Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona191

facet zdradził mnie gdy byłam w ciąży

Polecane posty

a i nie powiedziałam o dzieleniu kasy: portfel faceta zawsze w kieszeni-zapomnij o fajnych ciuszkach, markowych kosmetykach! 🖐️

Gość ja tez inteligentna
lady jaka ty jestes glupia, a co to markowe to niby lepsze? to ze ty jestes glupia i dajesz sie nabierac na to ze markowe lepsze i placisz za metkę to swiadczy tylko o twojej glupocie 🖐️

"On mi powiedział, że chce być ze mna i z naszym maleństwem, ale nie może mi obiecać, że mnie nigdy nie zdradzi i że zawsze bedzie mnie w pewien sposób kochał ale nie kocha mnie tak jak kiedys i to o dawna" o moj boze, wspolczuje... :( "a co najgorsze nikt nie zechce kobiety z dzieckiem ;( " NIEPRAWDA! tak ci sie ydaje, tak uslyszalas a to nieprawda, ja ma dziecko i faceta i nie moge sie odgonic.

może i jestem pusta, ale myślę, że to wspaniałe uczucie mieć w szafie zarę, marca jacobsa, diesla, french connection czy tommiego hiflingera, fajnie się ubierać, mieć modne dodatki, dobre kosmetyki[chociaż na codzień używam kremu swojej córki, bo lepiej nawilża niż wszystkie, które dotychczas próbowałam], od czasu do czasu pójść na fitness czy jogę, do kawiarni z koleżanką... życie to nie tylko kupki, zupki i ciumkanie, Dziecko jest ważne, owszem, ale powinno mieć też zadbaną i szczęśliwą matkę!

Gość do wpisu powyżej
Skoro jesteś zaradna,czujesz że stąpasz dobrze po ziemi-to nie rozumiem jednego,po jakiego wała jeszcze z nim jesteś?.Dobrze wiesz co powinnaś zrobić, a na siłe oczekujesz(do tego od obcych osób,nie znających Twojej historii dokładnie)stwierdzeń typu: tak powinnaś z nim być,wybaczyć i będziecie żyć długo i szczęśliwie bla bla bla.

lady b--> zgadzam sie z tym co piszesz. kazdy ma prawo do popelniania bledow ale na bledach powien sie uczyc. faccetowi autorki nie zalezy na ich zwiazku, zapowiedzial, ze nie ma zamiaru byc wierny. twoje zycie nie bedzie juz nigdy z nim szczesliwe po prostu i bedzie tak wygladalo jak opisala lady b. wszystko zaczelo sie za wczesnie, on jest za mlody na bycie ojcem, znudzony zwiazkiem. plus masz taki ze jestes mloda i wszystko tak naprawde dopiero przed toba.

Gość mikaaaaa46789
łatwo Wam powiedzieć- odejdź a z czego będzie żyła? co zrobi z dzieckiem? poza tym być z kimś 7 lat.. i nagle taki cios.. ona go kocha - więc podjęcie decyzji o odejściu nie jest łatwe ja bym na miejscu autorki wyjechała do rodziców/zatrzymała się u nich jeśli blisko mieszkają nie na stałe- ale mężczyźnie bym o tym nie powiedziała niech się wystraszy, że ona odeszła, może wtedy do niego dojdzie to że może stracić swoją kobietę i dziecko faceci są głupi, myślą fiu tem - niestety taka prawda (oczywiście są wyjątki) może on kocha swoja partnerkę, tylko mu czegoś w łóżku brakowało trzeba mu pokazać, co może stracić, może się opamięta jak będzie walczył aby autorka wróciła- dać szansę jak nie- nie wracać

Gość mikaaaaa46789
swoja drogą, ale DEBIL, tyle może stracić przecież widok swojej kobiety, ledwo co narodzonego dziecka to takie piękne a on debil tylko seks

Gość do wpisu powyżej
dla 23- letniego chłopaka to niekoniecznie jest piękny widok:P

jakby chcial z nia byc, zalowal, obiecywal ze juz sie nie powtorzy to jest nadzieja. ale on zapowiedzial, ze bedzie ja prawdopodobnie zdradzal, ze nie kocha jak kiedys (zrozumiale jako ze milosc gdzies sie skonczyla a zaczelo przyzwyczajenie - to jaka ona jest w lozku nie ma znaczenina), do tego jest mlody. ja nie widze szans.. przykro bardzo.

jestem zdania, że lepiej stracić 7lat, pozbierać się i zacząć na nowo niż stracić całe życie. Facet przeciez dał jej do zrozumienia, że będzie ją zdradzać... okej, wystraszy się i ile będzie dobrze? pół roku? rok, dwa? A potem pójdzie w tango spełnić przepowiednie

Gość do wpisu powyżej
lady b-zgadzam się w 100%.

nie wystraszy sie, on sie nie wystraszyl wogole, nadal utrzymuje kontakt z dziewczyna z ktorej mowil ze kocha, jemu nie zalezy na autorce wogole. siedzi z nia z przyzwyczajenia i pewnie glownie dlatego ze ma z nia dziecko w drodze. to nawet nie jest powiedziane ze jej zycie bedzie wygladalo tak z tym facetem jak pisala lady B, bo prawdopowobnie on niedlugo i tak sam odejdzie..

a skoro rozstanie jest nieuniknione to lepiej odejść z twarzą, nie?

Gość zdradzona191
rozum rzeczywiście każe mi odejść, ale uczucia... i ten ból ;( ja wiem, że on bedzie przychodził i mówił ze kocha predzej czy później, wiem że bedzie tesknił... Teraz przytula mnie do snu, rozmawia mówi myszko i kotku... ale nie mówi że kocha ;( Poza tym jak mu mówiłam, że odchoze to się rozpłakał i prosił abym została;( Nie rozumiem tego zachowania ;( Boję się tylko, że u mamy nie bedzie lekko a z ojcem od kilku lat mam kiepski kontakt(sa rozwiedzeni).Moja mam ma nerwice i czesto krzyczy na mojego brata który jest strasznie niegrzeczny, ale nie wiem co jest gorsze być u mamy w takich warunkach czy żyć w takim związku ;( Boję się, że się z tego nie otrzasne, to nie jest takie łatwe, zwłaszcza że będę go widywać jak bedzie odwiedzał dzidziusia ;( ale nie zabronie mu tego, bo chce aby moje dziecko miało kontakt z dzieckiem. Czy jest w ogóle jakakolwiek szansa na odbudowe zwiazku po zdradzie? Boje się, ze on o niej myśli, że porównuje mnie do nie w łóżku,

Gość gość
Ja opowiem swoją sytuację. Po rozstaniu byłam w największym dołku mojego życia. Nie potrafiłam wykonać najprostszej czynności. Wstanie z łóżka i umycie zębów było dla mnie przeszkodą. Wciąż tylko płakałam. Z pomoca przyszła mi przyjaciółka. Podała mi adres strony skutecznego rytualisty – http://urok-milosny.pl nie mając nic do stracenia zamówiłam rytuał miłosny. I ukochany wrócił do mnie. A ja znowu cieszę się każdym dniem.