Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorycz i smutek

Bog BOG to do Ciebie to z Toba

Polecane posty

Gość gorycz i smutek
nic mi nie pomaga pomoz mi TY

Gość a dlaczego Bóg miałby ci
pomagać? Wiesz, w jaki sposób pomaga? W taki, że daje człowiekowi siły do znoszenia cierpienia i rozum do szukania rozwiązań.

Gość gorycz i smutek
MI WIEC NIE DAL ROZUMU BO NIE WIDZE ROZWIAZAN DO KTORYCH SAMA MOGLABYM DOPROWADZIC A SIL NIE MAM DO ZNOSZENIA CIERPIENIA DLATEGO TU PISZE ...DLATEGO JESTEM SAMA ...SZUKAM WSZEDZIE POMOCY

Gość akacja111
Bóg Ci właśnie pomaga, ale ciężko pomóc komuś kto tej pomocy nie chce. Pewnie, że nikt nie rozwiąże Twoich problemów (a może jednak rozwiąże?), ale piszesz na tym forum do ludzi, więc albo coś ściemniasz z tym swoim topikiem, albo jesteś już tak zamknięta w tej swojej skorupie, że nie dostrzegasz pewnych oczywistości. Piszesz tutaj, tzn. chcesz się komuś wygadać i bynajmniej nie jest to Bóg.

Gość What's going on????
Po chuj jej odpisujecie?

Gość gorycz i smutek
"Jakże prawdziwe jest to, co wam mówię. Gdyby bowiem życie i śmierć jednego z Moich stworzeń - podobna do śmierci Mojego Syna - wystarczyła na zadośćuczynienie za grzechy innych ludzi, zawahałbym się. Dlaczego? Dlatego, że zdradziłbym Moją Miłość skazując na cierpienie inne dziecko, które kocham, zamiast cierpieć samemu w Moim Synu. Nie chciałbym nigdy sprawiać cierpienia Moim dzieciom" TO PIEKNE :) DZIEKI ZA LINK

Gość gorycz i smutek
dzis Boze dales mi nadzieje dales ulge sprawiles ze sie tak nie boje Ciebie jest mi latwiej moze bol odejdzie :) ... te problemy ktore caly czas mnie mecza jest mi latwiej zwracac sie do Ciebie prosic Cie i sie modlic dziekuje

Powiedz mi wierzysz w Boga i piszesz "lepiej zeby mnie nie bylo" Ja tu widzę duży problem. Lepiej go rozwiąż bo to źle na Ciebie wpływa. Widzę że zadajesz dużo pytań, to dobrze. Jakbyś chciał/a pogadać na jakimś innym topiku to możemy podyskutować na jakieś jedno z tych pytań. P.S. Jestem ateistą, ale nie ateistą walczącym. Uważam że wiara w Boga jest potrzebna większości ludziom i generalnie zmienia ludzi na lepsze.