Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dużo nas

samochód dla 6- osobowej rodzinki

Polecane posty

Gość dużo nas

Witam. Niedługo nasza rodzinka powiększy sie o dodatkowe 2 osóbki i trzeba będzie pomyslec o samochodzie dla tej bandy :) Jakie autko u Was sie sprawdziło tj. nie sprawiało problemów technicznych, mało paliło, było pojemne. Dzięki za pomoc

Gość yrjklgekl;frws
autobus

Gość dużo nas
nie przesadzaj w autobusie jest o wiele więcej miejsc niż 6 :? myslałam o samolocie, ale za dużo zachodu na licencje pilota. :P

Gość w samolocie
w samolocie tez duzo wiecej miejsca zarcik ci nie wyszedl

Gość zyta123
ww sharan polecam, mamy używamy:)

Gość zostaje taczka
samolot, patologię to nawet na furę nie stac, a wy o d razu o samolocie, bo jaką normalną rodzinę stać na tyle dzieci, jedynie patologia sie rozmnaża

Gość zyta123
szukajcie wersji 7 osobowej, fotele wyjmowane fajna sprawa :) a głupich komentarzy typu autobus czy samolot nie czytajcie. chyba komuś żal d... ściska. Pozdrawiam

Gość nas jest 5 ale
po pierwsze to moze się jeszcze zmienić, a po 2 to szukalismy auta które kiedy wszyscy sie go niego upchamy bedzie mialo jesczez przestrzeń w bagażniku. No i stanęlo na Fiacie multipla (stare sa intrygujące dla jednych brzydkie dla mnie śliczne, natomiast nowy wyglada jak taki duży fiat panda. Jest ekonomiczny, wygodny, 6 miejscowy i ma spory bagażnik i fajne wypozazenie no i ceny sa bardzo przyjazne .

Gość zyta123
do zostaje taczka!!!!!!!!!!! stul pysk!!!! od razu patologia??? Patologiczne są Twoje wypowiedzi frajerze, frajerko!!!

Gość chichiiichiiichiii
a kogo stać teraz na tyle dzieci

Gość pianka kuszora
corolla verso 7 osobowa

Gość alaa ma kotaaaaaaaa
vw sharan -bardzo wygodny

Gość Waldek55.....
Opel Zafira umożliwia przewożenie siedmiu osób.

Ja polecam Nissana Serenę :) za niewielkie pieniądze fajny miniwan nawet z klimą ;)

Gość dużo nas
żeby kogoś było stać na dzieci nie wystarczą pieniądze,ale trochę oleju w głowie i dużo miłości. A komentarze typu "patologia" świadczą tylko o poziomie waszej inteligencji. Poza tym chcieliśmy świadomie miec 3 dzieci, a że teraz na świat przyjda bliźnięta to już dar od losu. Dzięki za normalne odpowiedzi.

Gość ale idiotyzmmmm
kolejna co miłością wykarmi dzieci

Gość Inna PM
Opel Zafira Sharan czy Galaxy. Mają opcje na 7 osób. Mamy i sobie chwalimy choć na odzień nie ma nas tyle. Koniecznie vana trzeba wybrać.

Olej te debilki, co nie mają nic w temacie do powiedzenia, za to wiele na temat tego ile powinnaś mieć dzieci:-O Nam zależało, żeby oprócz sześciu miejsc było jakieś sensowne miejsce na bagaż, bo nie uśmiecha nam się jeździć ciągle z kufrem. Na dłuższe wyjazdy to pewnie, ale nie na co dzień, czy jakieś weekendowe wypady. A możesz sobie wyobrazić, jak wygląda pakowanie rodziny z trójką, czy czwórką dzieci. Do tego dochodzi wózek, który żeby był wygodny i zdrowy dla dziecka to niestety zajmuje dużo miejsca. Po rozważeniu wielu opcji stanęliśmy przed wyborem: Renault Grand Espace, Chrysler Voyager lub Chrysler Town & Country, albo Volvo X90. Samochodu jeszcze nie wymieniliśmy, na razie dzieci na wakacjach, więc w trójkę dajemy radę, ale za miesiąc trzeba już będzie podjąć decyzję. Na razie w naszym rankingu wygrywa Volvo:-)

znow mama, jak sie zastanawiacia nad volvo xc90 to jeszcze wezcie pod uwage bmw x5 ;)

Gość sdfgbzdfc
patologia to ma 1 dziecko, bo siedzia w domu nieroby i niestac na utrzymanie kolejnego. albo tkwia w pracy bez perspektyw za 2000. to jest wlasnie patologia cos z rodzaju sharon z ta buda

Gość dużo nas
a jesli chodzi o problemy techniczne? Bo np. słyszałam ,że fiat się ciągle psuje.

Gość a ja wam zazdroszcze
miec tyle dzieci :) ja mam narazie jedno 6 tygodni ma moja mala franca kochana :P :D:D a marzy mi sie 3 ;) no ale ... powoli mi sie odechciewa bo przy jednym czasami nie wyrabiam :D ale rodzenstwo musi byc napewno jeszcze jedno dziecko dojdzie ...kiedys:D super sa takie rodzinki pozdrawiam

Gość dużo nas
dzięki za miłe słowa, ja się tym nie przejmuję, bo nawet jakbym miała złote tarasy i 5 samochodów to i tak bym była patologią. Mam normalną sutuację rodzinną i moje dzieci mają wszystko czego potrzebują.