Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RTUf

Krótka lekcja z psychologi

Polecane posty

Gość aaaaale
Nie wiem jaka jestem. Nigdy nie uważałam się za typową piękność :P ( i uważam, ze to straszna hipokryzja ze strony mężczyzn określać kobiety mianem "płci pięknej" a potem wymagać żeby się malowały, stroiły i bóg wie co jeszcze ;P ) Ale jakoś nigdy nie miałam większych problemów, żeby mieć faceta, jeżeli go chciałam. Problem w tym, ze rzadko się w pobliżu tacy zdarzają, którym miałabym ochotę dać się uwieść.

Gość RTUf
a "aaaaale" sobie już poszła...

Gość aaaaale
aaale tylko po herbatę ;)

Gość RTUf
oo jesteś :) że cieżko Cie uwieść, , no to jakiego ty faceta moja droga oczekujesz, że aż tak ciężko... a przed chwila było o wymaganiach :D

Gość aaaaale
Takiego, który zafascynowałby mnie swoją osobowością na tyle, że fakt, ze dobrze rżnie stałby się sprawą drugorzędną

Gość RTUf
"uażam, ze to straszna hipokryzja ze strony mężczyzn określać kobiety mianem "płci pięknej" a potem wymagać żeby się malowały, stroiły i bóg wie co jeszcze ;P" Ale co czy jedno przeszkadza drugiemu ? To lepiej żebyśmy my się malowali, tak ? :P Ja np nigdy na punkcie malowania nie miałem fioła, Ale lubię jak kobieta ma pomalowane paznokcie, te u stóp też ;) I gładziutką brzoskwinkę . Więcej mi nie trzeba, ale mam strasznie niskie wymagania :D

Gość RTUf
"Takiego, który zafascynowałby mnie swoją osobowością na tyle, że fakt, ze dobrze rżnie stałby się sprawą drugorzędną" aaale ciekawe czy mógł bym zafascynować Cie swoją...

Gość jasne jak slońce
jednak "chemia" musi być, czy to się komu podoba czy nie :D

Gość RTUf
jasne jak slońce A podobno facet miał być piekny, dobrze sytuwany... coś Ci się odmieniło ?

facet warty uwagi ma w sobie to coś .Taki facet nie dowartościowuje się na forum pokazując pałe bo zna swoją wartość.Szanuje kobietę ,jest wierny .W cale nie musi mieć idealnego ciała z siłowni wystarczy jego sposób bycia oraz myślący o życiu poważnie .

Gość aaaaale
Hmmm, z tą brzoskwinką to może być mały problem - jak cie jakaś kobieta zafascynuje i na dodatek też ma na ciebie ochotę, a w łóżku okaze się, ze brzoskwinka nie jest gładziutka, to co? - wygonisz ja z łózka? :D

Gość aaaaale
RTUf, skoro się tu wypowiadam, to przynajmniej tym co piszesz jakoś już zainteresowałeś :P

Gość jasne jak slońce
RTUf ależ moje zdanie było odpowiedzią na to, co napisał ONE22 w odpowiedzi na twój post :D Mnie się nie podobają "piękni" zewnętrznie :-0 Facet ma być męski :D a to już indywidualnie każda pani określa ;)

Gość RTUf
Hmmm, z tą brzoskwinką to może być mały problem - jak cie jakaś kobieta zafascynuje i na dodatek też ma na ciebie ochotę, a w łóżku okaze się, ze brzoskwinka nie jest gładziutka, to co? - wygonisz ja z łózka? A wiesz że miałem taki przypadek :) Bidulka wstydziła się ściągnąć majteczki bo nie była po prostu przygotowana. Ale moje słowa, ze chce Cie taką właśnie zobaczyć, przekonały...i chyba nie żałowała :) Następnym razem miała już gładziutką ;). Ale ja też nie mam jakiegoś fioła na tym punkcie moze, być też taka kilku dniowa, też jest sexy ! Długie włosy utrudniają wiecie co :P Tak, ze same se działacie na swoją niekorzyść...

Gość RTUf
jasne jak slońce nie się nie podobają "piękni" zewnętrznie Ale ja brzydal nie jestem, czyli co odpdł bym w przebiegach ?

dla mnie nie ale facet mnie odpycha wyglądem to nic z tego nie będzie więc lubię przeciętnych ;] wydają się przynajmniej bardz iej normalni

Gość aaaaale
Mężczyzna nie musi być piękny, musi mieć w sobie "to coś" tak samo jak kobieta. Ba, nawet pokuszę się o stwierdzenie, że mężczyźni mniej atrakcyjni zewnętrznie są lepszymi kochankami, bo bardziej się starają :D prawdopodobnie mniej atrakcyjne kobiety też w ten sposób "nadrabiają" brak urody Naprawdę nieważne jak facet w moim łóżku wygląda - ważne jak na mnie patrzy ;)

Gość jasne jak slońce
RTUf facet ma wygladać jak facet a nie jak... Ken :-0

Gość jasne jak slońce
aaaaale niby się wszystko zgadza ale!... wolalabym żeby coś jednak robił w łóżku a nie patrzył :P

Gość RTUf
halo tu londyn, tylko tyle ? Jestem czysty ogolony, tylko "perfumu" brak ;) używam dezodorant, więc znowu chyba bym odpadł :P

Gość aaaaale
jasne jak słońce no to się rozumie samo przez się :D

Gość rozpuśc
halo tu londyn co to do jasnej kurvy jest PERFUM , analfabetko:O???

Gość RTUf
jasne jak slońce, najpierw patrzył, a potem robił... aaaale, ja nie mam jakieś super ciała, czy jestem piękny ? A wystarczył by Ci mój wzrok ? i dłonie ?

Gość aaaaale
wzrok i dłonie? :D a język i penisa zostawiasz dla zony? :P :D

aż tyle takich facetów co myślą o życiu jest mało tylko zaliczanie lasek.Jestem może dziwna mój partner mnie nie widział całkiem nago cóż jestem wstydliwa ,nie spełniam zawsze jego zachcianek jak sobie zażyczy do buzi to rzadko nawet wcale ,anal odpada nie mam zamiaru .Charakter mam trudny ,jestem wybuchowa ,wrażliwa .sumując jestem inna więc dlaczego on jest ze mną ;] ha ha Uważam że mnie kocha bo inaczej nie bylibyśmy razem