Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotoznaczybycmoralnym

czesc wam

Polecane posty

I wiecie - ja bym tego Hakiego razem z tą Zakliną do Anglii wyciepła i patrzyła sobie co oni robią tam. Co to tam się dzieje. Jutro rano. Razem mają dziecko, razem powinni żyć, albo tego dziecka nie powinno być bo mi burdel robią TOTALNY. Nie dosyć, ze mam grupę lesbij , opinię straszną , to jeszcze ZA PLECAMI jakieś dziecko w Polsce nie wiadomo czyje. No i bym wyrzuciła. I dlatego nie rozumiem jaki ten brat jest, nie chcę mieć z nim nic wspólnego, a ten amazon. de też obrzydliwy i w sumie wiecie tak 3 tygodnie więcej - no 2 i mogę być w Anglii a tak? I to by mi odpowiadało a tak nazat do Holandii i PRZEZ POLAKÓW bo mi nie powiedzieli, że jadę do amazon.de ban na Niemcy do końca życia bo tam NIGDY WIĘCEJ NIE POJADĘ. NIGDY. No i tyle - ale Polska też straci, paszportów nie będą już tak dawać. Bo ja PRZEZ POLSKĘ nie dostanę paszportu niemieckiego juz, a przecież PLEMNIK niemiecki mnie zrobił. No to szanują te plemniki niemieckie czy nie - bo wiecie ja jestem UPRAWADZONA przez ojca i dlatego powinnam dostać paszport. Za to że mnie Niemiec uprowadził od matki do Polski i tyle. Za zniszczone życie. Matka napisała, że mam zostać w Anglii a on - po co mnie wziął? I żeby miał rację ten ojciec to badania genetyczne poproszę że dziecko matce odebrał na prośbę czy polecenie PRAWDZIWEj a nie DOMNIEMANEJ matki biologicznej jej i tyle. To ma mieć dowód i tyle. A tak bez dowodu to on pieprzy od rzeczy dla mnie tym bardziej , że cała jego rodzina ma paszporty amerykanskie OD LAT XYZ - po co? A moja matka - to teraz niech sobie to sprawdzi PRZEZ NIEGO jest osobą wynarodowioną z powodu języka w sumie - tym bardziej paszport niemiecki mi się należy wiecie i nie wiem... pożyjemy zobaczymy. Tyle po mnie zostaje, żeby nie było, że nie jestem porwana. Jestem i tyle :( A tak powiedzą - tu jesteś od tych - to samo - badania genetyczne i koniec. To nie jest moje myślenie tu - dajcie spokój :( A brygidki też nie mogą dla mnie być i koniec :(

Wiecie, że Faustyna z Londynu to moja matka to ja jadę sobie co ONA widziała, co ja widziałam. Jak przeżyła ciążę - takie rzeczy. Nic poza tym. W sumie tyle. Mnie też diabeł porwał, ze z pracy poszłam. I to tyle. A reszta? I mnie wszystko pasuje od św. Marii Magdaleny i tyle. Ja tak jadę , że to moja matka jest a reszta? A kto to raczy wiedzieć. Taka prawda. Jedynie badania genetyczne mogłyby coś zmienić i tyle. No bo co? Sami powiedzcie i tyle :(

I zobaczcie do tego pasują i brygidki niemieckie i Londyn i widzenia diabła , który wyleciał z lampki elektrycznej - wszystko i Rosja i Ania Shirley. WSZYSTKO. I 2 martwe siostry i 20 samobójców z klasy B i Jim Jones i Lockerbie - wszystko do tego pasuje. A chrzest? Czy pasuje do tego chrzest? Nie. Dlatego mogę iść w sekty, ale tylko Z KRZYŻEM. I zależy co dalej to sobie pójdę w sekty z krzyżem. Pasuja mi - Adwentyści Dnia Siódmego. To mi pasuje. Muszę sobie poczytać o tym i kto wie co będzie dalej. Dobra nazwa - mogą być. I tyle.

I policja do tego pasuje i Katarzyna Figura i samochód i mieszkanie i lesby i Polska i Częstochowa i KLAMSTWA NA JASNEJ GÓRZE, co nie? Tam miała być wiecie Kaplica Matki Bożej Wzniebowziętej, a mają Miłosierdzie Boże. Coś tam takiego chcieli, ale w końcu zrobili taką - ja to wiem. A ze to jest z Kanady i USA to same kłamstwa - tam sobie idżcie i poczytajcie - to wszystko są KLAMSTWA. A co jest prawda? Dla mnie. PIERWSI MĘCZENNICY W RZYMIE - to sobie zapamiętajcie - byli jacy byli, ale byli - pożarły ich dzikie zwierzęta i tak się skończył największy sukces chrześcijanstwa. I tyle. A reszta? To jakieś tam kariery oparte JAK DLA MNIE NA ZNAJOMOŚCIACh jeszcze bardziej niż na kasie bo ta kasa to CUDEM dla nich jak dla mnie i tyle.Bo trzymaliby się kasy i też by było inaczej, ale nie... tylko znajomości i tyle. Bo w sumie ta moja matka tego nie rozumiała, uwazała, że kasy się trzymają -bo są bogaci no i złe myślenie trzymają się znajomości, pewnych układów. Powinni ewangelii no ale... takie życie :( I tyle.

Gość Zdaje się że miałaś
stąd wykurviać? 🖐️

A jak nie wzniebowzięcia to ZASNIĘCIA na pewno i dlatego to wszystko jest takie straszne BO TAK WAS OKŁAMUJĄ NA TEJ JASNEJ GÓRZE. Tacy patrioci to są , że niech ich diabeł żywcem do piekła porwie. Nie mieli wiecie tej kaplicy stawiać. Zobaczcie o ile by by było lepiej gdyby była tam kaplica ZAŚNIECIA NAJŚWIETSZEJ MARYJII PANNY - 100 razy lepiej i zmienili tylko kasę że USA dało, a dały Niemcy. I zobaczcie - no niby coś w tym jest, ale co? Tak kłamią i tyle :( A jeszcze jedna kaplica pokutna? Też lepiej nie? Kaplica św. Marii Magdaleny i zobaczcie ile lepiej. Ale jeszcze jedna brygidek i co? Wszędzie Niemcy - bo mają rodowody i wszystko po cichu. Od Mieszka I. Ale ich wtedy jeszcze nie było za Mieszka I. To mieli inni. Ale pózniej bywało najrózniej i ONI MAJĄ wiecie. W Gnieżnie to nie wiem - też mają i na Jasnej Górze. No to gdzieś jest żle. Tu albo tam. Tak uważam, a tak? I przez to nie opłaca się trzymac z Polską bo to sa Niemcy kiedyś. Przez Kościoł.

Ta kaplica jest postawiona NA MNIE - tak uważam wiecie i jeszcze im mam to oddawać. Po co tyle grzeszą? Oni mieli być pokutni na Jasnej górze - są od św. pawła PUSTELNIKA - oni są pojebani - nic tylko robią dzieci i poza tym nic jak dla mnie. Chleją i walą się po pyskach. Tam już na pewno nie pojadę też bo nie i tyle. Starczy mi już tego dobrego i tyle :( A wiecie jak nie zrobią tam ZAŚNIECIA NMP to i tak wszystko bez sensu. Wniebowzięcie jest bez sensu ogólnie. ZAŚNIĘCIE ma sens i tyle. tylko to. Albo gdzieś tam i tyle.

