Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RTUf

Krótka lekcja z psychologi

Polecane posty

Gość RTUf

Zastanawia mnie pewien fakt które rysuje się nie tylko na tym forum, fakt za który odpowiada kobieca psychika. Gdybym napisał, że szukam seksu i mam na to ochotę, to dla prawie każdej kobiety na tym forum stoję na straconej pozycji. Automatycznie mało która widzi takiego faceta jako kogoś z kim chciała by uprawiać seks. W skrócie najdelikatniej: Desperat, facet nie potrafi wyrwać żadnej,nie pociąga mnie, niema chemii. nic o nim nie wiem Kobiety pociąga co innego, choćby facet będący wyzwaniem, a jak mogę być wyzwaniem mówiąc "chce mi się seksu" :D. Dwa kobieta nic o takim facecie nie wie. Czasem co nie którzy wstawiają zdjęcie pindora, tyle że co ma niby taka fotka mówić? Chyba tyle że właściciel myśli że to najbardziej pociągająca cześć ciała u faceta. A czy właściciel umie się nim posługiwać ? :D. A czy właściciel umie się posługiwać swoimi dłońmi, językiem ? Tego żadna czytelniczka anonsu nie wie. Stąd prosty wniosek, każdą kobietę trzeba uwieść !, nawet taką chętną na seks. By wiedziała że warto. By wiedziała, ze facet zna się na rzeczy i umie tworzyć magię ze swoich dłonie i języka. A pindor ? Niech go włoży jak najgłębiej jak już będzie napalona, fotki nie potrzebne ;)

jasne że wstawianie pindora to porażka ale co taki bezmózgowiec ma wstawić mózg którego nie ma?? Podoba mi sie twoja teoria wiec: jestem facetem który nie chce tu znaleźć młodej atrakcyjnej inteligentnej do rany przyłóż sytuowanej laski czekam na odzew

Gość RTUf
No wiem ze foty pindorów to porażki. Będąc ładną kobietą bał by się że facet to czysty egoista. i hujocentryk. Równie dobrze można wstawić pól dupy z za krzaka . Kobiety wolą jak się tworzy magię wokół nich, lubią wiedzieć, że facet jest facetem Chyba faktycznie nie działa, ta Twoja metoda, ewentulaaie spróbuj takiej Nie szukam kobiety zmysłowej i pięknej o urodzie delikatnej, nie szukam kobiety którą mógłby pieścić i głaskać, do momentu w którym jej zapach powie że jest tak mokra by sciągnąć już majtki i już zagłębić się ustami i móc czuć spływający nektar...

No własnie takiej nie szukam to miałem na mysli

Gość aaaaale
A niby co kobiety piękne i zmysłowe miałyby robić na tym forum? :D oczywiście, że żadna nie odpowie na taki "anons", bo takie kobiety już własnie są w łóżku z kimś innym :D Fantaści wierzący w bajkę internetu :P

Gość RTUf
Bajka internetu istnieje. To tylko kafateria to taka czarna dziura. A ty wiesz ile teraz samotnych kobiet w domu, które chciało by być kobietą w czyiś ramionach ?

Gość aaaaale
Skoro kafeteria to taka czarna dziura, to dlaczego tutaj szukasz?

Gość RTUf
Kto powiedział że szukam :P

piękne i zmysłowe trafiaja czasem w łapy strasznych i bogatych nie majacych czasu lub zmieniajacych kobiety jak rekawiczki i wtedy piekne i zmysłowe szukaja dyskretnie tego czegos...... Prawda laseczki piekne i zmysłowe???

Gość aaaaale
RTUf to co tu robisz jeżeli nie szukasz?

Gość RTUf
Zadna się nie wypowie, bo to musi się trafić piękna zmysłowa i inteligentna aaaaale a ty jestes piekna i zmysłowa ?

Gość RTUf
"RTUf to co tu robisz jeżeli nie szukasz? " Podejmuje trudne i filozoficzne tematy :P

Gość aaaaale
zdefiniuj te pojecia, to ci odpowiem, poniewaz dla kazdego te słowa oznaczają co innego

Gość RTUf
Które ? Piękna, zmysłowa czy inteligentna ?

Gość aaaaale
możesz wszystkie

Gość RTUf
Mógł bym. Ale chyba ważniejsze jest, co Ty uważasz o sobie...

Gość RTUf
Jeśli dziewczyna jest nawet "przeciętna" ale nadal jest kobietą To przy odpowiednim facecie może stać i piękną i zmysłową.

Gość aaaaale
Inteligentna jestem - ale to nie oznacza jeszcze, że mądra. Naprawdę piękna jest tylko kobieta, która jest szczęśliwa - wtedy piękna jest każda - więc piękna tylko bywam. Zmysłowa jestem tylko dla wybranych.

Jeśli dziewczyna jest nawet "przeciętna" ale nadal jest kobietą To przy odpowiednim facecie może stać i piękną i zmysłową Dziwna teoria tym razem

Gość RTUf
Trzeba jej tylko na to pozwolić... Ale czy ty się uważasz za taką kobietę, skoro pytasz mnie o kryteria ?

Gość RTUf
ONE22 odpowiedz masz nad sobą

Gość RTUf
Tu nie chodzi o to że wszystkie kobiety pięknieją po kilku głębszych. Są też brzydkie dziewczyny. Ale każda kobieta potrafi uwolnić z siebie pokłady seksu, seksapilu i zmysłowości, jeśli się jej pokaże że warto i że jest tego warta ;)

Gość aaaaale
Nie, nie czuje się piękna w tej chwili.

Gość jasne jak slońce
no jest jeden problem - facet tez musiałby być piękny, młody, inteligentny i sytuowany a nie tylko się za takiego uważać :classic_cool:

Gość RTUf
aaaaale To jeszcze nie znaczy że taka nie jesteś... Dziś spotakalem taką kobietę, miała przepiękny uśmiech i stwarzała taką aurę wokól siebie. Wiecie wszyscy się oglądali. Co sobie pomyślałem, że jest dobrze pieprzona ;) Takiej aury nie tworzy wokół siebie samotna kobieta ! Ja mogę mieć swoje kryteria wyboru wyglądu , zgrabny tyłek kształtne piersi(nie musza być duże ) Ale z twarzy będzie tylko prawdziwe piękna jeśli poczuje się pożądana i atrakcyjna przez tego wymarzonego faceta ;)

Gość RTUf
jasne jak slońce Facet piękny inteligentny i dobrze sytuowana, nie musiał by jeszcze z Tobą być, pamiętaj o tym

Gość jasne jak slońce
jasne że nie musiałby :D ale mnie chodzi bardziej o to żeby nie wymagać od drugiej osoby czegoś, czego samemu się nie posiada ;) A poza tem... to wszystko sprawa gustu - o tym się ponoć nie dyskutuje, czyż nie?

Gość RTUf
Gorzej nie mieć w ogóle wymagań... "ale mnie chodzi bardziej o to żeby nie wymagać od drugiej osoby czegoś, czego samemu się nie posiada" Trudno być pięknym i zmysłowym, jak się jest przystojnym i namiętnym :P