Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejajestem

Problem z chłopakiem przyjaciółki...

Polecane posty

Gość takasobiejajestem

Przyjaźnię się z nią od dzieciństwa, z nim odkąd jest z nią. Byliśmy razem na wakacjach, mialam juz dosyć jego wzroku, gapienia sie na mój tyłek, i wszytskiego. Nie wiem czy powiedziec przyjaciolce czyjestem przewrazliwiona?

Gość plote 5/10
o czym chcesz jej powiedziec? Kazdy facet gapi sie na inne baby. Powiedz jej a stracisz przyjaciolke. Oni sie dogadaja a ty zostaniesz z niczym i jeszcze beda sie z ciebie razem nabijac ze robisz jakies chore akcje.

Gość takasobiejajestem
chore akcje ? no to nie jest normalne jak wychodzilam w stroju kapielowym to gapil sie i głupio usmiechal.. przyjaciolki nigdy nie strace.

Gość takasobiejajestem
a unikac go nie bede, widujemy sie prawie codziennie, nie przestane spotykac sie z przyjaciolka z tego powodu

Gość takasobiejajestem
no zazwyczaj, tak bylo od zawsze nie zaleznie czy ona ze mna i moim chlopakiem czy w 4 czy teraz jak jestem sama to w 3

Gość plote 5/10
mysle ze to ty kreujesz problem. Gdyby przeszkadzalo to twojej przyjaciolce, to juz dawno bys o tym wiedziala. Daj se spokoj. I co? powiesz jej ze ci przeszkadza to ze on sie gapi, i co ona mialaby niby z tym zrobic???? Zwrocic swojemu facetowi uwage zeby sie gapic przestal????? I co dalej? ......

Gość dsdfdsfs
o ja pierdzielę.. ale ty masz dziewczyno problem... sam się przyglądam laskom w strojach kąpielowych... nie ma w tym nic złego. Poza tym kobiety raczej są zadowolone z tego faktu, że są zauważane i faceci się za nimi oglądają a ty jakaś więc dziwna jesteś bo widzisz w tym problem.. Ja widzę, że ty po prostu dążysz do tego, żeby rozdzielić twoją przyjaciółkę od swojego chłopaka - to stary schemat. Wtedy ona poświęcała by ci więcej czasu i w ogóle mogłabyś się wygadać a tak... ona dużo czasu z facetem swoim spędza... może w końcu czas żebyś ty sobie kogoś znalazła?! a może też zazdrościsz koleżance faktu że z kimś jest a ty jesteś sama?! Ja tu widzę po prostu zazdrość i chęć posiadania koleżanki tylko dla siebie a ty dążysz jedynie do rozdzielenia ich obu.

Światowa Organizacja Zdrowia, A jednak wróciłeś na kafe, bo wcześniej pisałeś, że być może już do nas nie zagościsz. :D A gdzie byłeś, hmm?

Gość takasobiejajestem
Do niczego nie daze, jej poprzedni zwiazek probowalam ratowac przez dlugi czas. Poprostu ten chlopak taki jest... mam sie cieszyc ze zamiast na nia patrzy na mnie ? - NIE

Gość dsdfdsfs
i do autorki tematu: to ty jak widać masz problem i sama zaczynasz go drążyć a nie chłopak przyjaciółki.

Gość dsdfdsfs
w takim razie dziwna jesteś. ciesz się z tego, że jesteś atrakcyjna i przyciągasz jego uwagę.

Gość dsdfdsfs
No to kolego jak w górach? jaka pogoda> sam byłeś?

Gość takasobiejajestem
Nie robie z tego problemu, zazwyczaj ciesze się z tego ale nie kiedy to jest chlopak mojej najlepszej przyjaciolki.

Gość takasobiejajestem
czemu zaytales czyspotykamy sie tak w 3 ?

Gość plote 5/10
....yyyy, no i co z tego??? Problem to oni powinni miec z tym, a skoro nie maja, to po co w ogole drazysz temat???

Gość dsdfdsfs
no i co z tego że się na ciebie patrzy? No ludzie... przewrażliwiona chyba jesteś..

Światowa Organizacja Zdrowia "Jak już pisałem na innym topicu, miałem zawahanie czy ponownie tutaj wchodzić... no ale jak widać, jestem ponownie ." Wszyscy w końcu tu wracają... ;) "Byłem w górach - w Bieszczadach" No to pięknie. ;)

Gość dsdfdsfs
a to już inna sprawa.. może jest tak że jest w związku z nią a podkochuje się w przyjaciółce... tego się nie wie.

Gość takasobiejajestem
Wiele razy im mowilam ze nie chce isc, niech ida sami po co ja jeszcze. Ale konczy sie tym ze przyjda po mnie a czasami odpuszcza.

Gość takasobiejajestem
Nie chcialabym tego, stracila przezemnie jednego chlopaka i od tamtej pory trzymam sie z daleko od jej chlopakow a przynajmniej sie staram

Światowa Organizacja Zdrowia "A cały wyjazd oczywiście na duuuuży plus" To mam nadzieję, że nie złapałeś nic z STD. :D