Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nseguighh

Słucham "Right Here Waiting For You " i ryczę...

Polecane posty

Gość mulatka090
u nas to nie byly lata, my dopiero zaczynalismy, ale wlasciwie dni dzielily nas od podjecia tej decyzji ze jestesmy para, bo bylo nam razem b. dobrze , a tu on wywinal taki numer. mimo ze jeszcze nie bylismy para to i tak taka sytuacja boli... bo zapewnial ze jest szczesliwy ze mna, ze mnie uwielbia itp

Gość nseguighh
nie chciałam pisać wieku, bo bałam się krytyki i Waszych słów o moim zerowym doswiadczeniu.. rocznikowo mam 18 :(

Gość nseguighh
tak wiem mulatka:) tamto było do lezzsskiii (sorry nie napisałam) :( no to ja mam podobnie jak Ty :(

Gość aa osiem zapalek znam to
tez lubie ta piosenke, on tam troche spiewa po polsku w niej "Osiem zapalek...day after day...

Gość nie możeeee być
Musisz byc silna autorko. Ja jak pokochalam mialam tez 18 lat:)

Gość mulatka090
posluchaj sobie jeszcze Mandy Westlife :) i Broken Angel Arash slucham tego non stop :)

Gość aa osiem zapalek znam to
aa Mandy czyli w domysle mendy, czyli piosenka o wszach lonowych? chetnie poslucham :)

Gość nseguighh
spróbuję być silna, może się uda..? WY TEŻ BĄDŹCIE, GŁOWY DO GÓRY:) dziękuję za wsparcie i rozwinięcie topiku, jutro do niego wrócę, bo teraz idę spać (czyli ryczeć tyle że w poduszkę):( też miałam fazę na broken angel:) i też ryczałam non stop, co za życie.....