Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam_kobietki

DIETA KEFIROWO-WARZYWNA :) - urozmaicona, super efekty!

Polecane posty

klakowska witaj moja córcia też śpi wiec ja równiez kozystam z okazji:) nasze córcie to rówiesnice bez mała bo moja sie urodziła 15 07 08 :) tym grzeszkiem to sie nie przejmuj dzisiaj jakies wiczenia i bedzie git:) ja natomiast mam kolejny spadek wagi o 0,30 niewiela ale zawsze cieszy oby tak dalej :) z mojej diety to chyba najbardziej zadowolona jest starsz córcia bo z rana to ja wychodzę z psem a nie ona - staram sie zwiekszy ilosc ruchu :-D unas buro i ponuro aż sie nic nie chce :(

witaj adddelka moja córcia to juz dawno by biegała, ogolnie wsstaje mi 6-7 rano ale poszłam na pewien sposob, wysadzam ja ok 5 rano na nocnik, daje troche picia i robi siusiu:)) tym o to sposobem zasypia jeszcze do 9 z ta tabelka to tez mi cos nie wyszlo, nie moge znalesc tego topika gdzie to widzialam bo bym skopiowała. moze zrobimy tylko tak klakowska84 waga obecna 70 waga docelowa 65 do 09.2011

moja córcia nie wyśpi tyle zazwyczaj juz o 6-7 nieśpi ale chyba ta pogoda jej pomaga w spaniu:)jeszcze nigdy nie spała do 9 :( moja na nocnik już od 6 miesiecy jak nie siada tylko chciała na duzy kibelek nawet podkładke kazała usunąc bo inaczej nie bedzie robic siusiu:)

adddelka fajnie ze macie pieska:)) nam niestety nie pozwalaja warunki chociaz bardzo bym chciała miec jakiegos psiaka no i dziesku razniej:) widze ze masz 2 coreczki, ale fajnie, ja narazie tylko jedno dziecko i chyba tak zostanie bo boje sie 2 ciazy. a na marginesie to do porodu szlam z waga 98 kilo:))) teraz sie z tego smieje ale nie chcialabym sie jeszcze raz takiej widziec:)

no moja tez tylko kibelek ale nocnik mam w domu wlasnie zeby mi rano siuski robila bo nie zawloke jej do kibelka:))

pieska mamy yorka wiec nie zajmuje wiele miejsca :) co do drugiej ciazy to ja zwlekałam 8 lat :-D wiec sie niemartw jeszcze masz czas;)

Gość addelka
co tam u was???? -ja dsisiaj chciałam zrobic cukinie nadziewana papryka pieczarkami pomidorka itd wiec włozyłam do piekarnika obok piccy domowników:( i co jak juz była miekka zabieram sie za jedzenie ico paskudne:( wiec dałam ja do garczka dolałam troszke wody dozuciłam kostke rosołowa zmiksowałam podbiłam jaogurtem i wyszła smaczna zupka krem az maz sie ze mnie smiał:-D

a ja wlasnie goruje sobie kukurydze:)) pije sobie kefirek, sok pomidorowy i caly czas szukam sobie zajecia... troche polazilam z mala po dworze, u nas juz sie pogoda ładna zrobiła:)) wkoncu!!!!

Gość altereegojego
czesc dziewczyny, ja od rana, tak jak obiecalam sobie jestem na waszej dietce;) jem wlasnie pomidory z kefirem i pieprzem. do waszej diety ja dolozylam owoce, ale takie malo kaloryczne - jablka, arbuz i grejpfrut:) dzis zjadlam szklanke kefiru, 2 male jablka teraz te pomidorki i mam w planie wieczorem arbuza zjesc. na razie jestem glodna ale to pierwszy dzien wiec wiadomo.

Gość qwsdfvbvghjnm
klakowska----- u nas niestety leje ale ci zazdroszcze tego słoneczka:( ja z mała po deszczu chodze strasznie to lubi kalosze parasol itd:) altereegojego------ moze kup sobie brokułe lub kalafiora i zjedz z surówka ma ja mało kalorii a zapychaja !!!!! dasz rade ja pije ten ocet jabłkowy mi pomaga na apetyt:)

Gość altereegojego
jutro cos pokombinuje z gotowanymi warzywami. a na zabicie glodu pije aqua slim, nie chce sie po tym tak jest:)

altereegojego- grefjruty i arbuzy jak najabrdziej polecane przy dietce, to tez moje ulubione owoce... no i kefirek bardzo dobry:)) adddelka u nas rano było pochmurno jak wy;azilam z mala na dwor, ale teraz jest bardzo cieplo słonce swieci:) wstawilam zupe ogorkowa i pewnie jej skorzystam, ale bez ziemniakow ktore wybiore... ja mam doła... stanelam dzis rano na wadze a tam 70,08 , nie wiem czy to dlatego ze mam dostac dzisiaj okres, ktorego wyczekuje na maksa!!!

Gość altereegojego
klakowska84 - ja sie nigdy nie waze przed okresem i w trakcie, kiedys stanelam na wage dzien przed okresem i bylo 3 kilo wiecej!!! dlatego w okolicach okresu omijam szerokim lukiem wage, bo pokazuje wiecej, mimo ze jestem na diecie i nie mialabym prawa przytyc.

hej dziewczyny :) nie padł nie padł mam nadzieje ja dzis nie miałam czasu ale teraz zagladam :) wiec tak wczoraj na wieczóe zgrzeszyłam :( popcornem na szczeście robionym w domku bez tłuszczu - ale z drugirj strony to tez warzywko ;) rano waga bez zmian :( dzis zjadlam barszczyk taki ukraiński ale bez ziemniaczków tylko starty burak i troche fasoli potem pare łyków soku warzywnego i jedna papryka i narazie wiecej nic moze jeszcze wetne grejpfruta musze odpokutowac popcorn!!!!! a wy co tam ??????? moze ktoś jeszcze sie przyłączy?????

