Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusi 129

Rybi zapach z pochwy podczas stosunku

Polecane posty

Gość Lusi 129

Mam problem. Dwa dni temu skonczyl mi sie okres zaczelam uprawiac seks ze swoim chlopakiem i podczas stosunku wydobywa mi sie rybi zapach z pochwy. Jest on bardzo intensywny, przeszkadza, bo az odechciewa sie dalszego wspolzycia:( czy to moze dlatego, że niedawno skonczyl mi sie okes a my od razu w srode zaczelismy wspolzyc? Prosze o jakas rade:)

Gość offerma1234
po prostu sie umyj :) i sprawa zalatwiona hehe :p

Gość moto88
he Zacznij sie myc Spragniona Seksu Kobieto :)

Gość tenitamten
Chlamydioza.

Koniecznie zrob badania na ewentualne zapalenie bakteryjne lub grzybiczne, rzesistek , chlamydia itp

Gość slovik
wes dobrze sie podmyj i wtedy uprawiaj sex ,jak to nic nieda to sie powies

Żeby 36letnia kobita nic nie widziała o 'babskich sprawach'...:O Szokeł, szokeł.

Gość slovik
a ty sie teraz chwalisz czy zalisz?

Taaa... a wszyscy faceci to okazy czystości :/ A może to własnie niedomyty partner jej coś "sprzedał"? Zwłaszcza, ze w trakcie i tuz po okresie o infekcje bardzo łatwo, bo krew zaburza ph, a wiec i naturalną ochronę miejsc intymnych :) gdyby była niedomyta zapaszek by się unosił stale ;P ale najlepiej od razu zacząć na kimś psy wieszać ...

Gość slovik
moze cos w tym byc

Gość bernardetta
najlepiej idz do ginekologa, mozesz miec niezaleczona grzybice i twoj partner tez, ale on moze nie miec zadnych objawow, lekarz ci da lekarstwa dla was obojga

Gość bernardetta
albo skombinuj recepte od ogolnego lekarza na macmiror 500, globulki dopochwowe, na infekcje grzybiczne i bakteryjne, sa super

Ja pierrrdolę. :O Może od razu niech zrobi irygację coca-colą a potem posmaruje kapę pastą do zębów? :O

To była IRONIA debilko. :O Za to ty i ten płyn do higieny... smutne, że tak właśnie wygląda wiedza kobiet w tym kraju. :O

Gość Dobrawka88
grzybiczne zapalenie pochwy.

Jaka ty jesteś tępa. Masz 18 lat i menatalność 10latki. :O 🖐️ Poszłabyś na jakieś półkolonie, skoro rodziców nie stać na wysłanie dziecka nad morze. :classic_cool: Albo chociaż weź książkę do ręki, twój zasób słownictwa woła o pomstę do nieba. :O Jesteś wulgarną, pustą, rozczeniową i niekonsekwentną gówniarą. Tyle w temacie. No, śmiało, 'krzycz', prymitywna dziewucho z wielkopolskiej patologii.

Dobrawko - czy grzybiczne zapalenie pochwy da się wyleczyć płynem do higieny intymnej? :classic_cool:

W dalszym ciągu jesteś głupia. :classic_cool: I co ten płyn daje? Zapach konwalii? Smacznego. :D:D:D:D:D:D:D

masz rację. Zapach konwali! Kurwa lepszy niż ryby :-) Pusta jesteś. Wole mieszkać w mieście w Wielkopolsce niż w takiej dziurze jak ty.

Gość baby som gupie
i durne

A teraz oddalę się na minut 30 w celu wykonania zakupów żywnościowo-kosmetycznych. :classic_cool: Innym też polecam odejście na kilka chwil od komputera, bo zaraz czaszka Nastki wybuchnie i cała jej zawartosć - rzadkie gówno - zabryzga foruma. :classic_cool:

Kurrrrrrwaaaa. :D Czyli z tego wynika, że gdybyś miała infekcję pochwy napierrdalałabyś po tzipie płynem do higieny intymnej zamiast iść do ginekologa. :D No ale czego ja się spodziewałam. :classic_cool: Wielkopolskie kurrwiszcze rozwalajace nogi przed bele :classic_cool: kim nic nie wie o profilaktyce. :classic_cool: A teraz wklejka, bo nie mam już czasu: Stosuj specjalne mydła do higieny miejsc intymnych o pH 5,5 czyli odczynie zbliżonym do odczynu pochwy. Nie używaj perfumowanych kosmetyków takich ja dezodoranty i talki do miejsc intymnych. Zrezygnuj ze stosowania pachnących płynów do kąpieli. Stosuj osobny ręcznik do miejsc intymnych. W higienie miejsc intymnych najważniejsze jest, by nie niszczyć naturalnego, kwaśnego płaszcza ochronnego. Dobroczynne bakterie w pochwie zapewniają odpowiednie pH przez co uniemożliwiają rozwój drobnoustrojom. Zarówno niedostatek jak i nadmiar zabiegów higienicznych może być szkodliwy. Nadmierne podmywanie się może wypłukać naturalny płaszcz ochronny i doprowadzić do infekcji. Stosowanie mocnych detergentów i perfumowanych kosmetyków może wywołać podrażnienie i alergie. Nie stosuj do mycia miejsc intymnych myjek i gąbek, które mogą być siedliskiem grzybów i bakterii. Unikaj płukanek i irygacji pochwy stosowanych profilaktycznie. Zabieg ten zaburza naturalną gospodarkę bakteryjną pochwy. W trakcie miesiączki pamiętaj o częstym zmienianiu tamponów i podpasek. Miłej zabawy z konwaliami, ułomie. :D

czy ja gdzieś pustaku napisałam że bym takiego żelu w razie jakiegoś zapalenia bym używała? wszystko przekręcasz żeby z kogoś głupka zrobić ale jakoś żałośnie ci się to nie udaje... Bardzo mi przykro :-))))) Żałosna i przykra jesteś :)))) A co do tych opisów dziewczyn z wielkopolski to idealnie opisałaś swoją osobę...