Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj

nigdy nie bede szczesliwa, nigdy nie bede miala faceta i normalnego zycia

Polecane posty

wiem, ze chcesz mnie pcieszyć, ale niestety, nie da sie, dla kobiety to trauma chociaz twarz mogłabym mieć normalną, ale nie tu tez mnie zaatakowało w sumie mysle teraz nad depilacją, chyba spróbuje, bo co mi zostaje jak nic nie daje efektów Tobie od tych kobiet i mężczyzn, nie wiem co napisac, naprawde kto jak kto, ale ja nie mam szczególnych kryteriów

Gość ytytytytyt
Martva - pijacy i prostacy nie są tacy źli i u kobiet mają powodzenie, o ile nie mają innych defektów

Gość ytytytytyt
Martva - nie, po prostu też mam poważny defekt

tak, umówiłabym się z kims niskim jak wygladalam w miare normalnie, spotykalam sie z facetem niskim, z ogromnym nosem (takie nosy rzadko w naturze wystepuja) a bylo nam wspaniale rozmowy do bialego rana, dzikie pomysły, byl i jest naprawde super facetem -no i co ty na to? nie musisz mi tego zyczyc, pewnie i tak zdechne w samotnosci

Gość ytytytytyt
Martva - jestem karłem

Gość ytytytytyt
jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj - gdyby to była prawda nie jęczałabyś na forum , tylko przebierałabyś w facetach.

Gość ytytytytyt
Martva - karły nie mają kobiet

napisalam, ze jak wygladalam w miare normalnie, wiesz, ta choroba postepuje... nie wiem co Ci napisać, jedziemy na bardzo podobnym wózku

ja jednego "znam", ma rodzine. kobieta normalna, wysoka. ale rzeczywiscie, nie kazda potrafi byc z karlem. takie czasy.

tytytyt-ile masz lat? jestes złosliwy, wyzywasz się na mnie że zyje własciwie, wiem ze to zaden zaszczyt byc takims kim jak ja, ale pojechales ostro kobiety wilkolaki tez nie maja mężczyzn

Gość ytytytytyt
jk - jedziemy na zupełnie innym wóżku. bo faceci nie mają aż tak sztywnych wymagań jak kobiety. to że choroba postępuje rozumiem. ale gdybyś naprawdę nie miała problemu spotykac się z niskimi to i tak miałabyś wiele propozycji. bo my tak bardzo na to nie patrzymy

faceci to akurat zajebiscie patrza na wyglad, przynajmniej ci "zdrowi"

Gość ytytytytyt
Martva - na kafe to wszystkie znacie, jakoś moje obserwacje tego nie potwierdzają jk - ale kobiety-wilkołaki nie mają facetów nie tylko przez chorobę, ale i przez to że są które odrzucają faceta bo mu brakuje kilku cm.. nie porównuj nas do was bo to zupełnie inna bajka

i gdyby nie moja szczupla fogura, dlugie wlosy i znosna twarz, to tez pewnie bylabym sama, nie ludze sie, takie czasy.

Gość ytytytytyt
Martva - "zdrowi" patrzą, bo oni mogą byś najbardziej zapatrzonymi w siebie skoorwielami a i tak się o nich zabijacie

byl niski, ale nie bardzo niski, o to mi chodzilo jasne ze faceci bardziej patrza na kobiete, sa wzrokowcami tak, jedziemy zupelnie na innych wozkach, bo ostatecznie jednak wygrała teza ze faceci wymagaja wiecej od kobiet, a Tobie wyjatkowo sie wydaje na odwrót

ja tam sie nie zabijam, typowi przystojniacy nigdy mnie nie pociagali. wole oryginalnych kolesi, pod kazdym wzgledem.

sluchaj, bedziemy sie tak przegadywac w nieskonczonosc, kazde na sbedzie mialo swoje racje ale i tak nie wiemy jak nasze podle losy sie potocza, kogo spotkamy na swojej drodze, co zrobimy ze sobą, w sensie naszego podejscia do siebie i do naszych ulomnosci

Gość ytytytytyt
jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj - nie na odwrót, bo niski facet chętnie by się spotykał z kobietą z twoim problemem. w drugą stronę to nie działa, więc jednak wychodzi na to, że to kobiety się wyglądem głównie kierują

Gość ytytytytyt
Martva - orginalnego pod względem wzrostu byś nie chciała. chyba że takiego Semmy Schilta;)

ale gadacie głupoty.. tak kurwa..od razu się potnijcie może... :/ u nas depilacja każdej części ciała jest po 99 zł.. ja się zapisałam nawet na IPL.. koleżanki były i efekty im się bardzo długo utrzymują.. a co do niskich osób.. kiedyś spodobał mi się jeden karzeł... szkoda tylko, że był tak bardzo zadufany w sobie, że nie zwrócił na to nawet uwagi.. :O był bardzo bardzo chamski dla każdego.. nie wiem czemu, ale nawet to mi się w nim podobało..

a moze tez by sie chetnie spotkala? bezsensu, uogólniasz. Spotkanie sie z drugim czlowiekiem to ciekawosc jego osoby a nie facjaty, Panie Kolego

pierwszy raz slysze nazwisko, ale patrzac w google na niego - nie moj typ i w dodatku chyba bokser czy cos. z karlem czy potrafilabym byc? nie wiem, mozliwe ze nie bo sama potrzebuje czasem wsparcia fizycznego i silniejszego ramienia. ot co. ale jest wiele kobiet, ktore idzie na taki uklad.

Gość ytytytytyt
ruda - spodobał ci się karzeł...a czemu nie facet z pięcioma głowami jk - nie spotkałaby się. sprawdzone und potwierdzone. oczywiście, że osobowośc jest ważna.a facjata mało istotna. ale do obu poprzednich zdań facet musi byc wysoki

Gość heheheh
Ja pier... 10/10 ta historia.

Gość ytytytytyt
"ale jest wiele kobiet, ktore idzie na taki uklad" - ich zbiór jest równy zero

a jednak wielu karlow ma zony. nawet taka kobieta bez nog i tylko z tlowiem ma meza. i facet tylko z tlowiem tez ma dziewczyne. na youtube nawet bylo o nich. i kto by pomyslal.