątrobę może mieć jeszcze zdrową bo jako 14 latek zdąży ją jeszcze zniszczyć.

Gość pierdoleeeeeee
Jesteś dobry ale tylko w swoim mniemaniu, życzę ci żebyś zrozumiał, bo wierzę że nie jesteś zły, ale dobry też jeszcze nie jesteś

Gość głosujcie na JKM. on zabierze
wszystki renty i wszyscy będa mieli po równo.

Gość pierdoleeeeeee
ja też mam w dupie innych ,ale tu nie o to chodzi. Jeżeli wszyscy się składają na wszystkich, płacą składki, z których większośś nawet nie skorzysta bo nie będą chorować, a mimo to płacą na wszelki wypadek, to chory ma prawo do godnego życia, do leczenia a nie do utylizacji. Żyjemy w XXI wieku ,w cywilizowanym kraju, do tego wszyscy się zobowiązują i tu nie chodzi o filantropię ale każdy myśli o sobie. Żeby w razie czego miał to zagwarantowane. A orzecznicy ZUS to stare ,cwane huje.

Gość staszek ciebie matka
to wysrała , wyglądasz jak gówno dlatego nie masz dziewczyny.Podszywasz sie pod oferme i piszesz że kobiety to kurwy.

Gość pierdoleeeeeee
Ja wolę żeby moje składki poszły na dziewczynę z nerką niż na samochód jakiegoś złodzieja jebanego

Gość ZDROWA JAK KON
dziekuje wam za psychiczne wsparcie.....poki co, przeszukuje neta w poszukiwaniu pracy, bo mam znowu zapalenie i wysoka goraczke...skonczylam politologie, i co z tego....oddalabym wszystko, by byc zdrowa i moc chocby pracowac jako kosmetzczka:/ot, ironia losu... dalam ogloszenie o korepetycjach i pomocy w pisaniu prac....moze ktos zadzwoni.....jestem zalamana, nie umiem sie pozbierac:/

Gość ZDROWA JAK KON
ktos pytal, czy jakies skladki placilam.....od renty socjalnej jest postracana skladka na ubezpieczenie, wiec tak.a zadnegio etatu nie mialam -nie zdazylam.zachorowalam 10 lat temu, w wieku 13lat.

Gość gfdgfdgdfgfd
moja koleżanka jest chora od 21 roku zycia na stwardnienie rozsiane a renty jej nie przyznali

Gość ZDROWA JAK KON
najgorsze jest to , ze ja naprawde nie mam sily pracowac, dzis ledwo wstalam z lozka, zawroty glowy, mdlosci po lekach, goraczka:/ przyjdzie mi zdechnac i chuj:/