Gość pobpobpob
To jeszcze raz ja Przyszłam Wam tu jeszcze napisać cos No to zaśnięcie to może przesadzam, ale coś powinno być. Bo patrzcie to miłosierdzie boże to jest Kraków i W SUMIE tyle - NIC WIĘCEJ. I ludzie będą się pytać W SUMIE CZEMU - powinno być więcej. Nie. Bo widzicie Miłosierdzie Boże NIE RZĄDZI. Tego się nie da trzymać tak całkiem żeby rządzić tym i to na przykład co ja cenię w Dzienniczku najbardziej to takie opisy wiecie co jest z Miłosierdzia Bożego - i to jest cenne. Zeby nawracać grzeszników , modlić się za nich, a także co powiedział Pan Jezus, ale powiem wam ona niektóre rzeczy napisała ŻLE i tyle. A jak umierała to ten Dziennik był dla niej niczym dzieła Brygidy Szwedzkiej. I tyle. ŚWIĘTEJ i tez się jej trzymała bo by ZGŁUPIAŁA w tym zakonie i tyle. Czy pisma znała to wątpię bo by sobie Dzienniczek darowała, ale pisma wiedziała , że są. I tyle. No i wiecie tak jak ta Ania Shirley to miało być opatrzone komentarzem, zdrowy rozsądek. No to Miłosierdzie Boże rządzi, ale nie tak samo w sobie - samo w sobie co ono znaczy? Ja se pójdę wiecie zaraz na fora religijne popytać się o rózne rzeczy - o schizę 1066 i tak dalej. To wszystko robię dla Afryki bo co to tak... i wiecie czemu powiem wam nie trzymam z NIEMIECKIMI brygidkami - a z innymi też wiecie bo to nic nie warte jest moim zdaniem - tylko się całe chrześcijaństwo przez to rozwaliło, ale powiem wam o co poszło z kobietami w tym zakonie. Tam było dużo lesbij, wszyscy byli tą moją matką OBURZENI , że poszła na tę inicjację. Miała nie iść. Ale wiecie - kogo ona się bała bardziej to nie wiem. Facet to dziecko, a baba? I w sumie wiecie czemu ona przegrała bo wszystkie PALIŁY pety, a jak ona przyszła TAKA ŚWIĘTA w sumie to jej nie chciały i zobaczcie - o co w sumie poszło. A pójdzie na tę inicjacje to ja obmacają i będzie miała świety spokój... NA STUDIACH. Tylko w tym przegięła i tyle. Bo Otto studiował i ona też się zgodziła wiecie. I to jest takie smutne, że zawrócił jej w głowie - najbardziej przez niego ci rodzice się kropnęli , on się tym w ogóle nie interesował, a dalszy ciąg bo przecież to 35 lat minęlo. Co on robił dalej w życiu? Wiecie tam sobie porozmawiał z nią przecież, o wierze - tyle ile i tak dalej - bo skąd im się ta Maryja z HITLERA zrobiła bo teraz jest , ze Hitlera widziała. Hitlera - co wy... ale pasuje i tyle. A on wiecie - miałby UCZCIWA prace i może byc. Ale ona tylko się będzie smiała, że po prostu miała W OGÓLE nie rozmawiać bo całą rodzinę nią sobie urządził, zajmuje się czym zajmuje, zeby UWAGA !!! - jakos Z NIĄ wyglądać w dniu Sądu Ostatecznego. A jeszcze tego tego sądu nie było, a już moja matka przeze mnie go pyta - jak on niby chce Z NIĄ wyglądać w Dniu Sądu Ostatecznego. - Jak mąż z żoną - tak odpowie wam bo przecież mieli nawet dziecko. No dobrze - i co dalej? I co z tego zapyta ta moja matka. Szczyt jego wrażliwości życiowej słuchajcie to że martwą kobietę w białej sukni ślubnej odniósł na katafalk. Co to w ogóle za pomysł i tak dalej. Skąd to? Wyobrażcie sobie, że to się stało przez to, że moja matka W SZKOLE ŚREDNIEJ PALIŁA. Bo się dowiedzieli, że pogwałcona bo kobiet się nie trzymała i poszło wyłącznie o papieros, że paliły to sie nie przyłączyła bo by wyszło że paliła w szkole średniej i zaraz by wszystko wiedziały. I myślały że to zaitała. I wiecie jak zobaczyła tego diabła to wiele osób uwazało, że to się zapaliło bo wszystkie brygidki paliły. A one póżniej kłamały wiecie, że paliły NA LONDYN, na jedną Angielkę żeby się Londyn spalił , że ich nie chciał. A oni mówili że same poszły i niech wracają. A one że nie bo KRÓLOWA ANGLII im nie da. A oni? która? Elżbieta I bo wiedzą, że ich Elzbieta I tam nie chce. I wiecie co - tak się wszystkim przejmowały te brygidki niemieckie i SAME SE ten Londyn zasrały a Czestochowę też bo nikt im się nie da bo no to co widziała - no bo Elzbieta I to Maryja - Częstochowa - Kraków - tam jest Zaśniecie Najsw. Maryji Panny i chyba przez to w Czestochowie wiecie jest Kaplica Milosierdzia Bożego i tyle wam napiszę, a patrzcie nie byłoby tego i w ogóle nie trzeba o Szwabów stać, a tak? I tyle z całości. Taki polityczny jest kościół w Polsce i tyle. I dlatego się nie dam i tyle. Wit Stwosz i tyle. I ja to sluchajcie sobie ogrywałam nieświadomie jak byłam młodsza i nie rozumiem tego. Ten ołtarz ograć to jest ograć Polskę - bo to jest bazylika tam chyba czy coś i tyle :( Patrzcie - cieszcie się że kasy nie mam bo jestem tam i nic Krakow nie znaczy i tyle. Nawet by mnie nie wpuscili się dowiem - o to tam za darmo jest, ale Czestochowa i to jest ważne - ołtarz. Bo to wiem. A w Czestochowie obraz cudowny to w Rosji wiedzą, ale tam chodzi wiecie też o pustelnię. Jeden odpust i tyle :( No i wiecie - patrzcie ksiądz katolicki - zamiast 5 dzieci mieć - niemiecki ksiądz - to dziecko matce porywa, po śmierci do ślubu ją niesie - matko święta wiecie - no i co? To oni małzeństwo a ja? Bez przesady :( No i gdyby matka żyła moja, ale 35 lat nie żyje. Bo czemu braciom nie chce ustąpić? Bo moja matka nie żyje 35 lat. A to ich nie obchodzi a mnie też, a ja się kropną wiecie TO NIE JEST TO MOJA SPRAWA. Dla mnie pan Haki X. I pani Zaklina Y. NIE ISTNIEJĄ - gdyby to było moje ogrodnictwo - to albo proszę sytuację wyjaśnić albo wiecie chca pracowac - obywatele Niemiec - pozew do sądu. Bo wiecie tam jest tylko jego ojciec, niech się straci i wiecie. A zostaje jeszcze Iwonka i zostaje ŚWIETY PAtryk z amazon. de - zobaczcie on i jego HAREM - do kogo on pasuje? Do mnie? No i zostaje jej ten święty Patryk tylko dziecko musi mieć bo to tam robił co robił, a ludzie aż tak bardzo się znowu się nie zmieniają. I wiecie ja od niego mam święty spokój w Niemczech bo TAM NIE WRÓCĘ NIGDY przez niego właśnie, ale nie tylko Wszyscy by sie ze mnie śmiali jak się ojciec OHYDNY mną urządził. I to by było śmieszne gdyby ta rodzina w USA była. A przecież na pewno i dzieci są i tak dalej i po co im te paszporty USA. Jak mnie paszport brytyjski teraz - tudzież USA i niemiecki. No ale wiecie - tam było samobójstwo, on siedział - spokojnie mogli wyjechać jeśli czuli się skrzywdzeni. Nie widzę przeszkód. I teraz wyobrażcie sobie ja w Niemczech sama, 35 lat. Pośmiewisko jak dla mnie jeszcze bez tytułu dr. Choć tyle z Polski i gdzieś w przyrodzie nie tu to w USA by mnie dali, a tak? Bo ja wiecie też wiem jaka jestem. Ale teraz to tam Afryka, Rosja i tak dalej. I wiecie zeby NIC NIE BYŁO na to, ze coś tam ta moja matka w tym Londynie bo przez ich ŚLUB ona jest wynarodowiona, a one se ten Londyn WYPALIŁy bo paliły na nią życząc żeby się wypaliła z tym mieszkaniem i tyle. No to by sie musiała wypalić. Takie rzeczy wiecie. Część by poszła do Londynu, cześć tu. I powiem wam ta moja matka naiwna - mnie by kazaly jej zabić gdyby tam siedziała. Bo wstrętna, tylko matki się trzyma, nie chce wylizać, nie chce se dać wsadzić - zabić i tyle. I kto wie co by było. I tak tam jest - powiedzą zabij trzeba zabić. I nigdy z nimi nie paliła - tak jakby wiedziała, że na Londyn palą, nigdy się z tymi dziećmi nie zadawała bo dziwne, nigdy tam nie ten, jedyny bład to ten Otto i tyle. Żeby nie było, ze durna była czy naiwna - jedynie, że ten tam ją oszukał. Bo jakie szanse mieli na nią w tym Londynie i patrzcie jak wiedzieli kogo wysłać? Zera równe i tyle :(

Gość pobpobpob
Bo wiecie jak się zaczęla ta królowa Anglii - moja matka - przez brygidki niemieckie i WSZYSCY ZAMIAST STAĆ wiecie PO MOJEJ STRONIE czy matki to po stronie brygidek - żebyście sie nie łudzili, że Londyn jest moralny. Jak i wy i tyle. I tyle. Co jeszcze? I wiecie Czestochowa coś znaczy ale nie powiem jak bo z obrazu nie, ale znaczy. Z obrazu nie bo nie i tyle. To przez diabła i nie mogę tego powiedzieć/napisać. Ale znaczy i tyle. I takie tam rzeczy... no co będzie za rok to nie wiem. JA uważam, że koniec swiata w II połowie roku, a tak to nie wiem - co jeszcze i tyle :(

