Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Piję piwo, ktoś wypije ze mną?

Polecane posty

odejście ,śmierć dorosłego łatwiej zrozumiec .zmiękłam odkąd mam swoje.

a ja nie zmiekam i juz nie zmiekne. moj kumpel jak w szpitalu pracowal to nosil zwloki noworodkow do szpitalnego prosektorium.

ale ja nikomu nie odmawiam doświadczenia ,i nie neguję ,ja stwierdzam co do swojej osoby . i nie inputuj mi swoich przekonań proszę . sama mam swoje .

duża ale nieistotna zrozumieć śmierć... możesz rozwinąć? o ile cię zrozumiałam, to po prostu ze śmiercią kogoś bliskiego trudniej się pogodzić. Więc wiek jest mało istotny :)

"... niemałą czując ulgę, że to wreszcie koniec... gdzie zapewne się dowiem co po tamtej stronie... tyle że świetlistości tam nie było wcale... już raczej brudny opar... jak w miejskim kanale..."

sigh . zrozumiec -wytłumaczyc sobie.(łatwiej uspokoić psychikę) i nie chodzi tylko o bliskie osoby . wielu pożegnałam osobiście ,i nie chodzi mi o zapalenie gromnicy.Taka moja i mojej mamy natura ,że tylko my "dajemy radę".

niedziel ,co ty kooorva czytasz ? . dołuj sie sam na własne zyczenie . Pizda jestes nie chłop . ja jestem w porównaniu z toba jak chłop . wez sie ogarnij ,bo mnie wkurwiasz.ile można ,

jankesa to taki babochlop tak mi sie wydaje, dziwna praca i sie wywyzsza.

ja Tyutusa lubię,akceptuje . ale co do muzy ,to wole covery w jego wykonani.. no kurna z ostrych to mało co. zalałam ostatnio a i teraz mi sie głupio pisze .

zaraz spiertalam wychlac piwo z moim lewym i jakos dziwnie zaluje, ze nie wypije go z Wami :O