Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjkkjj

nigdy nie bede szczesliwa, nigdy nie bede miala faceta i normalnego zycia

Polecane posty

Gość ytytytytyt
Martva - z resztą w jakimś poprzenim temacie twierzdiłaś, że smam takiego miałaś, a teraz że nie. tzn ja wiem,że ściemniałaś,ale skoro się sama plączesz to nie jesteś wiarygodna i nie ma po co z toba gadac

nie to nie jest prowo, 10/10 no cóz nie wydaje i sie, spotkac się zawsze mozna przeciez nie trzeba od razu być ze sobą :O

Gość vbbnnn
ja też mam hirsa. i masz rację, nic z tym nie zrobisz. ale jeśli z tego powodu chcesz rezygnować z przyjemności życia, to powodzenia. mnie też on wk****a i czasem mam wszystkiego dosyć, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie chowam się po kątach i nawet jestem w związku. więc rusz tyłek do ludzi, a nie użalasz się nad sobą. życie jeszcze nie raz da Ci w du*ę

Gość ytytytytyt
jk - no tak. ale z tego co ja wyczytałem, może błędnie, ty byś jednak kogoś chciała nie tylko na jedno czy dwa spotkania. czy źle zrozumiałem?

śmierdzi w tym temacie bardzo.. :/ nie ma to jak użalanie się nad sobą.. kurwa gdzieś w USA facet bez nóg znalazł se zonę.. ja jebie.. co za popaprańcy życiowi.. kurwa koleś na rękach chodził i ma żonę i dzieci.. ale takie nieudaczniki ..no cóż.. lepiej pierdolić jaki to świat jest dla nas zły zamiast w końcu się wziąć za siebie i próbować..wyjść z domu i doważyć się zagadać.. jesteście puści.. tylko wygląd się liczy dla was..

ytytyt-ile masz lat, bo chyba nie pisalkes nie mam sily, to wszystko tak nagle, na twarzy nie mialam a teraz mam i nie mam zamiaru straszyc faceta takim czyms jak ja

Gość ytytytytyt
martva - że miałaś kurdupla. tematu ci szukac nie będzę, nie chce mi się, sorry

Gość ytytytytyt
ruda - nie masz tego problemu to stul pape z łaski swojej. jk - jakie to ma znaczenie?

ale zanim dojdzie do planowania wspólnego spedzania czasu w wiekszym wymiarze, to najpierw trzeba porozmawiac czy to nie jakis ktoś z kim zupełnie nie mozna słowa zamienić

moze nie kurdupla. ja mam 172 on mial 168-169. w kazdym razie byl nieco nizszy i bardzo drobny. ale tak kurevsko mi dal w kosc, ze jakos sila woli unikam chudych i nizszych, nie wiem, cos tam mi sie zakodowalo.

jestem ciekawa i takie ma to znaczenie jestes strasznie złosliwy i upierdliwy

Gość ytytytytyt
jk - twój ostatni komentarz jest tak zajebiście chaotyczny, że muszę go dogłębnie przeanalizowac:)

Gość ytytytytyt
jk - ano jestem, ale to nie przez przypadek. to między innymi dlatego, że jakiś kretyn wymyślił 1 post na 60 sekund i nie mogę szybko odpowiadac:(

Gość OneTwo
No rusz ten owłosiony tyłek.

jasne

Gość ytytytytyt
jk - dobra już skumałem tamten komentarz:) no masz rację. ale z niskim to bys nawet tego słowa zamienic nie chciała, więc...

Gość ytytytytyt
Martva - że co???

wilkołaczy tyłek jesteś bardzo złosliwy

pierdolisz strasznie, ytytyty

Gość ytytytytyt
jk - wiem, wiem, prawda jest bolesna. ciężko się przyznac ,ze jest się pustakiem, który wymaga by faceci akceptowali jego chorobę, a samemu innym chorym się mówi get out

jakbym wymagala, to topic by brzmial ,,faceci to banda pieprzonych buraków, nie akceptujących mojego owłosionego tyłka'' rozumiem, ze to jest niesmaczne i staram sie z tym pogodzic a Ty nawet atakujesz, zupelnie bezpodstawnie

bez tego nawet martwa wygladasz na strasznie drobne dziewcze, ile masz lat?

Gość ytytytytyt
jk - temat może brzmi inaczej, ale czy stan faktyczny nie odpowiada temu co napisałem? szczerze sobie sama odpowiedz

nie wymagam, choc byłoby miło gdyby ktoś taki sie pojawił- widzisz róznice, czy dalej nie?

Gość ytytytytyt
jk - nie. bo gdyby ona sam nie był cycus-glancuś to też by dostał kopa

Gość asHBCDIUSHBIUsvc
MNIE ZASTANAWIA PO CO CI FACET. Większość nadaje się do rozstrzelania. Zero szacunku do kobiet. Obrażanie za obrażaniem a potem się dziwą, że przychodzi choroba w wieku 40 lat. Nie wiedzą za jakie grzechy. Bóg im się odpłaca.