Gość tak tak, a teraz
wykurviaj 🖐️

Gość pobpobpob
A jednak mam rację - a wiecie , ze ołtarz Wita Stwosza jest NIEMIECKI? To był Niemiec. Dlatego MAM RACJĘ. Tam miała być kaplica zasnięcia Maryji Panny z USA w Czestochowie NA KRAKÓW i tak by rządziła Maryja, a tak jest Miłosierdzie Boże i co z tego? Gdzie jest teraz władza? No to zostaje chrzest w Gnieżnie i tyle. I koniec. I tyle. Co jeszcze w Polsce jest? Przyroda i koniec. Gdańsk ale ile on znaczy? 1%. I tyle :(

Gość pobpobpob
Sami wykurwiajcie. I tak mi nie dacie rady i tyle. No ale cóz... taka walka. Czuję się jak gladatior. Ale ile tak można? Czy o to w zyciu chodzi? No ale wiecie - skąd miałam dostać pieniądze na WŁAŚCIWE studia? Tu ani grosza. Na biologię mi dali. Ale to nie jest mój zawód z POWOŁANIA i tyle. Czy jestem Niemką? A nie wiem. Jestem rzymianką. Co mi zostało? Tylko ruiny w życiu mi zostały. Bo co to jest rzymski rodowód po 2 wojnie światowej? Jedna ruina. I być może tak miało zostać wiecie. Mieli sie ci Niemcy wynieść, a reszta z nimi też. Tam na Syberię i jest NOWA EUROPA , a oni? Na tych trupach ... i taki koniec. Bo czy tu kiedykolwiek będzie lepiej? NIE. Ale jest tyle miejsca w Rosji. Nie trzeba wycinać lasu - można orać i powinno wszystko grać. POWODZENIA. Bo jak wytną las w Polsce to nie mówcie, że przeze mnie. To nie ja. Ja to zasiedlanie Syberii. Tyle chemii że powinno rosnąc i koniec. Ale trochę szczerości.

Gość pobpobpob
W zasadzie powiem wam nie mam pojęcia czemu nikt tego nie wykupił do dziś? Dziwne to jest - jakieś kołchozy tam powinny być. Czemu nie? Bo żeby nie było, ze uważam , ze wycięcie lasu to dobry pomysł był GDZIEKOLWIEK. Nie - jedyny dobry pomysł to STEPY AKERMAŃSKIE i WYZYSK. I tyle :(

Gość pobpobpob
Wiecie - może i macie racje, że jestem okropna, ale cóz... może i święta Monika nie miała męża i 3 dzieci, ale była Afrykanką czyli KAINITKĄ. Tam nikt nie jest moralny. I tyle. Bo taki był Kain i tyle :( A jesli ja jestem rzymianką? No to myślę po swojemu bo mam rzymski rodowód a nie wiecie jak było w Rzymie. Co wy w ogóle wiecie o Rzymie. Dlatego nic nie wiecie o wielu rzeczach bo nie wiecie jak było w starożytnym Rzymie i tyle. No wiecie z Afryki nie jestem żeby mieć 3 dzieci każde z innym. Mam rzymski rodowód i koniec. TERAZ się dowiem. Nie - od zawsze. Taki mi nadali i go pilnuję. Skąd bym dostała na archeologię? Zastanówcie sie a przecież piramidy, starożytne ruiny, wykpki, Biblia - to wszystko ja. To jest ten rodowód. Także las , zwierzęta i CHRZEST - poniekąd. Choć nie całkiem - póżno dzieci. I tyle. Taki jest rzymski rodowód i tyle. W Rzymie było jak było i koniec. Mogłam mieć afrykański, a dostałam rzymski i nie miałam ŻADNEGO PAŃSTWA prócz Włochów. Tak mnie tatuś załatwił i tyle. I dlatego archeolog - od małego w sumie i zoolog. Takie miałam zainteresowania. I tyle. I wiecie - bez sensu się ze mnie smieją lesby w ogrodnictwie czy ten UKWIAŁ bo to dekle są. I co się stało tym zakonnicom że paliły? się zapytacie i śmiały z matki. Umierały strasznie i miały stać o św. brata Alberta Chmielowskiego. Bo czemu on jest święty - na palaczy w zakonach - nie wolno palić i tyle. Ale nic sie nie dzieje. Tam miało być napisane jak on strasznie umierał. I wiecie smieją się jeszcze lesby z takiej ksiązki niemieckiej o którą stałam na amazon. Ale to jest KSIĄŻKA - ja stałam O KSIĄŻKĘ, że oprócz TEJ KSIĄŻKI NIC DOBREGO W NIEMCZECH NIE MA. No tam całkiem racji chyba też nie miałam, ale wiecie ... takie rzeczy. Ale ta książka była SPISANA przez WŁOCHA. Nie przez Niemca. No ale dotyczyła rzecz Niemki i tyle. Zeby nikt nie mówił, że o Biblię tam stałam. I zobaczcie ten własciciel , który umarł ma te książkę ode mnie I WŁOCHY. Bo czemu on się zabił bo na wakacje ODE MNIE zostały mu Włochy i wiedział że z jakiejś ksiązki, ale zupełnie nie rozumiał z jakiej. No i takie coś to się wziął i zabił i nie umieją mu wiecie dać rady tak, ale to wiedzą, że do Włoch ODE MNIE mógł pojechać i TEGO NIE ROZUMIEJĄ. I dużo ludzi na wakacje na Zachód też i tak państwa sobie można zaklepywać, dalej idą Niemcy - tam chodzi tylko o tytuł itp. ale tego już nie mogę napisać i tyle. I wiecie te lesby chyba się powieszą jak te nauczycielki w Londynie - w razie co ten brat powinien iść na policję , zwłoki do Polski i tyle. To nie jest jego wina. Bo takie coś chca mu zrobić. I wiecie - to pozbierać z drzew i pogrzeb w Polsce. Bo pasuje bo KSIĄŻCE którą wysłałam Śmieszce o STARYCH SADACH w Polsce wiecie powiesić się na drzewach żebym poszła siedzieć bo se za dużo myślę a zwali wszystko na mnie. Tyle to też wiem. Bo miał siedzieć za rozboje i tak dalej. Nie da mi rady - nikt nie pójdzie siedzieć - wtedy by trzeba się zacząć przyznawać do wszystkiego i wiecie - wtedy ja szukam szkoły matki - ja DOKŁADNIE wiem co tam jest i tyle. I jak mogły wpisać ją urzedniczki pod innym imieniem i nazwiskiem - za to kolegium się należało I np. zwolnienie dyscyplinarne - bo mogła być karana, a nie? Takie rzeczy to są. Bo matka w końcu po swoim pośmiertnym ślubie z Niemcem została za swoje błedy wynarodowiona. Ja właściwie - na 1 wycieczkę mogłam być i tyle. Nie miała prawa takich rzeczy robić. Miała sobie sądownie papiery zmienić, jak urzędnicy wyglądają w Wielkiej Brytani. Bo mieszkanie było na jej normalne imie i nazwisko, a w szkole zwolniono dyscyplinarnie inną osobę. I to był jej JEDYNY błąd wiecie, że SĄDOWNIE miała sobie zmienić imię i nazwisko i prawo miała zaskarżyć matkę DOMNIEMANĄ o śmierc rodziców. I wiecie one skończą MARNIE te lesby cokolwiek to oznacza - ja z tym nie mam NIC WSPÓLNEGO bo powiem wam ten brat jest bardzo wysoko i trzebaby porobić badania genetyczne i i tak mu rady nie dadzą. To wszystko jest wina Polaków i koniec. No ale chcecie to ruszac, naprawde? Policzcie sobie pieniądze na kontach bo możecie dostać dożywocie i tyle. Bo ja wiecie i tak jestem nie do ogrania , a jak się nie modliłam to w sądzie przegrałam, a teraz wątpię, że bym przegrała. W sumie wiecie ja do tej szkoły nie poszłam przez te parafię w św. Józefie. Trochę choć wiem w tym sądzie miałam dostać czy papier czy coś za mobbing i wyglądam. Ja to wiem, no ale... pamiętajcie jaka to szkoła była. To była najgorsza szkoła jaka była w tym mieście. I tyle. To jest bardzo skomplikowane. No ja to wszystko zostawiam, ale ja bym teraz tego nie przegrała. Nawet w tej parafii św. Franciszka. Ja tam nie wiedziałam o zmarłej żonie w NIEMCZECh zwłaszcza. I tak sobie leciał ten pan dyrektor i ta żona mu pomagała, że dziecko wyglądało wiecie. No swoje zrobiła, a wiecie ja to nawet mogłam przegrać ale tu mieli mi sie nie wtrącać w nic. Jednak to była bardzo duża szkoła w bardzo dużym mieście - SREDNIA - pewnych problemów na wsi nie ma czy małym miasteczku również, uczniowie dojeżdżali , byli anonimowi i wtrącać się też mogli, ale oni mi tu życzyli żle. i wiecie - bo jadą sobie podstawówką - to w sumie za te piątki na świadectwach choć się odpieprzyć mogli. Nie. No to nie - zmiana planu i tyle. Bo teraz każdy - to nie był tylko adres bo nie chcę we wrześniu wrócić. Ależ to był tylko adres i nie chce wrócić bo jestem bez kasy a tu BYŁO TO SAMO. Co mi zrobisz jak wiem gdzie mieszkasz? Dosłownie to samo. Bo wiecie - żeby sie nie cieszyli w szkole że oceny choć po mnie zostają. Nie - POŻAR. Bo wyleciałam za pożar. Bo na Zachodzie widac, że się szkoła paliła i poszłam. Bo sie smieją z papierosa w pierwszej firmie , że już wtedy miałam zwolnienie dyscyplinarne. No wiecie - to jest moja tragedia ze o tym nie wiedziałam. Niech się smieją z ludzkiej tragedii wszyscy i zobaczymy co będzie dalej. Bo wiecie - takie coś zrobić dużej firmie to też jest świnstwo. No niby myśleli o sobie, ale W SUMIE gdzie to jest napisane i tyle? No gdzie?

