Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozarosarozarosa

Tak sie to rozwiązało

Polecane posty

Gość rozarosarozarosa

Spotkałam sie z facetem, bylo milo i on w trakcie buziaków, jakos tak wyszlo w rozmowie, powiedział mi ze ja jestem ladna, a ta z ktora sie spotykal gdzies tam wczesniej była BARDZO ladna tylko miale chujowe cycki a z kolei ja jestem po prsotu ladna a nie bardzo ladna i mam fajny biust. Zakonczylam calowanie. Powiedzialam mu zeby wyszedl natychmiat, wkurwiłam sie, cos mnie opetało a on wyszedł. mamy po 30 lat. Facet szczery kutwa na maksa.

Gość rozarosarozarosa
i co nikt nic nie powie, zadnej z was sie nigdy cos takiego nie zdarzylo?

Gość gwadrrrat
Nie, bo my jesteśmy przesliczne w każdym calu.

Moim zdaniem dobrze, że kazałaś mu wyjść. Co to za gadka w ogóle?? trzeba go było złapać za gada i powiedzieć, że Twój były miał baaardzo dużego a ona ma baaaardzo małego. A tak na poważnie, to zero kultury. Za kogo on się ma?? facet, który kategoruzuje dziewczyny według urody i jeszcze o tym mówi jest zerem. A facet, z którym ja się spotykałam i któremu okazywałam tyle uczucia i zaintersowania co chyba nikt mnie olał nie pierwszy już raz zresztą i siedzi własnie gdzieś z jakimiś panienkami na piwie a ja samotna i opuszczona tutaj na kafe:(:(:( tak z innej beczki.

Gość rozarosarozarosa
Dzięki Migotka. I nie smuć się, niestety nie warto.