Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój mąż nie chce

mój mąż nie chce ze mną sypiać ale twierdzi, że chce mieć dziecko

Polecane posty

Gość mój mąż nie chce

co mam zrobić, jak inaczej mam się zapłodnić, nie mam już sił, sypiamy ze sobą raz na 5-7 tygodni, do tego on ma dość słabe plemniki więc powinniśmy się kochać co drugi dzień w dni płodne a my tego prawie w ogóle nie robimy bo on jest zmęczony i nie ma ochoty, jak ja mam zajść, to już trwa 2 lata, jestem w rozsypce

Gość mój mąż nie chce
fakt jest taki, że ma troche problemów, ponad rok temu założyliśmy firmę, nawet w miarę do tej pory szło ale płatności nam spływają z dużym opóźnieniem więc ma o czym myśleć, z tym, że pewnie tak będzie przez kolejne 10 lat jak nie całe życie, to w końcu własny biznes, czyli co mam już nigdy nie zajść w ciążę? nie wiem co robić, mówię mu, że jak tak jest to może in vitro to mi mówi, że mi odbiło, no to jak mam zajść w ciążę, dziewczyny jestem już tym sfrystrowana strasznie, właśnie chciała się postarać bo chyba będę miała te dni teraz kiedyś (mam dość nieróny okres) to mi powiedział, że nie ma dzisiaj ochoty i może jutro, jutro pewnie też nic z tego nie będzie, teraz leży i gapi się w telewizor, postanowiłam sobie, że odseparuję się od niego teraz, będę spała na kanapie, nie chcę spać koło niego bo jestem na niego wściekła i rozżalona bardzo, jest mi smutno i źle, płakać mi się chce :(

Gość dsdsddssdsdsd
albo go nie podniecasz, albo ma inną babe na boku, albo jest aseksualny...

Gość observerr
cos nie tak z tym twoim facetem po prostu, kłopoty w firmie to nie wytłumaczenie prawie każdy żyje dzisiaj w stresie i co ludzie seksu nie uprawiają? to nawet można powiedziec idealny odstresowywacz jesli już. co ile na początku waszego związku się kochaliście? kto kogoa zawsze namawiał? jeśli zawsze był mało chętny i nie wiem lubił raz na tydzień to moim zdaniem to sie pogłębiło teraz wychodzi jego aseksualność a praca to wymówka, jeśli to taka nagła zmiana od 2 lat to iddźcie do seksuologa

"bo jestem na niego wściekła i rozżalona bardzo, jest mi smutno i źle, płakać mi się chce :(" Podaj nam jakiś kontakt do niego to mu o tym powiemy skoro Ty nie potrafisz. :)