Ona_ona_ona 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Plamienia,spozniajacy sie tydzien okres test negatyw.co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 29, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4871359 Przeczytaj pierwszy post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona_ona_ona 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Czekam na normalne odp.moze ktoras tez tak miala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Kurwa mać-co jest nienormalnego w mojej odpowiedzi? Tak trudno kliknąć i przeczytać co tam jest napisane? Za długie może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona_ona_ona 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Takie rady zeby isc do gina to ja sama wiem ale to w nastepnym tygodniu,a ja bym chciala cos wiedziec dzir jakies mozliwosci co jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 29, 2011 No to przecież tam jest milion możliwości. :o Skąd mamy wiedzieć co jest powodem spóźniającej się miesiączki akurat u Ciebie? Mamy Ci zajrzeć przez monitor do pochwy, zrobić USG, badania hormonalne? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Jak Ci napiszę, że też tak miałam i się okazało, że mam zespół policystycznych jajników to Ci to coś pomoże? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona_ona_ona 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Boze jak masz takie podejscie to po hu..tu wogole siedzisz i piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabciaaaaa 0 Napisano Lipiec 29, 2011 powodem może być stres, zmiana klimatu, to że więcej jesz np dużo jest powodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 29, 2011 Żeby pomagać mądrym ludziom, którzy potrafią czytać ze zrozumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach