Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daryszka

wredna przyjaciółka !

Polecane posty

Jestem Daria mam prawie 12 lat .Od kilku tygodni , moja przyjaciółka ma chłopaka ,ponieważ ich ze sobą związałam i byłam ich takim jakby psychologiem .Chciała żebym ja też miała chłopaka , poznałyśmy takiego jednego Karola , podoba mi się .Karol chyba nie wie z którą chcę chodzić , a Ewelina ( przyjaciółka ) nawet nie chcę mu powiedzieć że ma chłopaka ! To mnie strasznie boli , zwłaszcza to że ona jest blondynką , a chłopacy wolą blondynki , to mnie strasznie wkórza że wolą blondynki !przecież brunetki też są ładne !Czasami jej nie nawidzę ! P.S. Mam pytanie czy wiecie co robić , aby on myślał tylko o tobie ? I co zrobić żeby przestać rosnąć !? Bo mam prawie 12 lat pójdę do 6 klasy a mam 170 cm ! Bardzo proszę o pomoc ! odpisujcie mi na daria99g@o2.pl , oraz na nasza-klasa jestem Daryszka xd XD , czy coś takiego , jak by co mam zdjęcię jak robię ręką znak pokoju ! zielone tło !

Gość umarłam, normalnie
UMARŁAM

Gość krokodylica
Powiem to w Twoim języku: L O L :)

Prowo? Jeśli nie,to czy ty czasem nie powinnaś się zając czym innym niż podrywaniem facetów?

Gość Załamany ludzką głupotą
"Mam pytanie czy wiecie co robić , aby on myślał tylko o tobie ?" Nie wiem co mam zrobić, by myślał tylko o mnie. Może mam pokazać mu cycki? "I co zrobić żeby przestać rosnąć !? Bo mam prawie 12 lat pójdę do 6 klasy a mam 170 cm !" Jeb.nij się ciężką książką w łeb. Raz, że może od tego zmądrzejesz, to dwa, może przestaniesz rosnąć. Jeśli to nie pomoże, to wybuduj sobie izolatkę o wysokości 170cm, zamknij się w niej, stań prosto i stój. Raz, że nie będziesz miała jak rosnąć, to dwa, więcej ludzi nie będzie miała stycznośći z twą odstraszającą głupotą.

Gość adixxxxx
ja p.ierd.ole

Gość shakiraki
hahahha nie wierze!Xdxd prowo jak nic:D

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dobre prowo, omal nie padłam ze smiechu :D

Gość urocza czarownicaa
0/10 nawet nie smieszne

Cześć. Jeśli koleżanka która jest twoją przyjaciółką nie stoi po Twojej stronie to jest przyjaciółką ? Raczej nie. Może jej powiedz, że Cię to wkurza ? Jeśli chodzi o blondynki - to nieprawda że chłopaki wolą blondynki. Na pewno są w twoim otoczenia też tacy którzy wolą szatynki. Jeśli chodzi o rośnięcie - to osobiście nie słyszałem żeby dało się to kontrolować, ale może upewnij się u lekarza. Pozdrawiam