Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam_kobietki

DIETA KEFIROWO-WARZYWNA :) - urozmaicona, super efekty!

Polecane posty

zaparaszm kobitki a jak myslisz moze sobie nagotowac zupy prezydenckiej???? i obiad na 3 dni z glowy:))

Witajcie :) Dzisiaj 2 dzien mojego dietkowania. Jeszcze nic nie jadłam. Chcę się trochę oczyścić i mało jem,a piję dużo wody. Wczoraj były 3 żółte małe pomidorki, potem kawałek (ok 7cm )wędzonej kiełbaski, a po południu szparagówka. Piłam wode z aqua slim i 3 kawy. Dzięki temu nie chciało mi się jeść. 2 Kawy to nescaffe i 1 specjalna na ochudzanie z karnityną.

Jak dbać o siebie to po całości. Właśnie zmyłam maseczkę oczyszczającą z buzi. Już od 3 dni łykam skrzyp z pokrzywą na włosy, skórę, paznokcie. Nie chcę, żebym po odchudzaniu wyglądała jak stara babcia :P A dziś na obiad będą żeberka, ale ja zjem bez ziemniaków. Zastąpię je zieloną szparagówką. Czy u Was też tak leje? Mnie normalnie dół bierze jak mam tak w domu siedzieć w weekend. :(

witaj summer wine 86 widze, ze tu wiekszosc dziewczynek to małe spioszki:)) ja zjadlam owsianke, wypilam herbate z pokrzywy- działa moczopednie i oczyszczajaco- jest dobrym wstepem do odchudzania, pomasowałam juz dzisiaj brzuchol... za godzinke wciagne jogobelle z musli, pozniej normalnie obiad i na kolacje jablko, w miedzyczasie pije wode, odstawiłam kawe... staram sie tanczym jak mam chwilke i jakies tam cwiczenia rozciagajace. nagorsze ze musze gotowac dla meza i dziecka.!!!! ja dzis wieczorem ugotuje sobie zupe kapusciana zebym miala juz na jutro. 1 ważenie 5.08.2011 na innym topiku zalozono tabelke, moze i my sobie zalozymy?

Witam dziewczynki:) Ja o 9 zjadłam mały jogurt truskawkowy a teraz na obiad zjem sobie moze serek wiejski ze szczypiorkiem:). A na kolacje jajko i pomidorek lub ogórek:). U mnie pogoda tez tragiczna:(

u mnie pada to znaczy mrzy... chciałam sie dzisiaj do lasu wybrac ponoc sa juz grzyby... :) a ja lubie lasek i te czyste swieze powietrze, ja tez cały dzien w domu, a co najgorsze moje dziecko tak sie nudzi , ze juz nie wie co ma z soba zrobic...

witam dziewczynki :) u mnie kolejny spadek wagi dziś 74,6 kg to prawie 2 kg na minusie :-d oby tak dalej !!!!!!! co do zupki prezydencjkiej jasne że możesz wkońcu to warzywa jak jeszcze ja lubisz to czemu nie wkońcu ona przyśpiesza chudniecie :) ja narazie popijam kawke i nie wiem co na obiadek chyba brokułka z mizeria :) zaczynam wierzyc w ta dietke 2 kg w 4 dni to duzo , a nie glodze sie i jestem pełna energi nie spada mi cukier jak przy dietach białkowych tez najedzona ale mocno osłabiona zawsze wiec wiecej jak jeden dzien nie wytrzymywalam.

kurcze dodało mi nie pełna stopke jak ja zmienic wiecie dziewczynki????

U mnie nie mrzy a leje bez litości poprostu...Przydało by sie słoneczko bo ładna opalenizna juz mi schodzi powoli:(

tabelka to fajna sprawa. Zawsze to jakaś motywacja. Tylko moja waga jest zepsuta :O Miałam taką droższą elektroniczną , gdzie różne parametry do niej sie wpisywało np pracę siedzącą.....no i coś ten komputerek nawalił i wagi nie pokazuje :(

stopke zmienisz jak wejdziesz w "moje konto" U mnie też leje prawie bez przerwy drugi dzień. Miałam taką ochotę w piątek iść na rower, ale lało. Wczoraj chciałam pójść na spacer, pochodzić po sklepach i jakiegoś łaszka upolować, ale lało...dzisiaj widocznie też przed kompem spędzę dzień :O A znając życiową niesprawiedliwość, to jutro jak pójdę do pracy to będzie piękna pogoda....wrrr

W taka pogode to się nawet cwiczyc nie chce:(. Ale jakoś sie zmuszac trzeba:). Kurcze głodna jestem troche ale wytrzymam jeszcze godzinke:)

ja znalazłam taki przepis: Przepis na zupę I: 6 dużych cebul, 2 zielone papryki, puszka koncentratu pomidorowego, gałązka selera naciowego i główka kapusty. Przygotowanie: wszystkie składniki pokroić i ugotować przyprawić do smaku solą i pieprzem, można dodać kostkę rosołową lub sos sojowy. ja osobiscie jej nie lubie słoneczkiem sie nie przejmuj , za pare dni wyjdzie a my juz bedziemy szczuplejsze :)

my z mezem też mielismy isc na rolki :( a tu leje jak nic no cóż trzeba przeczekac ja musze dzis znalesc jakiś fajny film w tv i na steperek i hula hop wtedy mi szybciej czas leci i mi sie nie nudzi ,nawet niewiem kiedy mija godzinka ćwiczeń:)

