Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnooka brunetka

ponoć ładna ale nie kochana

Polecane posty

Gość dziwne jest zycie staruszka
O mnie ludzie mówią wyniosły...:D Na szczęście tylko tacy, którzy mnie słabo znają. Bywam wredny, ironiczny, jednak zawsze zdaję sobie sprawę, że do ideału to mi ogromnie daleko. Skromność to naprawdę pozytywna cecha - o ile nie jest przesadzona. Odwieczny umiar - złoty środek, to jest chyba podstawa. Bo od nadmiernej skromności do kompleksów droga jest niewielka;)

Gość reofjijg
moze masz nieciekawa osobowosc albo jestes zbyt mila czytalas:mezczyzni kochaja zolzy??

Gość samotny brzydalek
konstantynopolitaneczka1992-wiec nie mam szans?

Dobrze robisz. Bo tak naprawdę, po co masz komuś udowadniać, że jesteś ładna? Bo ta osoba ma taki kaprys, bo nie dowierza? To ma problem:)

Gość BOOHAJJJ
a ja liczyłem na fotke buuu :(

Gość andaluyja111
przy ładnej trzeba się starać, zabiegać o nią, po prostu się wysilić a faceci wolą łatwe tematy, podziw i uznanie, wolą brzydszą ale zapatrzoną w nich

Gość BOOHAJJJ
nieprawda faceci wolą ładne dziewczyny i nie wymyslaj jakiś bzdur pocieszasz sie czy jak ? :P

andaluyja ja się z tym nie zgadzam. mężczyźni lubią mieć przy boku piękną i zadbaną kobietę. Rywalizację o kobietę mają we krwi to dla nich żadne wyzwanie.

Ja czytałem dlaczego mężczyźni kochają zołzy?? Jak każdy tego typu poradnik, trochę rzeczy to wykorzystania i mnóstwo rzeczy zbędnych.

Gość rekonwalescentka
BOOHAJJJ uderzyles w interesujaca strune. kobieta zrobiona na lalke barbie - platynowe wlosy, piekny makijaz, duze piersi, tipsy, duze usta, wszystko na tip top - wiadomo, ze zadbana, ale czy piekna ? kobieta o harmonilnych rysach twarzy, pelne usta, ladne oczy, ale tluste wlosy, bez makijazu, "nie zrobiona", w nieciekawym stroju, z poobgryzanymi paznokciami - piekna, ale zaniedbana ktora z nich zrobi lepsze pierwsze wrazenie? to chyba zalezy na kim, kto czego szuka, na co zwraca uwage. sadzenie po pozorach jest takie niewlasciwie, przeciez ta pierwsza lala moze okazac sie super babka, ktora po prostu tak sie wypacykowala, zeby sobie porobic jaja z facetow i zoabczyc ich reakcje, a po powrocie do domu wskakuje w sexowne ciuszki, zwiazuje wlosy, zmywa makijaz i okazuje sie naturalnie piekna. a ta druga moze nie wierzy w siebie i jeszcze nie odkryla swojej kobiecosci, nikt jej nie powiedzial ze jest ladna i ona tego nie wie, wiec nie eksponuje swoich atutow, nie zalezy jej. ale jest jak nieoszlifowany diament, ma piekny charakter i poznaje faceta, przy ktorym rozkwita, zaczyna dbac o siebie, zaczyna sie ubierac i nagle z kopciuszka staje sie krolewna.

Gość BOOHAJJJ
w dzisiejszych czasach wierzyć na słowo...:) dwa razy spotkałem sie i uwierzyłem na słowo i byłem zawiedziony, ale najgorsze było to, że czułem sie oszukany.

Gość andaluyja111
niby wolą, ale nie mają odwagi do nich podejść, boją się odrzucenia, nie ryzykują wiele razy słyszałam od faceta, ze miał obawy przed rozmową ze mną bo jestem z tzw. "wyższej półki"

Hm...to przykre, ale myślę, że możesz mi uwierzyć na słowo ;) piękno kobiety leży w tym aby znała swoją wartość i była pewna siebie. Skromność? dodatek, który nie może dominować.

Gość samotny brzydalek
andaluyja111-moze masz ochote popisac na gg?

Gość BOOHAJJJ
dziwne wstawić sie fotke boicie przecierz nikt tu was nie zna ? boicie sie wyjśc na ulice ? NIE.. tak sądze a tutaj fotkie nie wstawicie bo ?

andaluya coś w tym jest. Też kilka razy to usłyszałam, ale później byli miło zaskoczeni, nie byłam wyniosłą dziewczyną, z która nie da się porozmawiać heh

Gość andaluyja111
Boohajjj jestem kobieta i mówię to, co wiem z własnego doświadczenia nie wymyślam bzdur dla potrzeb forum byle jaki facet częściej ma odwage do mnie podejść, bo jest przyzwyczajony do porażki, z przystojnymi jest gorzej, bo oni nie umieją przegrywać

Gość rekonwalescentka
obydwie czesci "zolz" sa godne polecenia: dlaczego mezczyzni kochaja zolzy oraz dlaczego mezczyzni poslubiaja zolzy. lubie te ksiazki i wiele mi one daly. a wracajac do tematu: BOOHAJJJ, te dziewczyny po prostu nie byly w Twoim typie, wcale nie znaczy ze nie byly ladne. Jednemu sie podoba to, a drugiemu tamto.

Gość BOOHAJJJ
wątpie, że ktoś ma taki typ, że podobają mu sie brzydkie dziewczyny, musiałby być to już jakiś fetysz...ja przedewszystkim cenie inteligencje, której dużej częsci osób brakuje i nie chodzi tu o wykształcenie, z osobą inteligentną łatwiej można porozmawiać na wiele tematów, ale jednak wygląd sie liczy nie lubie jak ktoś kłamie.

Gość samotny brzydalek
konstantynopolitaneczka1992-36768254

Gość andaluyja111
ostatnio nawet dostałam liścik od faceta z prośbą o kontakt, bo nie zdobył się na odwagę, żeby do mnie podejść wydało mi się to archaiczne ale też słodkie faceci boja się, że jestem zarozumiała, bo przecież mam do tego warunki

Gość BOOHAJJJ
myśle, że idealizujesz swoją osobę dlatego liczyłem na fotkę, której sie nie doczekałem...

Gość andaluyja111
Boohajjj to może ty w ramach zachety wyślesz swoje zdjecie a my chwile potem zrobimy to samo

Mi tylko raz zdarzyło się odpuścić, bo dziewczyna wydawała się z "wyższej półki". Może z jednej strony to dziwne, jednak z drugiej wydawało mi się logiczne, dziewczyna niezwykle urodziwa, własne mieszkanie, córka milionera, zawsze miała wszystko. Co mógłbym jej dać? Miłość? Nie oszukujmy się, na dzisiejsze czasy to niewiele - wszystko i jednocześnie nic...