Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellowcard

dziewica czy się wyrobi?

Polecane posty

Gość yellowcard

Moja dziewczyna jest dziewicą i boi się uprawiać seks bo boi się bólu. W sumie nie dziwię się bo mam dużego. Do tego jak już się dotykamy to tylko po ciemku i pod pierzyną tak się wstydzi a raczej nie ma czego. Czy to normalne zachowanie dziewicy i się potem wyrobi czy już do końca będzie taką cnotką niewydymką?

Gość wyrobi się
zachwycaj się głośno jej nagim ciałem to sie przełamie, bo poczuje sie pewnei i bezpiecznie, zapewniaj ze jest wyjątkowa jak się boi bólu to załatw jej do rozdziewiczenia żel znieczuląjący LIGNOKAINA, niestety na recepte, można wyżebrać recepte u jakiegoś lekarza lub poprzez znajomości w aptece, koszt ok. 20 zł, to sie stosuje przy zabiegach chirurgicznych i naprawe nie czuć bólu, smarujesz czystym palcem obficie wejście do pochwy i w środku też, zakładasz gume zeby ciebie też nie znieczuliło i jedziesz, musisz załawić sprawę w kilkanaście minut bo potem efekt znieczuląjący znika powodzenia

Gość wyrobi się
na nastepne kilka razy też może sie przydać lignokaina, potem zwykły żel nawilżajacy jesli będzie zbyt sucho

Czy to normalne zachowanie dziewicy i się potem wyrobi czy już do końca będzie taką cnotką niewydymką?" Absolutnie nie :) Dziewice tak sie nie zachowują Ja na twoim miejscu sprawdziłbym czy aby tą dziewicą jeszcze jest ? ;)

Gość wyrobi się
no i zakładam ze skuteczną antkoncepcję macie zaplanowaną, bo dziewczyna pewnei tez boi se ciąży

Gość zastanawiajaca sie.
no takie przygotowania jak z antykoncepcja i z tym zelem to dobry pomysl i powinniscie je poczynic tylko radze nie planowac co do dnia godziny....ze bedziecie uprawic seks bo zapewniam ze nic z tego nie wyjdzie bo dziewczyna bedzie zestresowana...lepiej spontanicznie ....chyba ze ja doprowadzisz wczesniej do stanu blogosci...i zrobisz co masz zrobic...

Gość zastanawiajaca sie.
Musisz jeszcze wykazac zrozumienie dla niej bo ma prawo sie bac.Kazdy to troche inaczej przezywa moze kolezanki jej opowiadaly i mialy jakies koszmarne doswiadczenia z tym zwiazane dlatego sie boi.Oczywiscie po pierwszym,drugim,trzecim razie nie licz na bog wie co musisz jej dac troche czasu zanim sie przyzwyczajia dopiero potem sie zacznie jak to okresliles ''wyrabiac'' tylko musisz jej pomoc.Ty chyba jestes doswiadczony wiec problemu byc nie powinno:)..

Gość cotytaka,,dziecinny,,?
stego co wiemy to ci pisala ze chce taka ,,....,,, zostac bo woli isc do zakonu niz ty bys ja mial ,,wyrabiac,, tak wienc w czym masz problem ciongle do ,,rozwazan,,?

Gość lignokaina uczula
niektórych. Żeby się nie skończyło na pogotowiu.

jak sie boi to problem tkwi w psychice, najpierw ją ujrzyj w swietle dizennym a potem myśl o czymś innym :P