Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inessska93

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość inessska93

Mam bardzo duży problem. Otóż ostatnia miesiączka nastąpiła 27 czerwca (tj poniedziałek) - moje cykle nie należą do zbyt regularnych - sięgają do 36 dni. Dziś jest 33 dzień cyklu i nadal miesiączki nie ma - mam nabrzmiałe i obolałe piersi. Z TŻ uprawiałam seks w sobotę(zeszłą), tą środę, czwartek i coś w okolicach 18 lipca. Byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą - nie zsuneła się, ani nie pękła. Miałam też dwutygodniowy wyjazd. Co może być przyczyną DOTYCHCZASOWEGO braku miesiączki? Czy jest możliwa ciąża? Z rana zrobię testy, ale chciałabym chociaż na tą chwilę coś się dowiedzieć, bo ze strachy nie zasnę

Gość agaaaaaaaaaa85
"moje cykle nie należą do zbyt regularnych - sięgają do 36 dni. Dziś jest 33 dzień cyklu i " czekaj spokojnie i nie sap tak ;)

Skoro byłaś na dwutygodniowym wyjeździe to może chodzi tutaj też o zmianę klimatu i po prostu to jest powód. Sama tak często mam, jeśli zmieniam miejsce swojego pobytu. Pamiętam, że w zeszłym roku ores spóźnił mi się prawie tydzień, a w tym roku z kolei pojawił się znacznie wcześniej. Dlatego musisz być dobrej myśli i przede wszystkim nie panikować! :) Po prostu postaraj się wyluzować i czekaj cierpliwie :)

Gość fhfhfhfhf
a ja mam nadzieję, że okres za 2 dni nie przyjdzie i wreszcie się uda.... jak tam test autorko?