Gość Boziaaaa
Hej Dziewczyny :) Ja sobie tak was poczytałam i jak pozwolicie to się przyłączę :P Ja od poniedziałku postanowiłam że zrobię coś z sobą bo tez już mam dość swojego sadełka. Zaczęłam od jogurtu naturalnego z rzodkiewką, pomidorkiem, szczypiorkiem, czosnkiem wczoraj to jadałam cały dzień a dzisiaj rano już nie mogłam na to patrzeć więc zjadłam 3 banany. Popołudniu nie mogłam się powstrzymać i wcięłam kawał zapiekanki takiej z ziemniaczków, makaronu i innych pyszności a teraz jestem na siebie zła :/ Szła bym sobie na "chód" żeby zgubić tę nieszczęsną zapiekankę ale cholernie mi się nie chce bo mam okres i jestem przez to nie do życia. Mam 30 lat rocznikowo to już nawet 31. Ważę 80 kg i mam 170 wzrostu. Dążę do 70, a później do 60 :)

Gość Boziaaaa
adddelka-Dodam jeszcze że mam córeczkę 2,5 roczną i też nie chce robić siusiu na nocnik, a jak jej dałam podkaldkę na kibelek to tez wyrzuciła :-)

adddelka nie zalamuj mnie... ja wlasnie siedze z ta mysla ze popcorn sobie zrobie... hmmm widzialam ze ma 400 kalori... moze jednak zrezygnuje??? ja dzis tylko na serku wiejskim, dostalam okres, brzuch mnie bolal do poludnia, pije wode i moja herbate moczpedna:) Witaj Boziaaaa kazdy grzeszy hehe ja tak ostatnio zgrzeszylam z piwem i ciastem...tez musialam odbyc kare, w piatek mam wazenie, widze ze wzrostem jestesmy takie same, ja waze 70 kilo i marze o 60 ale wiem ze do takiej wagi potrzeba miec duzo samoowytrwalosci i mocnej motywacji, ja kupilam sobie masazer na allegro i cidziennie sie nim masuje po kilka razy przedewszystkim brzuchol bo mam wielki, ale juz zauwazylam ze troche sie splaszczyl... i klade nacisk na posladki bo mam wielki celulit, troche mnie ten masazer motywuje, uwielbiam sie nim masowac przed lustrem i wyobrazac sobie jak fajnie by bylo byc juz taka laska jak chce byc:)

bozzzia witaj fajnie ze sie do nas zapisałas ;) mam nadzieje ze damy rade i nasz topik nie padnie , jestesmy wiekiem zblizone wiec bedzie sie nam fajnie pisało :-D Ps. dziewczyny a tak wogóle to skad jestescie ja z rzeszowa

ps. braklo mi dzisiaj kefiru!!!!! a juz nie mialam jak do lidla leciec!!!! jutro trzeba zapasy zrobic:)) wytrwam chocby nie wiem co:)) a najlepsze ze nikomu nie powiedzialam ze sie odchudzam, jedynie maz sie troche podsmiewa ze mnie jak proboje jakies brzuszki robic na podlodze:D ciekawe czy jak schudne 5 kilo to bedzie widac????

klakowska84 - topik nie padnie póki my będziemy tu zaglądać. Jednak ja nie obiecuję, ze będę codziennie. Pracuję od 9-17, a domu jestem ok 18 i muszę zająć się domem, zrobić zakupy...no i swoje zabiegi pielegnacyjne. :) Teraz mam dużo czasu na to, ale od października wrcam na studia. Co do dietkowania to moja dieta warzywno-kefirowa zmieniła się w dietę drastycznie MŻ. Trzeci dzień prawie nic nie jem, nawet głodu nie czuję. I to wcale nie specjanie, tylko w pracy sezon urlopowy i nie mam kiedy zjeść. Np dzisiaj rano 2 kromki razowca z takim homogeznizowanym serkiem ziołowym. W pracy puszka samego tuńczyka w wodzie. I w domu udko kurczaka bez skóry z mizerią. Ina dzisiaj tyle. Powiem Wam, ze kawa świetnie chamuje głód. Ja piję często, czywiście taka słaba z dużą iloscią mleka.

adddelka, jak wsypujesz do mikrofali.. ja juz mam je w papierku, ale powiem Ci , ze wlasnie przed chwilka go schowalam, chociaz nie mam co z soba zrobic, corcia juz spi, maz polazl do roboty na 18 i siedze sama jak ten palec...

Oj kusicie tym popkornem..kusicie :( Powiem Wam, że nic nie poprawia humoru jak zmiany w wyglądzie :) Byłam u fryzjera, pomalowałam włosy, trochę pocieniowałam. Dzisiaj kupiłam peeling do stóp i maskę do włosów.

pije duzo wody z aqua slim cytrynowym :) A moja dieta...podejrzewam, ze 700 kcal nie przekraczam. Oby tylko mi włosy nie powypadały z tego wszystkiego :(

no wlasnie i o to chodzi!!!! mamy byc piekne, ja ostatnio jakies poltora tyg temu scialam wlosy , ktore miałam do ramion na krotko, jedna strone mam wygolona, druga troche dluzsza...dla wszytskich szok, wazne ze mi sie podoba:)) jutro chyba ryż zrobie z fasolka szparagowa, moge ryz ugotowac w wodzie z kostka rosołowa?