Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj

nigdy nie bede szczesliwa, nigdy nie bede miala faceta i normalnego zycia

Polecane posty

Gość Evvvvvka
niestety ale chorym na hrsutyzm laser rzadko pomaga

Gość Scupydo
Co Ty pierdzielisz dziewczyno?!!!! Ze Ci sie zyc nie chce bo masz wlosy na ciele?! Przeciez to nie ma sensu, przeciez to nieprawda ze nikogo nie znajdziesz, przeciez milosc dotyczy osoby a nie owlosienia, przeciez kto Cie pokocha, pokocha Cie taka jaka jestes a nie za to ze wlosow nie ma, przeciez wcale nie jest powiedziane ze to jest brzydkie. Sa ludzie ktorym na przyklad to sie podoba. Wszystko moze sie podobac, nie doluj sie sama, glowa do gory i usmiechnij sie! Ja na przyklad jestem bardzo wysoka i tez bardzo z tego powodu cierpialam, a teraz to mi z tym dobrze, co to inni mi maja mowic co jest normale a co nie?! Jak mnie tak Pan Bog stworzyl, to znaczy ze taka jestem potrzebna, Ty tez.

zjadło mi wczesniejszego posta to nie sa takie zwykłe włosy, sa wszedzie, na dekoldzie, wszędzie żeby sie depilować co 3 dni, depilatorem wiesz, cięzko mi uwierzyc w to że taka pseudo kobieta jak ja może si,e podobac że ktos moze mnie kochac, a tylko tyle chce

Gość pmokjniujhygvgf
tez mam problem z nadmiernym owlosieniem na policzkach, brodzie, i najgorsze na piersiach i dekoldzie. Wyrywam je pensetą, coraz wiecej ich jest. Odwlekam ciagle wizyte u lekarza bo sie wstydze. Ale granica skory owlosionej i nie coraz bardziej sie przesuwa i wkoncu bedzie tak, ze pewnych miejsc nie dam rady wydapilowac sama penseta. zazywalam hormony i to przez to, chyba.... badaniaa robilam na poziom TSH i w normie...

wiem, że na nic nie zasluguje, czuje sie winna że zyje, że patrze na faceta, naprawde, jak tylko spojrze w jakiegos stronę mam ochote go przeprosić, że nie mam prawa na niego patrzeć aaa, cholera, mam ostatnio kiepskie dni, marudze

jakie hormony bierzesz?

Gość pmokjniujhygvgf
brałam, juz nie pamiętamm, dawno to było, miałam ( ciągle mam) problemy z mieesiączkami

ja mam włosy wszedzie, na czole, pod oczami, na policzkach, na dekoldzie, ramionach, plecach, palcach nie wiem dlaczego tacy ludzie jak ja się rodzą, po co zyją, gardze sobą

Gość pmokjniujhygvgf
a lekarze???

czy to czasem nie diane, syndi, oc, cilest? lub jasmin to ma w skutkach nadmierne owlosienie

Gość htrhh45h54h5
masz strasznie niskie poczucie wlasnej wartosci;/ moze psycholog?

lekarze, cyrk na kólkach, leczyłam się u ,,najlepszego,, olał mnie, dla niego to mało interesujacy przypadek medyczny, albo malo płacę, ale prawda jest taka, ze tego się nie da wyleczyć

nie wyobrazam sobie, zeby mi psycholog pomogl, co na wlosy,co na to ze czuje sie doslownie jak owlosiony pies, ze nie czuje sie nawet w 40 procentach kobietą, ze wstydze sie chodzic ulica- powie ze to tylko wlosy, ze mam na klacie wlosy jak facet. Wiesz, wierze w dobre chceci psychologow,ale nie sadze ze na to jest jakas pomoc

Gość pmokjniujhygvgf
Luteina chyba

ej ej dziewczyno głowa do góry, jestem pewna że znajdziesz tego księcia z bajki i to się jeszcze zdziwisz jakiego fajnego ;)