Gość pobpobpob
I teraz wiecie zeby nie by,o ZE COKOLWIEK MNIE ŁĄCZY z JAKAKOLWIEK PRACĄ moja poprzednią. Juz mam to ograne, ze na Zachodzie nie ma pożaru, a tu był pożar szkoły - to mieli mnie tu wsadzić. Bo musza tak ciągnąć bo przyjechałam z opinia KRYMINALISTKI bo tak pasuje. No ale wiecie - jaki kryminał? Może i byłam kryminalistką ale cóz... i tyle :( Na pewno nie wyleciałam za pijaństwo. No to za pożar - złapali mnie i zwolnienie dyscyplinarne - no to to jest pomówienie. Ja to wyjaśnie na moim blogu - ja mam papiery. Ja niczego nie wypaliłam i tyle. Zresztą to ty moge napisać, że ja wyleciałam za dzień wolny, którego nie umiałam dostać, a następnie gdy już było blisko to 4 lekcje mi dali w ten dzień wolny a 3 lekcje na pewno w słuchajcie 18 godzin dydaktycznych bo tyle mi dali. W końcu miałam tam 2 lekcje każda z grupą - ja je odbrabiałam na CAŁOŚCIACH. Bo to chodzi że była dwa razy grupa i robiłam NA OSTATNIEJ LEKCJI 2 razy całość i W PRACY MNIE NIE BYŁO bo ja nawet nie wiem czy ja byłam w pracy czy nie. I o tyle wyleciałam za angielski, że odrobiłam lekcje CAŁOŚCIĄ w inny dzień, a w sumie wyleciałam robiąc doktorat z bilogii za biologię i tyle. No i niech sobie uczą sami nauczyciele teraz i tyle. Żeby nic nie było na mnie i koniec. Bo czemu ja biologii uczyłam w czasie procesu? Bo wyleciałam za biologię :(

Gość pobpobpob
I jeszcze tu napiszę - to mnie właśnie odrzuca od szkoły, że było tak - 3 godziny anglika - sorry za te byki, ale pisać mi sie nie chce - 2 godziny w grupach i 1 godzina całością i tyle. I ja miałam tak - w piątek co chciałam wolne to miałam 2 razy po grupie i ja sobie wiecie to połączyłam że 3 razy całość i piątek wolny. No i mnie wyrzucili za NIEOBECNOŚĆ W PRACY. Tam że wpisu nie miałam w dzienniku, ale to bez sensu. A W SUMIE moje dalsze życie było takie, że w czasie procesu - a jeszcze dostałam ocenę negatywną pracy w tym wszystkim NA POCZĄTEK to ja nie wiedziałam - bo tak będą mówić, że mi życzyli dobrze i miałam tak - najpierw biologii wiecie a proces o PRZYWRÓCENIE DO PRACY i odszkodowanie za mobbing, zwrócenie papierów trwał. To wtedy uczyłam bioli. No i ja wiem, że za samobójczynię a oni mi powiedzą teraz dobrze mi życzyli? No to gdzie dyplomowanie? Biere ich albo ich mo i tyle wiecie :( I koniec. No a w sumie widzicie nie wzięlabym tych 3 godzin bioli, baba przyszłaby na angielski I BY SIĘ MNIE BAŁA, a tak się mnie nie bała , tą biolą mną pociorała i tym doktoratem wiecie - NO OBRZYDLIWE - jeszcze z przyrody, żeby nie wiadomo z czego. Bo co ja to tak odrzuciłam wszystko? PRZEZ TO. Powiedziała, że na moim miejscu poszłaby umrzeć do Auschwitz z dziećmi jak Janusz Korczak , a ja sobie poszłam z tej szkoły. No wiecie ten Janusz Korczak podobno był chory psychicznie, nie mówiąc że był dyrektorem i tyle. A poza tym była wojna i Żydów prześladowano wiecie. No i co? Póżniej miałam uczyć anglika i tam zostać w tym św. Józefie. Wiecie co ja miałam tak najbardziej? Wygrać ten proces, prawko sobie zrobić, stac o lepszą pracę, obronić doktorat. TO MIAŁAM ZROBIĆ - wygrać 20 tys. zł. I tyle. I odejść z tej szkoły bo miałam tego dosyć - na pewno z tamtej odejść a reszta to nie wiem. I tyle :( I myślałam, że papiery mi zwrócą. CHOĆ TYLE. Nic z tego - to powiedzcie mi po co ja byłam w tej szkole? Poszłam bo dzwonili. 6 lat do tyłu. Przecież co ci ludzie wyprawiali i tyle :( Ale niech im będzie że mieli rację. Może im ryzu w misce z tego przybędzie bo mnie niczego nie przybyło za 6 lat, a teraz lecą adresem - BEZCZELNI dzownią sobie za mną po Niemcach. Beznadziejne szuje, zera. Nic tam nie ma w tej szkole tylko dzieci i nic więcej i brzuchy - zwłaszcza dyrekcji. To se miały wyjść za mąż żeby warzyć wiecie a tak to zapylać i tyle. Kwiatki w ogrodzie. I koniec. I tyle. Tu może miałam nie iść ale co to jest 18 godzin dydaktycznych? CO TO JEST? Dajcie spokój :( Bo wiecie wrócę i Z MIANOWANIE CUDEM OTRZYMANYM - bo też nie wiedziałam za co dostałam mianowanie - ZA ZNAJOMOŚCI W URZĘDZIE MIASTA - bo bym poszła ze szkoły od razu, myslałam, że UCZCIWIE mam to mianowanie bo sie śmieją ze mnie, że miałam wtedy juz isć za teczki bo widać i tyle. Bo ja to tylko papier - tak doszła dyra tam do wniosku, jak już to kasa bo na studia to ANI GROSZA i tyle :( No i miałam się stracić sie dowiem. A da sie stracić? Patrzcie - MAM ŚWIĘTE PRAWO ODEJŚC I NAWET NA NIE NASRAĆ i patrzcie jak się straciłam z tej szkoły. A co piszę w necie to co im do tego - niech idą warzyć. Po co siedzą w tym necie tyle. Ja nie warzę. Ale one to tu tak warzą że byście nie pomyśleli. :(((

