Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Choćkolwiek ciało u kobiety jest, ważne, umysłowość również PRZYKŁAD Z ŻYCIA

Polecane posty

zaprosiłem dziewczynę na lunch w zeszły weekend do Pragi. Ja specjalnie na lotnisko wzywałem szofera o 7 rano żeby zdążyć a ona się spóźniła. Nie ma szacunku dla cudzej pracy tak sobie o niej, pomyślałem. Następnie już przy obiedzie zanudzała mnie różnymi wywodami o filozofii. SORRY - ale znajomym mojej rodziny jest prof. Leszek Kołakowski dopóki żył. On nauczył mnie wiele i uważał, że gdybym nie został prawnikiem i biznesmenem powinienem być filozofem gdyż bardzo ciekawie interpretuję szkołę neoegzystencyjną. No nieważne. Później w pokoju ona zapytała czy może zrobić mi dobrze po czym odpięła mi rozporek, wykonała loda i połknęła spermę. Wtenczas myślałem, że poleżymy sobie lecz ona znów zaczęła gadać jakieś swoje przemyślenia. To stanowi jak ważna jest umysłowość u kobiety która powinna umieć się wyciszyć i nie rozmawiać o czymś, co mężczyzna akurat wie lepiej.

Gość powrocil dArtagnan czlowiek z
kregow :) yupiiii opowiedz czy dobrze sysala :)🖐️

dobre prowo :classic_cool: morał taki że umyśłowośc jest ważna lecz nie wolno jej używa w przeciwieństwie do ciała :D czy to autor miał na myśli ? :P

Gość flowersssssss
hahahahaha świetne xD

Gość cucamber
Zgadzam się z Tobą w znacznym stopniu, lecz w jenej tylko kwestii podejmę z Tobą polemikę. Choćkolwiek ciało kobiety jest interesującym stworem, to kobiecie, którą opisałeś umysłowości nie zabrakło. Znała się ona bowiem na filozofii, jak to niebanalnie powiedziałeś. Brakowało jej jednakże ogłady, wyczucia, dobrego smaku, jak mawiał przyjaciel mej rodziny - prof dok hab J.R Nowak. Był on i jest nadal mym przewodnikem jeżeli chodzi o filozofię stoicyzmu lecz również empiryzmu. Wiele razy polemizowałem z mym nauczycielem lecz nauczył mnie on jednego co niewatpliwie wyniósł od Seneki: kobieta nieujarzmiona staje sie tworem podobnym do zwierzęcia.