Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rose1110

błagam was o pomoc, potrzebuje schudnąć w tydzień...

Polecane posty

musze..., po prostu musze schudnąć w tydzień, to dla mnie bardzo ważne. Wystarczy mi 3-4kg mniej, jeżeli macie coś sprawdzonego i skutecznego, prosze was dajcie znać...

tzn. powiem szczerze że chciałabym pozbyć się 5cm w udach i pośladkach, może być nawet mniej byle by to było skuteczne, bardzo was prosze, pomóżcie...

też bym właśnie chciała tak schudnąć, tylko jeszcze nikt mi nie udzielił szczerej porady. Zupełnie nie znam sie na dietach, nigdy żadnej nie stosowałam i chciałabym właśnie żeby ktoś mi w końcu poradził coś sprawdzonego i skutecznego. Ja sie zastanawiam czy nie wypróbować tej diety, co przez tydzień je sie zupe spalającą tłuszcz, tylko nie wiem czy to skuteczne jest...

nie, nie zupa odpada, nie chce żeby ktoś sie domyślił że sie odchudzam, a gdy sporządze tą zupę to od razu będzie wiadomo... i zaczną sie docinki w domu, dogadywania, wyśmiewanie ze strony rodzeństwa - o nie nie... moge ćwiczyć codziennie, ograniczyć jedzenie(tylko właśnie nie wiem jak ograniczyć to jedzenie, żeby ubyło mi 3-4kg w tydzień). Musze zacząć od jutra bo szkoda czasu, niech ktoś coś poradzi, pleaseee....

kurcze!!!, chciałabym ci jakoś doradzić, ale naprawde nie znam sie na tym, sama potrzebuje pomocy, a tu nikt nic nie pisze. Na mój rozum, to ćwiczyć codziennie przed spaniem i rano po przebudzeniu, jeść 5 małych posiłków, najlepiej jakby to były same owoce i warzywa albo przynajmniej większość, pić zieloną herbate no i.. nie wiem czy by to było skuteczne.Musi sie tu ktoś odezwać, kto ma coś sprawdzonego!!!

w sumie to by nie było takie złe, może akurat przez ten tydzień pozbyło by sie te 5cm , do tego dołączyć cały dzień jakieś aktywności fizycznej, pić dużo wody, kawy 2 filiżanki dziennie no i nie jeść np. od 16. Może by i było co z tego. No ale też bym wolała coś sprawdzonego...;/

dodałabym, żeby spać po max 5h dziennie, chodzić spać o 2:00 a wstawać o 7:00, albo o 3:00 i wstawać o 8:00 i ćwiczyć i tak dzień w dzień... albo też słyszałam że podczas ćwiczeń dobrze jest się poubierać (rajstopy, spodnie, skarpetki, bluzka, sweter), wtedy pocisz się 5 razy gorzej i ćwiczenia są o wiele skuteczniejsze;)

Kiedyś przy wadze 65 kg zaczęłam się odchudzać. Jadłam 300 kcal dziennie, w ciągu tygodniu poszło mi 5kg. Tyle że 80% to była woda i tak naprawdę spadku wagi nie było widać. Nie ma się co spinać, przejdź na dietę 1000-1200 kcal i będziesz ładnie chudła. Do tego jakiś fitness a po miesiącu zobaczysz świetne efekty ;)

Ja mogę napisać jak kilka lat temu schudłam w tydzień 4 kg, ale nie polecam tego,bo potem nie dość, że słabłam na każdym kroku, to potem nie miałam sił na dalszą walkę. Dieta polegała na spożywaniu kefirów,surowych marchewek, ogórków, pomidórów(bez przypraw), oraz piciu czerwonej herbaty (okoł0 5 szklanek dziennie) do tego godzina wysiłku fizycznego.Po tygodniu miałam 4kg. Teraz odchudzam się bezpieczniej i jem około 1200 kal dziennie do tego biegam i mam spadek 3 kg w dwa tyg ;-) pozdrawiam

Gość tez mialam
pol godz przed sniadaniem i obiadem zjedz grejpfrut, spala mnostwo kalorii ale to juz pewnie wiesz... w ciagu dnia duzo zielonej herbaty, nie tej za 2 zeta tylko lepsza, sypana z apteki np. zadnych napojow gazowanych ani soczkow no chyba ze sama robisz, wieczorem nie jedz owocow, zawieraja cukry.

Gość tez mialam
takim sposobem schudlam w 2 mies 10kg :) wiec powodzenia!

