Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj

nigdy nie bede szczesliwa, nigdy nie bede miala faceta i normalnego zycia

Polecane posty

Gość ytytytytyt
jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj - hłe hłe hłe dobrze ci tak :D nigdy mi nie żal takich panienek. byś wymagania obniżyła , byś miała setki chętnych kandydatów. a tak to bądź sobie sama :D:D:D

skad mozesz wiedziec jakie mam wymagania :O

Gość ytytytytyt
wiem, bo każda ma te same

Gość lopaa
ytytytytyt--->morda. autorko, ja nie bede Ci pisac,ze ktos przymknie na to oko, bo wiadomo, ze ta druga osoba musi nam sie podobac, pociagac, wyglad jest wazny, tak samo jak charakter. nie, zle, charakter jest wazniejszy, ale jednak wlosy na wtarzy u kobiety? to nieapetyczne.nie mowie tego zlosliwie. nie placz, to nic nie da, wez sie w garsc, odkladaj kase na te depilacje, innego wyjscia nie widze!! ile masz lat>?

Gość ytytytytyt
lopaa - morda to mów do swojego starego a ona jak jest paniusią fą fę to niech płacze, dobrze że normalni faceci ją olewają:D

mam 23 lata jakie fą fę, to ze jestem owłosiona to ma oznaczac że mam się godzic na byle kogo (zkładam czysto hipotetycznie, bo nie wiadomo czy ktoś taki sie w ogóle pojawi)

Gość lopaa
starego to masz ty, przegrancu. morda!

z tymi wlosami na twarzy jest straszna lipa, normalnie mam bródkę kozią co prawda jeszcze jasna ,ale widze 4 czarne włosy

Nie martw sie, ja mam "mala" niepelnosprawnosc, a jednak chodzilam na randki zawsze, w nie jednym zwiazku bylam i jestem. Po prostu nie lam sie z tego powodu. Badz pewna siebie a znajda sie tacy, ktorzy Cie pokochaja. Serio.

Gość ytytytytyt
Martva - pewnie już tacy są , ale jak to zwykle bywa dostają kopa w dupę. bo jak baba ma jakieś wady fizyczne to jest ok, a jak facet to niech spierdala. oby pani wilkołak nigdy nikogo nie znalazła:D

Oj nie pisz tak. Nie chce mi sie czytac wszystkich postow, ale raczej ludziom z wadami nie przeszkadzaja wady innych...przynajmniej ja tak mam. Moj facet ma szrame na twarzy, kocham ja jak jego calego :P

czlowiek z wadami jest znacznie bardziej wrazliwy, defekty u innych mu nie przeszkadzają, wiem jak boli wygladac zle, wiec nie moglabym krzywdzic nikogo skreslajac przez jakas wade czy defekt

Gość ytytytytyt
Martva - no sorry , ale szrama na twarzy to żadna wada. i tak jak piszesz - ludziom z wadami wady innych nie przeszkadzają. Ludziom nie, ale kobietom już tak:P

Gość dorotka4842
może to oklepane ale-każda potwora znajduje swego amatora,chyba że nie chce..

Gość ytytytytyt
jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj - zależy jaką wadę i jaki defekt, prawda...więc nie pitol głupot

nie mam wymogów wizualnych, jesli juz za wszelka cene chcesz je poznac, zupelnie takich nie mam nie, nie mam wiary w to, wiem jak wygladam, nie ludze sie na szczescie

Gość ytytytytyt
dorotka4842 - no masz 100% racji. one nie znajdują, bo nie chcą, bo księżniczka musi noskiem pokręcic

pomiajac faceta, wlosy rowniez utrudniaja kontakty miedzyludzkie w ogole, zwlaszcza z kobietami czuje sie naprawde pokrzywdzona i oszpecona przez zycie nienawidze zycia tak jak ono mnie

Gość ytytytytyt
"nie mam wymogów wizualnych" - wybaczcie język, ale jebłem ze śmiechu. a i ze smutku trochę. nie dośc że z hirsutyzmem to jeszcze kłamczucha...

naprawde, uogolniasz nie patrze na przystojniakow bo wiem ze nie mam u takiego szans, zreszta, co to znaczy przystojny mezczyzna nie wazne to wszystko, za pol roku pewnie znow tu napisze, ze jestem sama i w gorszym stanie

Martva-nie no, nie az tak, jednak boje sie ze to moze tak za pare lat wygladać nie, nie mam takowych wymogow, jesli juz to najlepiej zeby byl brzydki zeby mi go zadna kobieta nie wziela-lepiej Ci?

Gość ytytytytyt
jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj - przystojnego może nie, ale takiego z poważną wadą też byś nie chciała

Koszty zabiegów Koszty zabiegu epilacji wynosi od 220 zł (wąsik, broda), zależnie od rozległości obszaru z którego usuwamy owłosienie oraz jego gęstości. Mężczyźni płacą kwoty wyższe o 20-30%, zależnie od obszaru oraz intensywności owłosienia. W przypadku epilacji kilku obszarów podczas jednej wizyty stosujemy korzystne zniżki. Wcale ta depilacja nie jest taka droga.

Gość ytytytytyt
jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj - brzydki to nie wada. brzydcy mogą sobie wybierac kobitki i wybierają takie bez włosów. fajno nie?

gdyby mnie ujał jakoś szczególnie, nie wiem jakiego bym chciala, nie mam pkt wypisanych na takiego i owego

osoba chora nie musi byc od razu z pijakiem czy prostakiem, pewnie o to chodzilo autorce i z tym sie zgodze.

Gość ytytytytyt
jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj - a umówiłabyś się z kimś z poważną wada np z kimś niskim? nie. więc proszę nie pierdziel. miałabyś setki facetów, ale nie bo taki nie jest dośc dobry. no to masz co masz i obys zdechła w samotności