Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość una bella

w jakim wieku wam się oświiadczył facet?

Polecane posty

Gość una bella

ile miałyście lat i jak długo czekałyście jaki pierścionek dostałyście? ja czekam wciaz................

Ja miałam 18 lat a ob 25 :) a pierścionek dostałam bardzo ładny. Nie czekałam wcale bo znaliśmy sie tylko trochę dłużej niż 2 miesiące.

Miałam 20, później 21, później 22... Pierwszy raz bez pierścionka, drugi srebrny z małym czymś ( takie lubię) , trzeci złoty z jakimś kamykiem małym ( nie znam się) ... teraz już się nie oświadcza tylko ryje mi głowę :O

Oświadczył mi się w wieku 25 lat. Dostałam pierścionek z brylantami. A potem, po jakimś czasie, kiedy okazało się, że nie nadaje się na męża, oddałam mu ten cudowny pierścionek i na powrót stałam się szczęśliwą panną:). Życzę przemyślanych wyborów, autorko!

Gość nonna q
mi sie jeden oświadczył jak miałam 19 lat ale sie nie zgodziłam miałam jeszcze jednego który chciał ale ja nie jak miałam 22 lata oświadczył mi sie inny i sie zgodziłam ,pierścionek był na zamówienie

Gość
w dzwudziestym pierwszym, biezacym znaczy ;) konkretnie w 2006 :)

Gość ulallallaa
oswiadczyl mi sie w moje 22-gie urodziny, teraz mam 27 lat, kupilismy mieszkanie urodzil sie syn a my dalej w narzeczenstwie, ale nie narzekam

Gość una bella
ja czekam już 7 lat :(

Gość una bella
pierścionki z brylantami macie?

Gość
mialam 20 lat, po pol roku zwiazku pierscionek sama sobie wybralam 3 miesiace pozniej bez diamentow i nie ze zlota, bo nie lubie i nie za grube tysiace bo bym sie bala reki z kieszeni wyciagnac wybralam taki jaki chcialam i jaki mi sie podobal

ja czekam 2 lata, właściwie już nie czekam, bo kurcze zdałam sobie sprawe z tego, że to nie to, że nie będę szczęśliwa:D teraz generalnie myślę, jak wybrnąć z tego związku

Gość ulalaaa
ja pierścionek dostałam 4 czerwca w tym roku - na plaży w Sopocie... chłopak ma obecnie 28 lat (prawie :) ) - było naprawdę fajnie ale po takim czasie to już nie są te emocje co mogłoby być np. 2-3 lata wcześniej - ale widać on dopiero teraz do tego dojrzał :) (a o emocjach piszę dlatego, że już od ponad roku mieszkamy razem, remontowaliśmy kupione mieszkanie, urządzaliśmy się itd. - tak trochę nie po kolei :) A pierścionek jest bardzo ladny - białe złoto i brylancik jeden

miałam 20 lat - pierścionek dostałam ale nie on był ważny - do ślubu nie doszło ;-)

Gość Multimedia
Ja mialam niecale 18 lat. Gowniarze bylismy ;-) Dostalam zloty pierscionek z cyrkoniami, ktory kosztowal okolo 100 zl. Zgodzilam sie i po dwoch latach pobralismy sie. Dzis mam 33, maz jest starszy o dwa lata. Mamy syna, sa lepsze i gorsze dni. Ogolnie nie narzekam. Mysle, ze jesli nie wydarzy sie nic dziwnego to chyba razem dozyjemy strosci.

Hahaha miałam 18 lat :D Potem zerwałam oczywiście i teraz w ogóle nie myślę o ślubie i ustatkowaniu się, bo mam za dużo planów do realizacji, które by tylko postawiły mojego partnera w niewygodnej sytuacji.

dostalam bardzo ladny pierscionek, ale byl troche za duzy wiec poszlismy go wymienic na inny bardzo delikatny, nie lubie duzych pierscieni