Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie perfum kupić

Gdzie kupujęcie perfumy?

Polecane posty

Gość Gdzie perfum kupić

Witam, gdzie kupujecie orginalne perfumy? są to sklepy interentowe? ( tu troche strach o orginalność) a może zwykłe sklepy? Aha nie chodzi mi o takie zwykłe co mozna kupić na rynku, tylko takie lepsze : CK, Boss, Davidoff itp

Gość _Ferdek
na dworcu głownym za 7,50

Gość fdgdfggffd
Ja kupuję w drogerii w Suwałkach bo mi się nie chce z domu ruszać tyłka... ps mieszkam 400 km od Suwałk :D

Gość Gdzie perfum kupić
aha zapomniałem dodać , gdzie można kupić perfumy tanio? albo taniej niż własnie w takich drogich sklepach jak douglas? czy tam jest drogo?

Akurat te co wymieniłaś są dostępnie w Rossmanie. Dużo tych droższych i często w promocji jest w Super-pharmie. Poza tym ja zazwyczaj albo kupuję zagranicą, albo w Sephorze/Douglasie.

Gość ja kupuję przez internet
przez perfumerie internetowe, np kokai.pl, dolce.pl czy jakoś tak - zawsze tam kupowałam i wszystko było ok, a ceny o wiele niższe niż u tych żydów z sephory.

Gość -Morfeusz-
A chce ktoś oryginalne feromony po cenie niższej niż w sklepie? Mam kilka najlepszych, najbardziej stężonych marek i damskich i męskich. Idealne do klubu na weekend i na randki z seksem :)

Gość Gdzie perfum kupić
A w Pl? gdzie opłaca się kupywać? w perfumeriach w centrach handlowych? czy moze własnie w tych drogerach superfarm, rossman itp. czy moze w interencie?

Gość StasioPonia
no własnie gdzie kupić tanio? może są teraz gdzies jakies ciekawe akcje promo?