Gość pobpobpob
Na nie nie nasrać - tak miałam napisać. No to z tą teczką jeszcze zostaje ze z I szkoły się zmówili, ale i tak mi rady nie dali, bo pózniej zaczełam myśleć teczką, której nawet nikt nie otworzy. No i dalej za to mogę odejść przecież bo co NIE JEST TO PRAWDA? Do dziś prawda i tyle. Bo robiłam doktorat i teczki musiałam robić. Bez sensu. I studia robiłam do szkoły, i nikt nie zapłacił mi to choć cienka teczka do urzędu - nic z tego , opasłe tomy. I wtedy miałam odejśc, ale JAK? Za teczki? To co - dyrekcja to wymyśliła? Bez sensu. Za ocenę negatywną pracy ani zwolnienie dyscyplinarne też się nie odchodzi bo mogą sie zmówić i to samo robić, a jak ktoś sie dowie od kogo łańcuszek to wiecie - dajcie spokój. To kogoś mogą zabić. 30 lat to nie chciałam umierać choć mogłam wziąć to pod uwagę i tyle :( A czy ten dyrektor był idealny? To miał taki być i tyle bo uważam do dziś , że przegrałam kasą , którą dawał na kościół a niczym wiećej. Zwłaszcza w szkole - wiedza merytoryczną i tyle. bez sensu. Przegrałam po prostu tym, że no ... nie interesowałam się wiarą katolicką a powiem wam MARYJA - Jasna Góra obrazek nosić i by stykło. Bo wiecie napisałam że Lech Wałęsa ma 5 dzieci, a on co sie tak się rzuca - 1 dziecko i kurde co - z torbami idzie , że tak sie rzuca? I zobaczcie dobra miałam intuicję tylko miałam DO SĄDU znaczek wziąć z tą Maryją i do sądu na tego dyra i wszystko przegra - i tylko tym przegrałam. A to się też nie wydałam i to tyle z tego. Bo miałabym jak Wałesa broszkę z Maryją i po tym deklu, a tak tylko leciałam przepisami i się bali wszystkich i tyle. A miało być tak, że się MNIE MIELI BAĆ bo teraz się boją ale musztarda po obiedzie. ps. i patrzcie ale mu ryżu w misce przybyło od tego, że mi tak syfił a inni też. Ale tacy sa ludzie w Polsce :( Bardzo mi przykro :(

Gość pobpobpob
Wiecie wy się ie łudzcie - gdybym wiedziała, że jestem za samobójczynię w szkole to zaraz odchodzę i tyle i to mówię w sądzie bo ja tak przegrałam że oni mysleli ze ja stała pracę tam dostanę a to były kłamstwa, oni chyba nie wiedzieli co i tak mi mówili, ale wiecie - no co to za dyrekcja i tyle. Bo bym zaraz poszła - prawko, inna praca w Polsce, a jak nie to wyjazd za granicę , niemieckiego bym sie musiała uczyć. Na pewno doktorat bym skończyła, ale kłamali , że praca stała będzie i tak kuratorium im pozwoliło a to było za koleżankę ze studiów samobójczynię wyrzucali mnie PRZEZ NIĄ z doktoratu. No to też bardzo NAUKOWE metody mieli wiecie. I dlatego nie mam żadnego doktoratu, a w szkole też - tam po studiach do Zimbabwe pojechałam i tyle. A w tej szkole św. Moniki same płaczące za św. Augustynem - SWOIM MĘZEM i tyle. Takie rzeczy. No to wiecie - po co ja tam poszłam? Ale co miałam robić, po matce BIOLOGU też poszłam - parku obok nie było no to tak co było i tyle. Park też był, ale tramwajem trzeba było podjechać a tam piechota bo wszystko wiem z mapy bo mam mapę. To najważniejsze MAPA wiecie. Zawsze musicie to wiedzieć. I to kuratorium też taki oszust, robi sobie co chce - bawi sie w spowiedników i udziela rozgrzeszenia - zaraz bym poszła, a tak wyglądam jak DEB - HIENA CMENATRNA, a ze przy tym wszystkim jeszcze zabito Amerykanina to cisza wiecie. Przez to mam to całe towarzycho gdzieś i tyle. A innego pies zagryzł. Tam kiedyś w necie pisałam. Bo wiecie - czemu ja uczyłam tej bioli? Ja se bloga o angielskim mogłam pisać również. Przykro mi bardzo. Ale akurat biola bo mi powiedzieli że praca stała będzie, żebym przegrała, ale miała pracę stała w szkole. A wiecie dla mnie to było niesprawiedliwe i tak bym poszła. Ja mam bardzo wysokie zasady moralne - przykro mi bardzo. I wiecie - oni mnie znają. No nie znają mnie. Dlatego w tym sądzie też sie nie dam - oni mnie znają. Nie znają do dziś i tyle :(

Szkoda , że nikt tu nie napisał niczego. No wielka szkoda, jeszcze tu zajrzę ale... no cóz... może mieli coś robić z tym moim zwolnieniem dyscyplinarnym za to, że poszłam 6 lat temu ze szkoły, gdzie miałam 18 godzin i ANI GODZINY WIĘCEJ. Wiecie co to jest 18 godzin w szkole? To ani żreć za co nie ma. I o co mam pretensje? O tego papierosa na zachodzie -bo by mi powiedziały i bym dziś tak wiecie nie wyglądała jak wyglądałam i tyle wam napiszę. I że robię sobie co powinnam i tak dalej. Też bym wolała wrócić do szkoły na etat - nawet 18 godzin ale z dyplomowaniem i normalnie 1 przedmiotu uczyć, a nie 2 fakultet wiecie, jeszcze mnie wyrzuciły ze studiów, w ogóle niekompetetne kretynki i tyle. A tu w św. Józefie EKONOMISTKI mnie ograły NAJSWIĘTSZYM SAKRAMENTEM bo tez nie waliłam wiarą w nikogo tam tylko po prostu normalnie pracowałam to jedynie, że badań psychiatrycznych mi nie zaleciły ZA CO? Za podręczniki do j. angielskiego? Wiecie - jakbym wiedziała że tak skończę to idę z tymi książkami WE WRZEŚNIU do metodyka - co sądzi o tych ksiażkach. Ale sami widzicie - doktorat, doktorat żeby skończyć, wcześniej prawko i tyle. A jak nie prawko to wiecie - to jest problem tam dojechać. Bo wiecie - przyjąć mnie z powrotem do pracy to nie jest wielki problem - jedyne czego potrzebuję dla dyrekcji żeby kłopotów nie było ze mną to OPINIA METODYKA z imieniem i nazwiskiem o podręczniku, którego używam bo tylko tym przegrałam, ale to się wpisałam w papiery, że idę na kurs doradcy metodycznego i tyle. I po prostu tym przegrałam i brakiem czasu i prawkiem. Bo to nie chodzi o to, że książki są złe tylko dużo jest kursowych, jak to dziś wygląda to nie wiem, ale one powinny być standartyzowane - standarty dla polskiej szkoły powinny mieć - i to tam ja się nie musze na podręcznikach znać - tam specjalista niech się wypowie czy to się nadaje czy nie - jeśli nie chce się wypowiedzieć to wtedy na piśmie pytanie do kuratorium - bo nie musi się wypowiadać, a ja jestem kryta , że np. w zeszłym roku uczniowie maturę z tych ksiązek zdali a w tym roku co? Jak przychodzicie do nowej szkoły , dyra chce uwalić. No i tylko tak przegrałam i nie musiałam wiecie wcale w tym św. Józefie do 2 szkół latać, ale dobra wiecie niech tak będzie bo co - tam się trzeba do tego metodyka też przejechać, a doświadczony nauczyciel też przecież może coś powiedzieć. A wiecie takie bzdety i o tym nie pomyślałam bo miałam prawo jazdy na głowie i tak przegrałam i bez pracy jestem, ale to WYJECHAŁAM słuchajcie a ta dyra NA MNIE W TEJ PRACY FIZYCZNEJ. I powiem wam siostry miałam ekonomistki i gdzie ja im sie dam. Tak postąpiły i to jest ich sprawa. I w sumie one mnie ścigają dziś za tę wypłatę, którą tam zarobiłam, za ten samochód co tam kupiłam - adoptowanym dzieckiem św. Józefa we mnie walą bo się boją. To miały mnie ZE STRACHU w spokoju zostawić bo po prostu ja wyszłam na zero, ale one też i tyle. Przynajmniej po 4 latach. A czemu nie poszłam? Bo w rodzinie był SŁUB. To po ślubie miałam już naprawdę iść. No to miały mi godzin nie dać. Jakoś 2 lata póżniej godzin nie było bo wiecie... co ja miałam o całości myśleć? No wybaczcie i tyle wam napiszę. W dzisiejszych czasach jak nie ma czego innego i zawsze tak jest to się idzie do tego co jest, a nie wiedziałam niestety , że kuratorium też się na mnie zmawia. Ja tego moi drodzy nie wiedziałam, a teraz też bym wolała w Polsce siedzieć, bym se kombinowała sobie jakiś 2 biznes po szkole i coś bym wymyśliła, auto mam gdzieś pojechała bym mogła pojechać i koniec. I powiem wam nigdy pierdolonej w łeb szkole nie dam bo tak kochają dzieci to 5 dzieci każde z innym, a niech nie pierdolą wiecie bo stary zarabia krocie i tylko na tym jadą, ale dzieci i dzieci. A jakby nie stary to by z głodu zdechły przemądrzały pizdy a downice takie, że się opisać nie da. I niech się wszystkie ożrą jak dla mnie i dadzą mi na zawsze święty spokoj bo nie dosyć że po studiach pracy nie miałam, co innego robiłam to jeszcze WIECZNIE ZNUDZONE GRAFINY I MADONNY na mnie wiecie. Z polowania wróciły pizdy pojebane w łeb. Niech sobie idą i zapierdalają ten wózek pchac w nocy za te marne grosze idiotki pierdolnięte w łeb. Jak sobie mają godzin dodać choćby i 20 do etatu to nie, ale najmądrzejsze na świecie. No też bym była jakbym była po znajomości choć w sumie wiecie to jest TAK ŻENUJĄCE, że z tej bioli wyleciałam, że brak słów i tyle. Niech se tej bioli po swojemu uczą wiecie, a języka obcego też i niech se robią co chcą - pierdolic je wszystkie dawno. Jakies oceny wstawiają nie wiadomo za co, a i tak warte one tyle, że od rana WARZENIE. I przejmij się tym i tyle. No i wiecie - miałabym pracę i do dziś je pierdolę to jeszcze mnie pizdy wylały bez dyplomowania i tyle warte CAŁE KURATORIUM - nie one. No ale też ktoś mi miał powiedzieć, że tak mnie RATOWALI. No ale to w 2008 koniec był ratunku. W 2007. I po co mi dalej? To już jakieś jakieś pismo miało przyjść, że skoro nie mam pracy stałej to powinnam z oświaty po moich problemach odejść bo chyba rozumiem, że od 7 lat za wyjątkiem pracy nr 4 nie mam stałej pracy, nikt mi jej nie da i tak dalej. I uważacie, że gdyby byli uczciwi to z kuratorium by w 2007 roku takie pismo nie przyszło? Ja uwazam że by przyszło i coś bym z całości zrozumiała. Ale nie przyszło. Ciekawe czemu :(

