Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Po co właściwie te komórki ?

Polecane posty

do autorki Kingusi coś tam rzeczywiście mój błąd przepraszam za to butka, budka to naturalnie poprawna wersja

Gość dziadek z ubiegłego wieku
Staszek spod monopoloego, rozwlasz mnie, hihi. A nie widział gdzie Mamrota tego za 5.50? Może w Twoim monopolowym?

No własnie mnie się podobały :) W ogóle żałuję,że nie żyłam w tamtych latach ..ta muzyka była zajebista..coś pięknego..a teraz?:O

muzyka była fantastyczna, i polska jak również i zagraniczna te piękne przeboje miałam szczęście że jestem rocznik 1980 chociaż szkoda że ominęłam lata 70te moim zdaniem najlepszy okres i pod względem filmów i pod względem muzyki :)

Gość koneserkaaaaa
A'propos włosów: nie każdy potrafi zadbać o długie włosy, ale chyba każdemu mężczyżnie byłoby w nich do twarzy, kwestia doboru odpowiedniej fryzury. Mnie się zawsze podobały dłuższe włosy u ciekawych facetów, którzy nosili je bądź noszą nawet fikuśnie związane gumka. Jeden z przykładów to : http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Evgeny_Malinovsky.JPG&filetimestamp=20100818230218 Po prostu spodobała mi sie ta postać w jednym z odcinków (przypadek, bo nie ogladam!) Pensjonatu pod Różą