Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDROWA JAK KON

CUUUD! ZUS MNIE UZDROWIL!(I ZABRAL RENTE)

Polecane posty

Gość kebab z damaszkuu
zdrowa jak konc a ladna jestes? ile masz lat? jestes nie jestes brzydka, zadbasz troche o siebie to zawsze mozeszs zajac sie prostytucja. przemysl to

skonczcie z tym wrozbiarstwem, bo nikt nie wie co mi dolega i sie nie dowie. to juz sie zalosne robi i uciazliwe, ludzie.

Gość witaj w pl
staszek odetnij siurka i się zapytaj czy chcesz przeszczep czy wolisz bez.Jakaś miłość cie wzywa na innym topele.Idź ją zajmij sobą.

Gość obolalaaa
pisze ze udawala w sanatorium nie odzywala sie do nikogo. jest moja sasiadka widuje ja codziennie nie ma zadnych problemow psychicznych :-)oprocz niej znam 2 osoby co udawaly swiryi maja rete a wioda normalne zycie nie sa na bank chore(jednej kuzynka nawet sie przyznala ze to byla sciema)

Gość bystry Jarek z Kielc
nie perdol zes chora do roboty zapierdalaj a nie gnic w łózku co za ludzie koorva mać

Gość obolalaaa
znam tez alkoholika ktory z tego tytulu ma rente.

Gość _Martzepan_
Zapraszam was na alternatywne forum Kafeterian. Tam kiedyś odeszła cz esc starej elity z Kafeterii i na czat Kafe. Od roku już go nie używamy. Ponieważ stało puste, postanowiłem je reanimować i udostępnić pisanie w tematach bez rejestracji. Nie ma także szczególnej cenzury. Chyba, że ktoś zakłada 100 tematów o kupach. Ale nie usuwam nawet głupich i śmiesznych tematów jak modka tutaj. Możecie w postach wstawiać zdjęcia i filmiki You Tube. Macie możliwość manipulacji kolorem i grubością czcionki. Także każdy może mieć swój avatar. Spróbujcie. Zarejestrujcie się i załóżcie swój temat na próbę :) Zapoznajcie się z nim. Jeśli Kafeteria będzie się wieszała, zawsze możecie tam się przenieść, więc zachowajcie sobie link. http://marcepan.frix.pl/ - portal http://marcepan.frix.pl/forum Linki do dwóch pokoi na czacie Kafeterii: http://www.polchat.pl/chat.php?_room=kafeteria http://www.polchat.pl/chat.php?_room=kafeteria2 Pozdrawiam Martzepan Przekazujcie linki innym :classic_cool:

Gość agusia 27
jak autorka umie godnie rabac w klawiature kompa w domu to w pracy reka jej nie odleci:D naciagacze

Gość witaj w pl
obolała koszt załatwienia renty u orzecznika tylko 5 tysi.A co to za choroba co ty masz? to zcn?

tyle ze wpierw trzebaby bylo dostac taka robote, co sie tylko siedzi i klika. a z tym chyba gorzej.

Gość witaj w pl
agusia idz jebnij z baranka w ścianę to może lobotomii ci nie będą musieli robić.Albo wypracuj etat na e -16.

Gość pierdoleeeeeee
wypierdalać skurwysyny, nie macie pojęcia co to jest choroba, człowiek jest niezdolny żeby pójść do sklepu ,jest słaby i zmęczony bólem, życzę wam żebyście się pochorowali na maxa, i zdechli żebrając o lekarstwa huje

Gość jest płytko
Najlepsza jest moja bratowa. Też ma rentę, bo przed komisją struga durnia. I cieszy się, że ta komisja to łyka. Do pracy nie ma zamiaru iść, bo dostaje rentę i korzysta z opieki. Więc sumując - wychodzi jej najniższa krajowa. Zatem po co pracować? Autorko ja bym poszła do sądu.

28.07.2011] 17:05 [zgłoś do usunięcia] pierdoleeeeeee wypie**alać sk**wysyny, nie macie pojęcia co to jest choroba, człowiek jest niezdolny żeby pójść do sklepu ,jest słaby i zmęczony bólem, życzę wam żebyście się pochorowali na maxa, i zdechli żebrając o lekarstwa ch*je ten znaczy sie.

Gość oiu
no widzisz marta tak źle zyczysz innym zebyu zebrali o lekarstwa itd ze sama masz problemy ze zdrowiem

Ale ogólnie czego oczekujecie? współczucia? płaciłas chociaż jakieś składki autorko? dlaczego inni mają pracować na twoją rentę? ludzie chorzy powinni umrzeć i nie osłabiać naszego społeczeństwa

Gość witaj w pl
stasiu , jeżeli stosujesz takie kryteria to dla mnie powiini zlikwidować niepełnosprawnych intelektualnie i emocjonalnie , ciebie i agusię jako 1 xd.

Gość pierdoleeeeeee
weż się człowieku zastanów, jacy inni, kto? 500 zł renty, wiecie dlaczego tyle, żeby za szybko nie zdechli i zeby nie było że państwo się nie wywiązuje ze swoich obowiązków. Ktoś kto jest chory nie jest temu winny, jakby mógł to by pracował, jest skazany na wegetację, potępienie i skrajną biedę. po to społeczeństwo całe płaci składki żebyś ty miał na szpital w razie czego, żeby inny chory miał na rentę. Jak ci zrobią przeszczep wątroby Staszku od chlania, bo ci się zrobi marskość to nigdy tego swoimi gównianymi składkami nie spłacisz.

Gość agusia 27
dialize robi sie jezeli nerka kompletnie nie pracuje co u ciebie nie jest potrzebne,widzisz ja mam dwa bajpasy i zyje i pracuje tez bym mogla na rente isc i gnic w domu i plakac jak mi ciezko a ja ciesze sie z kazdego dnia i z tego ze w pracy moge sie posmiac i przebywac miedzy ludzmi do tego zarabiam na siebie i nie zebrze

Gość fijukrierer
każda choroba jest inna, może ty z tymi bajpasami nie czujesz bólu ani zmęczenia. wyobraź sobie że masz cały czas zajebistą grypę, wszystko cię napierdala, i tak bez końca

Gość oiu
stasiu czasu niestety nie oszukasz chocbys nie wiem jak zdrowo sie odzywiał uprawiał sporty itd miał teraz konskie zdrowie predzej czy później choroba dopadnie i Ciebie a wtedy juz nie bedziesz taki wygadany

Gość pierdoleeeeeee
typowe myslenie zdrowego, ja mam zdrową wątrobę więc dlaczego mam płacić, na razie masz zdrową, ale może jutro auto cię przejedzie i ją stracisz, albo stracisz wzrok albo zachorujesz na coś gorszego, bo będziesz musiał wpierdalać masę lekarstw codziennie które kosztują fortunę. Trochę wyobraźni kolego. A poza tym zbadaj sobie wątrobę bo bardzo łatwo można złapać hbs albo hcv i dużo ludzi to ma a to są bardzo groźne choroby

Gość oiu
staszek a kogo to interesuje.... jezeli w realu jestes taki chamski jak na tym forum to i tak nikt po Tobie nie zapłacze...