Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_blue635

Prostownice odkładamy w kąt !

Polecane posty

Gość lady_blue635

JEST AKCJA DZIEWCZYNY , JEST MOC ! Odkładamy prostownice w kąt, zostawiamy loczki, dbamy o nie ! LENIUCHY !!! Nawet nie wiece, jak pokochałam swoje kręcone włosy ( przedtem miałam szopę jak z mojej miejscowości do krakowa)... KIEDY RZUCIŁAM TO CHOLERSTWO I ZACZĘŁAM O NIE DBAĆ... teraz wydaję mi się że byłam za leniwa żeby o nie dbać, teraz moich pięknych, lśniących, gładkich, jednolitych super loczków nie zamieniłabym na żadne ciężkie, twarde pół matowe od prostownicy PROSTAKI,lol NIGDY :D Pytajcie jak dbać o loki ! odpowiem wam na każde pytanie , chciałabym abyście pokochały je tak jak JA i nie wstydziły się już ich nigdy ;) I NIE PROSTOWAŁY ;) Tutaj nie będzie tematu o prostownicy CAŁY WĄTEK O PIELĘGNACJI loczków :):) Mi się udało, a Tobie? ;)

Gość lady_blue635
prostaki będą żałować że Ci kiedyś powiedziały żebyś je wyprostowała i że wyglądasz okropnie;) TO MY USTALIMY NOWĄ MODĘ:) One będą je kręcić!!! ;D

Gość Ja pierdykam co wątek
Wisi mi to czy masz proste czy kręcone, przecież Cie nie znam

Gość lady_blue635
przynajmniej robisz UP :D dzięki ! może ktoś to przeczyta jeszcze

Gość bluesky6666
ja mam proste dosyc wlosy i nie uzywam prostownicy, a znam osoby, ktore uzywaja prostownicy, a maja proste.. niestety moje wlosy sa zniszczone, choc nie uzywam ani suszarki ani prostownicy :(

Gość ladyblue512
widocznie masz SUCHE, polecam Ci cement na wlosy taki specjalny on Ci go odbuduje - sprawdzone:):):) albo FLUID na włosy, znajdziesz w google To One na pewno Pomogą

Gość ktoś inny lecz zainteresowany
cement? cement jest bardzo drogi. tez mam zniszczone wlosy, stosowalam juz mnostwo metod (wax, maska gloria, mycie odzywka itp.) i mam coraz gorsze te włosy...