Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hendrihh

ile kosztuje wstawienie zęba??

Polecane posty

Gość hendrihh

jest mały problem...po drobnym wypadku mam 4 zęby do wyrwania i wymiany..tj 1,1,2,3 i nie wiem co z tym zrobić. Co lepsze? implanty , koronki czy może coś innego?

Gość hendrihh
Kolejne 3 już mi się psują...

Gość hendrihh
podszywaczu nic mi się nie psuje, o co innego pytam

Gość jak masz do czego
przyczepić, to znaczy jak ząb jest dobry poniżej linii dziąsła to będzie więcej możliwości, implanty to tylko wtedy jak juz jest puste dziąsło, wtedy trzeba wczszepić implatn w kości szczęki

Gość jak masz do czego
jak jest w co wsadzić co takie mocowanie sztucznych zębów nazywa się chyba "sztyftem", też się jakąś śrubę wsadza, z 10 lat temu w drogim Stomadencie we Wrocławiu to kosztowało za jedynkę 600 zł

Gość kociakiciakocia
wiadomo ze implanty bo to jak wlasny zab prawie,ale najdrozsza inwestycja

Gość jak masz do czego
zapłatę za takie drogie zabiegi w wielu gabinetach mozna rozłożyć na raty

Gość hendrihh
qurna taka kasa za jedną przejażdżkę rowerem :o

Jeżeli coś zostało to możliwa jest rekonstrukcja zęba, ja ok. rok temu płaciłam zdaje się 350zł.

Gość gość
To zależy na co się zdecydujesz, czy na mostek, koronę czy implant. Ten ostatni jest najdroższy ale najlepszy. Sama długo się wahałam na co się zdecydować (w wyniku wypadku straciłam jedynkę i dwójkę) i w końcu padło na implant. Dziś jestem już po zabiegu i bardzo się cieszę że zdecydowałam się na implant :) Ząbki wyglądają jak prawdziwe. Ceny mogą trochę odstraszyć ale jest to zabieg na lata jak nawet na całe życie, więc warto. Swoje wstawiałam u doktora Sundmana w klinice Medens, którego zresztą bardzo polecam.

Gość gość
Ja że tak powiem "przerobiłam" wielu stomatologów w Warszawie. Na dodatek można powiedzieć że byli niby z polecenia a życie ich zweryfikowało. Od kilku lat chodzę do stomatologa Przemysława Sundmana i ceny są adekwatne co do jakości oferowanych usług. Jak najbardziej można mu zaufać. Jeśli chodzi o implanty to ceny wahają się od 3 do 4 tys. zł w zależności od tego na jaki implant się zdecydujesz.