Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelie9

Mój chłopak nie ma dla mnie czasu , co robić ?

Polecane posty

Gość amelie9
Bolesne ale czas zmienić... Dzięki dziewczyny i powodzenia wam życze :) :(((((((((

Gość judrys
Dasz radę, spokojnie dasz :)

Gość gość
przykre ale prawdziwe . :-(

Gość gość111
Zaczęłam spotykać się z chłopakiem, znamy się niedługo, ale na samym początku było na prawdę miło. Pisał do mnie codziennie, po kilka razy. Po ostatnim spotkaniu prawie w ogóle się nie odzywa. To znaczy pisze każdego dnia: przepraszam za wszystko, wybacz mi. A po 5 minutach rozmowy jestem zmęczony idę już spać... Ostatnio mieliśmy się spotkać to wypadło mu jakieś spotkanie. Zaczęło mi na nim zależeć, a po tym wszystkim nie wiem co mam zrobić?????? Dziewczyny proszę o jakieś sensowne rady.

Gość gość
Może to podłe, co Ci polecę ale trudno. Użyj pewnej manipulacji i wprowadź do znajomości trzecią osobę w charakterze fatyganta. Powiedz chłopakowi, że znajomy ze szkoły/studiów/podwórka/nowy znajomy Cię spotkał i ukręć z tego intrygę. Potajemne smski podczas rozmowy z chłopakiem itp. Partner poczuje, że ma oddech konkurenta na plecach i cienki lód pod stopami i myślę, że jeśli nawet minimalnie mu na Tobie zależy, to skruszeje i nagle znajdzie dla Ciebie więcej czasu, niż kiedykolwiek miał. Tzn o ile to dobrze rozegrasz.

Gość sloneczko 20111602
Twój chłopak cię kocha idiotko,niewiesz nawet jak to jest gdy się z kimś nie widzisz i nie rozmawiasz długo,jak się widzicie raz na tydzien i do tego rozmawiacie to tragedii nie ma jeszcze nie robi ci nadziei na spotkania przynajmniej,może potrzebuje troche czasu dla siebie a za jakiś czas będzie dobrze

Gość gość
raz na tydzień widzenie to ok dla ciebie? :D Chyba cie mama nie kochała, bo nie wiesz, na czym polega miłość :D

Gość gość
mój facet nie mam dla mnie wogule czasu a jesteś my razem już płu roku co robić

Gość gość
Mój przyjeżdżał do mnie 5 razy w tygodniu mimo, że dzieliło nas 25km i dużo pracował. Jak się chce to można.