Wiecie i one we mnie walnęly metodykiem w tym świętym Józefie, ale KIEDY? W MATURY? I mówię wam jedynie, że WSTRĘTNA nie byłam - tym przegrałam i tyle. I koniec. I nie dam się i tyle. No i sama se to zmarałam tylko wiecie ja bardzo często miałam książki, które mi nie pasowało i ja to jakoś tam zlekceważyłam - no to już po problemach nie miałam i dlatego odchodzę bo przecież muszę jakoś wyglądać. No ale wiecie - też się nie dam bo TAK mnie mogły wykończyć - z czego ja to uczę, ale to to żadna, że po prostu podręcznik kursowy nie jest zgodny ze standartami egzaminacyjny i zalecana jest jego zmiana, mogly zebrać ankiety od uczniów - nawet propozycje innego podręcznika - ale jak mnie chciały książką wykończyć to tak, a one sobie relą we mnie - wszystkie. Bo się ze mnie śmieją , że sobie dyktafon wzięłam nawet do dyrekcji. Bo wiecie ja nie rozumiałam że ja mogę zostać bez pracy przez tę dyrkę choć te procesy miałam, ale to, że dzwoniła za granicę za mną to jest CHAMSTWO. Po niemiecku jak umie to OK, ale jak po polsku coś tam na mnie to chora umysłowo. Nie rozmawiam z nią W OGÓLE bo przez nią zaczęłam się niemieckiego uczyć bo tak się jej bałam, w ogóle nie wiedziałam czego ode mnie chce, tego, że książkę we mnie wali nie umiałam wymyślić bo klasom maturalnym ksiażkę zmieniłam, a reszta to tam - wiecie repetytorium w 4 klasie lub WCZEŚNIEJ i tyle. I koniec. Skończyłby się podręcznik to repetytorium w starszej klasie + ksera bo co innego sensu nie miało, a dalej pomyśleć i już. I widzicie korki po mnie zostawały i wszystko i tyle. I koniec. I co one mi zrobiły? Bo że nie gotuję jak do domu przyjdę. No wiecie co - nie poszłabym tam jakbym wiedziała jakie szmaciary. Bombe w nie i tyle mnie to obchodzi. Bo co mnie to obchodzi. One do dzis na mnie, że ja nie gotowałam. A CO JE TO OBCHODZIŁO SŁUCHAJCIE? Przecież ja przez biologię wyleciałam z tej szkoły. Przez to gotowanie. To mi powiedzą to miałam gotować i bym nie wyleciała bo widać że nie stałam o gary. A słuchajcie czy ja je skrzywdziłam? To niech się odpierdolą bo one mnie skrzywdziły a ja im nie zrobiłam nic. I tyle :( A racji mają zero jak dla mnie i koniec bo i tak i tak o gary bym nie stała i koniec. I dlatego chciałam mieszkać w mieście żeby się najeść na mieście na przykład i niech zdupiają ode mnie powiem wam i koniec :( Taka prawda i już :(

Bo powiem wam idę już ale taka prawda żyją z tymi starymi jak pies z kotem, a pózniej maja pretensje że jakaś tam 20 lat idzie dziecko robic w klasztorze. Zeby się nie okazało że to ich CÓRKA jest wiecie. Jak patrzy na pożycie małzeńskie starego i matki to idzie do klasztoru po kropnięcie gdzie trzeba i już jest dziecko, ale wielkie moralistki - a lesbij tam , że pożal się Boże. I zobaczcie - ta cała historia mojej matki zostaje na Zachodzie - żeby nie było że roznoszę ŚWIŃSTWO po Polsce. To tylko wasz kościółek kochany kręci filmy o Analizie I MOŻE. Ale kto inny to nie. Bo mają kasę. No super - to tylko tak dalej i tyle. I koniec. Albo ta wasza Figura. Ale zlewać z was też można - bo tak i już. I tyle. No i lećcie raczej do spowiedzi niż do komuni bo drugiej takiej żenady nie ma nigdzie jak w Polsce. A ten sędzia w tym św. Józefie to też co to wysądził powiem wam - kopa w dupę z tego sądu. U mnie tyle. Ale cóż.... nie taka rodzina... jak zwykle - niemniejm swoje zdanie mam i tyle. :(