Tu jest dział diety a nie o odchudzaniu:P.A ja proponuję po prostu przez ten tydzień nie żreć:P.Ja w takim czasie zwykle chudłem o conajmniej 5 kilogramów:P.

najpierw się zastanów, chudnięcie w tydzien to idiotyzm, kiedys schudłam 10 kg w krótkim czasie, i teraz nie dośc ze nie umiem przytyć, to mam duże problemy z zdrowiem.Chudnij z głowa, ktoś tu pisał o 300kcal dziennie, jak można byc tak głupim?

Gość taka ta czarna
Polecam dietę redukującą Lucyny Ostrowskiej 1200 kalorii.Po tygodniu widać już efekty i samopoczucie dużo lepsze

Gość taka ta czarna
Śniadanie np.sucharek bezcukrowy,mały kubeczek jogurtu naturalnego i kiwi.Obiad np.dwa średnie kartofelki,filet z kurczaka smażony na łyżeczce masła i sałata lodowa,pomidorek,ogórek z dwoma łyżeczkami jogurtu natural.

Gość taka ta czarna
Oczywiście zero słodyczy,uważaj też na pieczywo bo jest kaloryczne.Jedna kromeczka na śniadanie lub kolację.Ryż,makaron pół szklanki do obiadu.

dzięki wielkie za porady, wiem że chudnięcie w tak szybkim tempie jest niebezpieczne i nie zdrowe, ale ja po prostu musze schudnąć w ten tydzień (sprawy osobiste), jak na razie to zjadłam jogurt naturalny, popiłam kawą i zieloną herbatą;) iii... właśnie to wypróżniłam, czuje sie świetnie jak na razie, jest mi tak jakoś lekko;) będe próbowała schudnąć te pare kilo, musze wziąć sie za ostre ćwiczenia przez ten cały tydzień iii... duuużo aktywności fizycznej, postaram się w ogóle nie usiedzieć na pupce;) chyba że wieczorem. Jak mi sie uda schudnąć, dam znać, trzymajcie za mnie kciuki! jeszcze raz z góry dziękuję za wszystko;*;*

Po co masz chudnąć w tydzień? Od razu mogę Ci powiedzieć, że jest to niemożliwe. Żeby spalić kilogram tłuszczu, musisz stracić 7000 kalorii. Nawet gdybyś przez tydzień nic nie jadła to tyle nie spalisz. Jedyne co Ci może ubyć to cyfry na wadze a w rzeczywistości nie zauważysz różnicy. Chudnięcie to długi proces, w którym nie pomaga żadna rewelacyjna dieta, głodówki czy co tam jeszcze. Trzeba zmienić nawyki żywieniowe. Raz na zawsze. Nie lepiej w ten sposób? Co z tego, że na wadze będzie 5 kilo mniej po tygodniu? Pozbędziesz się jedynie wody, może odrobiny tłuszczu. A zaczniesz jeść normalnie to wróci wszystko to co straciłaś plus jeszcze trochę.

Ale to nawet nie chodzi o to, że to niezdrowe (bo jest, ale to Cię nie obchodzi). Waga poleci w dół na bank, ale obwody? Nie sądzę. Po co się katować, skoro zamierzonego efektu wizualnego nie będzie? Schudniesz na twarzy, w biuście, wyjdą Ci obojczyki, będziesz miała cienie pod oczami. I po co? Trzeba było się wcześniej obudzić. A tak w ogóle to ile ważysz? W drugim poście piszesz że chciałabyś mieć 5cm mniej w udzie. Zapomnij, że dasz radę tak odchudzić udo w tydzień. Ja katuje się na fitnessie po 1,5h dziennie i schodziło mi ok. 0,5-1cm tygodniowo. Spójrz na odchudzanie realnie.

kochani nie załamujcie mnie, ja wiem że to jest nie zdrowe, ale cały czas wierze, że uda mi się pozbyć przez ten tydzień troche cm. Raz, był taki dzień, gdzie zjadłam jedną kanapke i dopiero wieczorem pare chipsów - miałam wtedy robote, sprzątałam domki letniskowe, na drugi dzień miała być impreza i też zjadłam rano jedną kanapke i potem w ciągu dnia pare paluszków. Impreza trwała do 3:00 w nocy. Po tych dwóch dniach rano zmierzyłam sobie obwód uda i straciłam cały 1cm, więc to chyba jest możliwe. musi być możliwe bo naprawdę jest to dla mnie ważne, bardzo....

zastanawiam się jeszcze czy nie wypróbować tej diety amerykańskiej, gdzie przez 5dni można schudnąć 5kg, niby piszą że to możliwe ale czy widoczne??;/