Gość Dziewczyno
Nie przejmuj się niedorozwojami którzy się z Ciebie śmieją :( Znajdziesz kogoś kto Cie pokocha naprawdę i nie gadaj że nie jesteś nic warta bo pewnie jesteś warta i to dużo więc nie myśl o sobie źle :( nie rób nic głupiego. Pozdrawiam

luteine też brałam, jak mialam 15 lat :/ najczęsciej jednak śmieja się ze mnie kobiety, a to gorsze od faceta nie weim co zrobie, jestem dość zawzięta jak sobie coś wymyslę, narazie jeszcze pojade w dwa miejsca, do dwóch lekarzy, jesli tu nie uzyskam sensownych odp., albo działan, to zobaczymy co dalej

Gość lopaa
jeju, ja mam wlosy na cyckach i zyje.

ale ja mam wszedzie, nie, nie potrafie sie z tym pogodzic

Gość przestań tak myśleć
nie możesz w ten sposób do tego podchodzić. i co Ty wygadujesz że nie masz prawa patrzeć na faceta. Mylisz się masz prawo nie tylko patrzeć ale pokochać i być kochaną. W tych czasach coraz więcej chłopaków bynajmniej z mojego otoczenia patrzy na to żeby była lojalna i uczciwa a nie na wygląd

właśnie na pewno jesteś wartościową kobietą :) jak się umawiasz z facetem na randkę to mu nie pokazujesz ciała tylko wnętrze :) jakie filmy lubisz ? jakiej muzyki słuchasz? pokaż mu siebie tą w środku a nie na zewnątrz, mój chłopak np nie powiedział mi co mu dolega i odkryłam to po kilku miesiącach byłam wściekła niby miałam obrzydzenie ale trwało tylko kilka minut kocham go nad życie z tymi swoimi problemami :) jak znajdziesz faceta to możesz być pewna że weźmie Cię całą w pakiecie ze wszystkim :) ważne żebyś trafiła na odpowiedniego :) mierz wysoko :) pamiętaj nagroda jest adekwatna do włożonego wysiłku :)

nie wiem czy potrafiłabym sie umowic z facete, nie wiem gdzie takiego spotkac, tzn., kiedys rozmawialam z facetem przez internet, ale to tylko rozmowa, swietnie nam sie pisalo, ale spotkac sie z nim nie mialam odwagi

moge sie domyslac, ze mozecie miec racje, ale trudno mi uwierzyc w to, bardzo trudno

Gość jak najdalej stąd
hyeanakira - jeśli mogę spytać, co dolega Twojemu facetowi, że wymagało to jakiejś szczególnej akceptacji?

Gość lopaa
musisz sie z tym pogodzic, zaakceptowac i w miare maskowac-rozjasniac, depilowac, golic. mi tylko to pozostalo, no i nadzieja, ze facetowi to nie bedzie przeszkadzac;)

tak robilam dotychczas, jeszcze cialo, ukryc mozna, ale z twarza mam teraz coraz gorzej, normalnie wlosy na twarzy mam wlosy długie wlosy

i stm zaskoczona tymi wpisami, masochistycznie podeszłam do sprawy i pomyslalam ze piszac na kafe, zostane opluta-na co czekalam zeby sie utwierdzic w moim przekonaniu ze jest zle, jest zle ale nie wiedzialam ze mozna ze mna normalnie rozmawiac, tzn nienabijajac sie dzieki

Gość lopaa
serio? jeju, to wez uzbieraj na te depilacje laserowa, chcoiaz na twraz na razie, to s akoszta ale nie do nieuzbierania...:O efekt nie jest dozywotni, ale zawsze cos. i im ciemnijesze wlosy tym lepiej.

serio, niestety, dlatego nie sadze ze ktos sie zachwyci mnie,nawet jakbym byla najwspanialsza osoba

*mną