To znowu ja... może ktoś coś odpisze? Byle z sensem i tyle. Ja już wiecie chyba ograniczę się do pisania bloga pomawiającego szkołę bo to bez sensu wszystko. Dopiero teraz wiem JAK W SUMIE miałam wykończyć parafię w św. Józefie. Ale wiecie... takie coś - to albo mnie chcesz do tej pracy albo nie. Bo widzicie JAK JA WYGLĄDAM - 35 lat, doktoratu nie mam PRZEZ CHORĄ UMYSŁOWO OŚWIATĘ (już nie wspomnę o pieniądzach, rodzinie i tak dalej) i teraz postawili mnie jeszcze - bo czemu nie chce wrócić TEMU!!! - chcę i nie chcę, ale nie chcę w sumie - będę myślała co dalej bo to jest BEZ SENSU WSZYSTKO - no to postawili mnie w 2006 roku że ja mam wiecie sama nie wiem walczyć o tę pracę? Co to ma być? I powiem wam teraz zobaczcie sobie jaka była sytuacja - co ja robiłam tutaj w wakacje 2006 - mnie miało W WAKACJE NIE BYĆ. Zobaczcie - dyrekcja szkoły już była ustawiana przez kuratorium, że tak mi maja mówić, że będzie praca stała bo mam to przegrać i tyle. No i czemu ja byłam w 2 szkołach w roku szkolnym 2066/2007 - ja nie wiem. Bo w tej co uczyłam rok wcześniej wiecie mówili mi CAŁY ROK - JESZCZE W CZERWCU 2006 że ja tam stałą pracę dostanę JESZCZE W WAKACJE 2006 - a ja uczyłam tam przez kuratorium oświaty ZA TRUPA I TYLE - za koleżankę ze studiów samobójczynię co wiecie jeszcze POSZŁA Z TEJ SZKOŁY i już samobójstwo popełniła pracując zupełnie gdzie indziej - tą ją ogrywali w szkole bo się czuli winni, że poszła i taki koniec - i mną się posługiwali wiecie, żeby sobie wyrzuty sumienia swoje ograć - ja tego nie wiedziałam, jak kretynka, JA BYŁAM OSKARŻANA o to samobójstwo - JA wiecie bo w ciąży się zabiła - po pierwsze skąd ja miałam o tym wiedzieć, po drugie to tak wyszło, że ona wiecie dzwoniła sobie ze szkoły na uczelnię, tam zaczęły się jej bać PO ŚMIERCI, za życia nie i takie tam rzeczy - w końcu przez nią chciały się mnie baby z dziekanatu wiecie pozbyć bo ona w sumie wiecie jakby o mnie stała - a one się jej bały czy problemów w pracy i mnie się chciały pozbyć czyszcząc się wiecie w tej pracy mną, że te telefony jakby mną sobie ogrywały jej bo tych jej telefonów nie powinno być, dlatego ja nigdy nic nie wiedziałam, żadne rachunki do mnie nie przyszły PRZEZ TO wiecie ja uważam, że się czyściły - jeden mniej czy więcej z tytułem. Bo czemu tam nie wrócę - przez to i tyle bo miały mi powiedzieć czy wiem, że koleżanka moja nie zyje. I patrzcie - no dobra powiedzmy że mną sobie ograły tę linię telefoniczną ale ta linia dalej jest zajechana - zobaczcie sobie. Nawet jak czytacie te e-maile to ta linia jest zajechana. A kto wie co tam się działo słuchajcie po śmierci tej koleżanki mojej? Chyba były głuche telefony - bali się bomby - a to było z jej powodu, żeby się po prostu bać jej? Nie wiem. Żeby mieć wyrzuty sumienia. To sobie skojarzyły wiecie mnie na uczelni w roku bodajże 1997 i to że omal akademika nie rozwalili przeze mnie , a wtedy pomysleli ZAŚ TO SAMO i tyle. A to nie było to samo. I pózniej mnie już skreśliły te baby w dziekanacie a to było ich urojenie, a jeśli wiedziały, że była bomba wiecie w akademiku czy był ładunek wybuchowy to przecież powinnam była być wezwana I NIE TYLKO JA i przecież to powinno być wyjaśnione, prawda? Bo czemu nie chce nigdzie poddać. Temu i tyle. I wiecie ja tak poszłam na taką a nie inną katedrę i skończyłam te studia, a tak ci zamachowcy by mnie wykończyli. I dziś by mnie też wykończyli, ale nie dadzą mi rady z wielu powodów, ale jak było pisane to po mnie i tyle :( I za co - za Lockerbie - zaś to samo. Ale to wcale nie jest prawda i tyle. TO SAMO CO 10 lat temu z hakiem. Nic się zycie nie zmieniło. A ja powiem wam w ogóle polityczna nie jestem. I teraz zobaczcie jaki bezsens- bo ja na misje wyjechałam do Zinbabwe i ŚMIECH a słuchajcie z czego ja pisałam doktorat? Co pasuje? PASUJE WŁOSY - analiza włosa ludzkiego. Takie coś pasuje no to wiecie co... dajcie spokój. Bo ogrywam kable telefoniczne stałe włosem, a takie telefony komórkowe też umiem ograć, ale nie napiszę jak i tyle. Ale historia nie? I tyle :( Czym się różni życie człowieka przed zgonem i po zgonie? Tym, że po zgonie zmarły nie odbiera telefonów. I patrzcie zadzwoniły by do tej koleżanki i PO NIEJ - z tego dziekanatu - ona do piekła, a one też. Co one sobie tam nie myślą wszystkie. KIEDY SIĘ BAŁY. Ale mnie syfić się nie bały? To też się miały bać. Bo na tej uczelni student III roku - to była połowka studiów wtedy nie bał się zabić człowieka? Bo co one się wiecie tak bały strasznie - przez to. Nikt nawet nie porozmawiał ze mną, nic. I wszyscy po latach NA MNIE, że koleżanki zajechałam - no dajcie spokój - jak te lesby w tym ogrodnictwie. Jakbym tam była to też siedzę, pracuję, ale przecież SŁOWA PRAWDY NIE POWIEM, nie opłaca się. I wiecie - jedyny błąd że się nie wyniosłam od tej koleżanki co z nią mieszkałam, ale powiem wam no jakoś tak wcześniej też kłopoty z tym akademikiem - bez sensu wszystko, no ale co to za 2 lata studia się skończyły i tyle. Może miałam ją opuścić, ale sami wiecie - skąd miałam pewność, że dalej lepiej? I tyle. Pózniej jednak już w ogóle miałam z nią nie gadać, nie odzywać sie , a ja jeszcze z nią gadałam i to bez sensu. Bo tak zasnęła snem sprawiedliwego - w ogóle się nie bała tego co się stało i tyle. Dziwne to było dla mnie. Ona była pogwałconym zbiorowo skorpionem. Ja w sumie srałam ze strachu - najbardziej, że wylecę, a ona? No i własciwie temu na policję nie poszłam - bo miałabym alternatywę, normalny dom i bym BYĆ MOŻE po tym do pracy poszła bo całe te studia to wiecie co były warte? Aaa i tyle wam napiszę. A tak zaczęłam myślec, gadać z nią nie wiem po co i na co , ale też już nigdy tak samo jak było przed wybuchem bo wiecie - Lockerbie też już było. I tyle :( A teraz np.

No i głuche telefony to NIEKONIECZNIE bomba musi być powiem wam - to może ktoś umarł i trzeba było sprawdzić numer i tyle. To niekoniecznie musi być a telefony na pewno były z jej numery - i kto wie czy te babki nie dzwoniły z powrotem , nikt nie odbierał, a póżniej przyszła jakaś nauczycielka - robiła jakieś studia podyplomowe i powiedziała co się stało tak a tak - bo tam wiecie plota na plocie i one sobie to skojarzyły i mnie oskarzyły powiem wam, że przeze mnie bomba im ZNOWU WYBUCHNIE bo KIEDYŚ W AKADEMIKU BOMBA WYBUCHŁA. Przeze mnie :( Bo takie coś było, ale ja się liczyłam z wezwaniem do dziakana jakiegoś tam i ja tylko sobie zarciki robiłam, w które przeze 2 nie zyjące dziś koleżanki byłam wrobiona i tyle. I one powinny być wezwane ze mną. I powinnam była powiedzieć, że ta jedna sama mnie zaciągnęła do tego akademika bo ja chciałam dojeżdżać bo taka prawda o życiu, ale że chciała mnie do tego akademika to tam poszłam i tam mieszkalam. No ale normalna to ona nie była. Ja też ktoś powie no ale... a pózniej się oddzieliłam od tych wariatek i poszłam do sekty, ale omal mnie tam nie porwał jeden - taki cymbał, ale wiedział, że taka jedna z domu przez niego uciekła. Niezle - i pewnie to też na mnie, ale ona tak kłamała. I przez to zaś wróciłam do tych koleżanek z akademilka i tyle. Bo lepsze zło znane niż nieznane. i tyle. A pózniej 2 lata jeszcze i po studiach było. Jeszcze miałam do USA wyjechać zarabiać, ale taka rodzina, że nic nie wyszło, a szkoda i tyle. I każdy by zrozumiał wszystko na polonistyce na przykład a nie na biologii, ale tak wyszło i koniec. I jeszcze na zoologii, ale tak mnie zera zaburzyły, że roślinna się zrobiłam i taka ewolucjonistka no ale gdzie to tam - nie taka uczelnia powiem wam. A ta koleżanka jakaś leśna sie zrobiła - ja już się wyłączyłam na nia. No ja miałam wiecie, że ze skorpionem rozmawiam. Ale do piekła przeze mnie nie poszła i tyle. I koniec. A ten amazon to powiem wam - wszędzie na nich - nie wolno takich rzeczy robić, że komuś taką firmę dajesz i ma se BIBLIĘ poczytac bo powiem wam ten właściciel PRZEZ TO jak ten Jim Jones zrobił z tej firmy SEKTĘ i przez to on się zabił a ja se tam stałam o książkę religijną JEDYNĄ KSIĄŻKĘ Z SENSEM W NIEMCZECH bo firma ma napis DE - a ksiązki to na KILOGRAMY. Bo tyle są warte ich ksiązki. NA KILOGRAMY. Bo ja ostatnio powiem wam byłam w takim sklepie, że takie książki jak tam NA KILOGRAMY. I przez to ten właściciel nie miał szans tam ze mną bo Biblia jedynie, że mogła tam się pojawić, ale to żydowska ksiązka, a tak to nie wiedział o co mi chodzi. Ta ksiązka BYŁA religijna i jest co ja o nią stałam, a nie powinnam, ale wiecie - tak pasowało relą tam stac, że nic nie warte te niemieckie piśmidła i tyle. Dużo rzeczy tam jest fajnych nie powiem - nic takiego, ale książki na kilogramy i tyle. No taka prawda. I czemu stoję o tego Jima Jonesa - bo byłoby na mnie jakby się tam ktoś zbiorowo kropnął powiem wam. Że to przeze mnie bo jak przyszłam to nienawiść za nic. i to w takiej firmie. Ale takie rzeczy się zdarzają i to trzeba wiedzieć takie coś i zobaczcie dlatego ja miałam wiedzieć o tym Jimie Jonesie, nie powinnam nawet stac o grupę. Takie jest życie i już. No sami napiszcie. ja tam może nadużywam niektórych słów, ale szybko piszę jak mówię i dziękuje za takie grupy jak ta z amazon.de z grudnia 2010 bo z takich grup to tylko problemy. A w szkole też i tyle :( I koniec :( A teraz spadam - moze tu jeszcze przyjdę, ale w sumie po co? Beze mnie też się kafe obejdzie.