Mogłybyści ocenic moje jedzonko bo nie wiem czy jedzac tak dalej schudne... A wiec wczoraj: Ś: mały owocowy jogurt O:maślanka jagodowa K. 4 małe pierozki z serem takie pieczone(nie mogłam sie powstrzymac) ;( Dzis: Ś: mały jogurt O: serek wiejski ze szczypiorkiem K:jajko i jakies warzywko. Do tego pije herbatki. Dzieki za ten przepis na ta zupke. Chyba jednak jej nie zrobie bo jakos nie bardzo mi sie podoba jej skład..

wydaje mi sie ze ok wkońcu to większośc bialko :) ja stawiam na warzywka + kefir ,lub jogurt natural i nic wiecej prynajmniej przez kolejne 11 dni tak dla oczyszczenia potem bede musiała wprowadzic miesko bo 12 wyjeżdżam na zaglówke:) i bedzie gril

Jewelonek - te owocowe jogurty to paskudztwo. Poczytaj na składzie ile tam jest węglowodanów, a jak mało białka. Już lepiej kupuj naturalne jogurty i mieszaj je sama z owocami.

a mace jakieś nagrody za schudniecie? ;) Ja mam nowiuśką, za rozmiar za małą spódniczkę. I to mnie motywuje, że wystrzałowo będę w niej wyglądać :P 2 lata temu schudłam przeszło 10 kg i wiecie jakie to super uczucie, jak stajecie się coraz piękniejsze :D

Ja w sumie tak za bardzo nie narzekam na swoja figure,chce tylko zmniejszyc troszke te waleczki na brzuszku bo to one mi spedzają sen z powiek;/.

Moja najwiekszka nagroda bedzie to jak bede mogla swobodnie siedziec a nie chowac wiecznie ten brzuchol;/

no ja mam brzuch płaski jak deska, tylko biodra mam krągłe. :O Chodziłam na siłownię na orbitrek i nawet mi się mięśnie skośne brzucha wyrzeźbiły :D Potem był aerobik zimą, ale to na nogi podziałało tylko. Tyłek mam fajny od orbiego, nie płaski. Ale pewnie jak będę dalej gubić z bioder to i tyłek płaski się zrobi. Nie wspomnę już o biuście 😭

Ech tez bym tak chciała miec płaski brzuch:( Ja mam szerokie biodra i tam mi sie zbiera tez troche tłuszczyku;/

jewelonek z ta nagroda to masz tak samo jak ja :-d tez mam dosc wciagania iu krywania brzucha :( jak boczki sie zmniejsza i nebędą wylewac to bedzie super a jak jeszcze ktos pochwali że schudłam to dopiero bedzie supppper!!!!!)-d

Gość zapraszam_kobietki
adddelka: ładnie Ci waga schodzi w dół ;) oby tak dalej!! :) ja dzisiaj zrobiłam sobie dzień na samych kefirach, jak na razie wypiłam 2 duże kefirki 0% tłuszczu i jestem peeeeeełna. Do tego kawka i 1 l wody niegazowanej :) jak będę się po nocy dobrze czuła to tak samo i jutro. :) takie małe oczyszczenie zafunduję sobie :D a jak tam u Was dietka idzie? :) patrzę, niektóre z Was świetnie sobie urozmaicają posiłki. :) super sprawa. :) Lece na spacerek póki nie pada, odezwę się wkrótce. :)

Ja zmieniłam troszke kolacje,zjadłam sobie grejfruta:) Od jutra czyli od 1 mam zamiar jesc tylko same maslanki

hej u mnie dzis planowo :) steperek 40 min i hula hop 30 min z tego co liczyłam to nawet 600 kalorii nie przekroczyłam to dzieki warzywkom jestem najedzona :) a i zaczłam popijac ocet jabłkowy ponoc przyspiesza chudniecie moze do nastepnej niedzieli spadnie mi z 3kg tak bym chciała jak myslicie zleci?????

witajcie kobitki:)) pewnie niektore z was sa juz w pracy. ja wlasnie podniosłam 4 litery, corcia jeszcze spi wiec korzystam i pisze popijajac herbatke. musze sie przyznac ze wczoraj starsznie zgrzeszylam, bedac u mamy na obiedzie pochlonelam wielki kawał sernika a wieczorem 2 piwka. masakra jakas!!!!!!!!! nie nawidze sie za to!!!! teraz musze poniesc kare za to tylko jaka???? oto przykład tabeli. Jak WAm sie spodoba ten pomysł to kopijcie i sie wpisujcie nik waga wyjściowa waga obecna chce wazyc do kiedy klakowska84 ......70................. ....70....................65-60..............09.2011