Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie:(

:(

Polecane posty

jak się zachowywać w związku? proszę o porady , nie wiem co mam robić czy się starać.. pisać smsy.. jestem z facetem 18 miesięcy. On już nie wykazuje takiego zainteresowania mną jak wcześniej..nie wysyła miłych smsów itp. nie wiem co mam robić:((

Gość taka jedna wazna
smsy - dziecinada. facetom nie chce się klepać na tych telefonach w końcu ile można. idź z nim na mecz , wspólny wyjazd - zrób z nim coś co jego interesuje. a sms ? dobry żeby się szybko umówić na wspólny wypad

pytasz jak teraz mam się zachowywać... dziecinada to może Ty.... ja mam proponować mecz ? on mógłby mnie gdzies zabrac..

pytam*

nie mam idioto telefonicznego związku.. to był przykład o tych smsach

"on mógłby mnie gdzies zabrac.." skoro nie masz mu wiele do zaproponowania, to co se dziwisz, że facet się znudził? może popracuj nad sobą, bo jeszcze wykasuje twoj numer :)

Gość taka jedna wazna
równouprawnienie. równie dobrze Ty możesz przejąc inicjatywę korona Ci z głowy nie spadnie. to już półtorej roku a nie początki kiedy to robi się podchody. takie jest moje zdanie. jestem z chłopakiem 7 lat. on dla mnie polubił pewne rzeczy ja dla niego też . to się nazywa kompromis. nie ma co siedzieć i czekać czy napisze czy nie

Gość zal was
dziewczyna prosi o radę a wy od razu taka beznadzieja

do taka jedna wazna... napisz cos o swoim zwiazku.. jak wam sie układa.. czy sie klocicie..i jak ogolnie jest

do zawsze szczery Mądralo skoncz! ... nie interesuje cie ten temat to wypad z tego posta tyle

Gość taka jedna wazna
do zal was -- radę dostała tylko się uniosła, że to chłopak powinien się starać i proponować różne wyjścia. co można jeszcze doradzić ? niech siedzi i czeka . będzie co będzie

nie uniosłam sie:( napisz cos wiecej taka jedna wazna..jak postepowac i takie tam

A Ty załóż temat jak podniesc IQ

spadaj ok? wara!!!

Gość taka jedna wazna
zaręczyliśmy się planujemy ślub. mieliśmy jedną przerwę ale od 4 lat związek marzenie. ja polubiłam to co on - żużel (ba!nawet chyba go przebiłam ) kiedy nam się nudzi wsiadamy w samochód i jedziemy przed siebie robiąc wycieczkę. nigdy nie czekam na pierwszy krok bo to leń który najchętniej czas spędzałby przy komputerze. dlatego sama muszę się starać a im bardziej ja się staram tym mu 'głupiej' i robi to samo. oj pogmatwałam ale mam nadzieje że zrozumiesz przekaz

nie masz nic do powiedzenia to szoruj skad

dzieki taka jedna wazna:*:)

a jeśli się kłócicie kto pierwszy się odzywa?

Gość taka jedna wazna
zazwyczaj on ale to dlatego że mam taki charakterek wredny z lekka. ale tak ogólnie kłótnie to rzadkość, raczej się dogadujemy. szczerze ? ostatnia kłótnia miała miejsce w październiku ;d tak tylko sprzeczki. bierz sprawy w swoje ręce (wiem oklepany zwrot) i nie czekaj na cud bo możesz się nie doczekać i to nie dlatego że mu nie zależy ale z czystego lenistwa ( w końcu to facet!!)

Cześć. Napisałaś "nie wykazuje takiego zainteresowania". Chcesz wiedzieć dlaczego ? Zapytaj. Jak będzie szczery powie jaki jest problem i będziecie go mogli rozwiązać. Jak nie powie i będzie unikał, to znaczy że się odkochał. Niestety ...