Powiem wam tak na pewno było jak ja piszę i tak na pewno jest do dziś, ale po co cokolwiek prawdy mówić, pisać. Takie rzeczy. I zobacz przyjeżdżasz NA MIESIĄC do firmy - sekty, jeszcze WSZYSTKO zwalą na ciebie, WSZYSTKO. Bez sensu. A zobaczcie jaka jest ta uczelnia - też wszystko na mnie. Ale takie wystraszone, a zdrowy rozsądek? Bo patrzcie - linia telefoniczna jeden telefon do mnie i jest czysto, ale ta koleżanka martwa - no to ZA NIĄ nie mam doktroatu. I słusznie mi powiedzą... to juz tam pół na pół bo kto to wiedział co dalej, a na ostatnim roku to przecież z kim ja się zadawałam ze studiów? Z nikim już. Doktorat Z WŁOSA LUDZKIEGO wymysliłam na końcu... takie rzeczy i tyle. Ha! takie życie widzicie. Niezłe, nie? Doktorat z włosa ludzkiego. Chciałabym i tyle. Bo tak i juz :(

Wiecie one by na tej uczelni miały rację gdybym miala nadzianego męża i mogła zostać bez pracy, a tak to piętro niżej jak mnie nie załują, a tej koleżanki też - bo jest rok 2011 i ZOBACZCIE - byleby mnie mogły kontrolować, co one wyprawiają bo to same stare panny - NIE WYSZŁY ZA MĄŻ, ale pracę mają, a ja przez nie nie. Teraz powiem wam to sobie palcem w dupie pogrzebać - tyle mnie obchodzą, ale będą się smażyć przez mnie równo, a w tej szkole też. Jak cokolwiek z telefonem TO SMAŻYĆ SIĘ BEDĄ piętro niżej... takie jest życie :( Nie miały ze mną zaczynać i koniec :( A moja matka? Zostaje im kabel telefoniczny i tyle :(

Powiem wam w roku 2006 byłam tam na olimpiadzie biologicznej w styczniu, w czerwcu na 2 obronach i wszyscy się ze mnie śmaili, że tego nie skończę przez koleżankę ze studiów bo się zabiła, a ja mam to gdzieś - tak jakbym o tym wiedziała. Po prostu mieli mi to powiedzieć. Przepraszam, czy ona się przyznała, że miała matkę katechetkę? Uwazacie , ze matka np. biolog to jest to samo co matka katechetka? Bo co ja tak katechizuję? Przez to. I wiecie niech się wieszają bo nikt im racji nie przyzna i tyle. I koniec. Bo bym dostała CHOĆ zielnik po matce z Niemiec żebym coś miała, a one się śmieją, że nie i że od 2005 wiedzieli WSZYSCY że się nie obronię, nie mam szans wiecie przez tę koleżankę, ona a ja i tak dalej i taki koniec PRZEZE MNIE, co ja sobie nie wyobrażam? Jeszcze łaziłam i zawracałam im tyłek. No ale ja ją od piekła wyratowałam, a one niech się wieszają bo jest rok 2011 i NIE POZWOLIŁABYM sobie za mąż nie wyjść gdybym wiedziała, że sie nie obronię bo wszyscy się ze mnie śmieją, a zostaje im krowi łancuch bo ja się nikomu PRZEZ TO NIE DAM i możecie się wszyscy wieszać i w dupie was mam. Tam jeszcze historia ze szkoły średniej - to mieli mi listy pożegnalne pokazać - moja matka też pisała list pozegnalny, było ,że mam być w Anglii - tam na uczelni jest morderczyni, ona za mną sobie dzwoniła, oskarżyła mnie powiem wam o smierć tej koleżanki, to w ogóle prawda nie jest. Przez nią stac o nia musiałam - taka głupia kretynka. Moze miałam stamtąd iść no ale... skąd ja miałam wiedzieć że ona się kropnęla, ale co to miało wspólnego z moimi studiami? Niech się wieszają bo w dupie je mam. Bo ja JAK ONE jestem niewydana. One sa chore na łeb - ja bym dawno była ZE STRACHU męzatką. To są psycholki dla mnie i tyle. I niech nie porównają miasta i wsi i tyle. Chyba rozumieją gdzie mieszkam od roku 2004 - na wsi każdy musi być wydany. One mają kuku na muniu jak one się ze mną porównują. Jak się nie wydadzą za mąż to po nich i tyle. i przez nie nie mam pracy - przeze nikt z pracy nie wyleciał także samotne mogą się powiesić, tyle mnie obchodzą i koniec :(

Powiem wam niech one się wieszają jak się z brygidek śmieją i z tego co napisałam bo miały o nie stać albo też w ciaży chodzić. Wy tam nie wiecie jaki jest Bóg. A one wszystkie stoją o ksiezy a ja nie. Ja nie stoję o KK - także jak one sie nie powiesza to po nich - do piekła że nie mam doktoratu przez KRETYNIZMY. Bo normalnie dawno męzatka i dzieci. One miały mi powiedzieć, że ja się nie obronię bo moja koleżanka ze studiów która popełniła samobójstwo popełniła je ICH ZDANIEM przeze mnie i dlatego ja NIGDY się nie obronie - przez nią bo PO CO DZWONIŁA , miała być taka jak ja. No to mają rok żeby się powiesić bo nie miały racji, a ja im nie powiem jak mają stać, zeby sie DZIĘKI NIEJ uratować bo sami widzicie - KURWA MAĆ - pisałam jakiś doktorat czy sobie wszyscy w kulki lecieli? Ja pisałam dla siebie pracę , wiem co tam pisałam i tak dalej - mam 2 profesorów po swojej stronie, a nie obroniłam się przez KRETYNKI i tyle. No sami powiedzcie. i one jeszcze ŚMIAŁY się, że sobie przyjechałam 2 obrony pooglądać w 2006 roku zamiast mi powiedzieć że się nie obronię przez DUCHY NA UCZELNI bo widzicie - tak mi życzyły rodziny - same morderczynie. Bo czemu są same? Bo wszystkie kogoś zabiły i niech sobie to zeżrą. Zobaczcie jak dobrze zrobiłam , że się cofnęłam. IDEALNIE. Takie są :( No cóz... poszłabym sobie i tyle. I tak miałam wszystkiego dosyć, dlatego w dupie miały jak mnie w szkole traktują, w tej szkole też mnie pomówili o to samobójstwo - dajcie spokój. Ale kariery robią. I jakim prawem wiecie? Bo to takie pytanie - jakim prawem tak sobie po mnie poleciały. HAMURABIEGO mi powiedzą. No Hamurabi to ja i tyle. Bo chociaz bym zielnik dostała, a przez to nic i mogę sobie robić co chce, a one rujnują uczelnię. Przez głuche telefony od 2006 nie mam szans na obronę. No dajcie spokój. Biere je abo je mo :(

Myslcie sobie co chcecie wiecie - ale wakacje we WŁOSZECH na amazon. de po mnie zostały im, a reszta? I to tak akurat - najpierw Włochy a tego USA - od czegoś trzeba zacząc - morze tu i tu. I pasuje DE - nie musi być USA od razu - czy Japonia - byle co zostaje. A z Ilony co zostaje? Z Biblii? USA. A powinno tak być? Bo się stoi tam o NIEMIECKIE ksiązki i zawsze coś zostaje a tak? i tyle :( I Kanada zostaje po mnie, a ktoś biedniejszy to Włochy - Włochy tez są piekne tylko się trzeba zapoznać - czy nad morze czy coś. Wszystko gra. Czemu nie stałam o Gothego? A słuchajcie co tam - Goethe był sprzedawany na kilogramy a poza tym jako katechetka od 10 lat o co mogłam stac - tylko o niemieckie ksiązki i i tak czy siak o niemieckie rzeczy bym stała. A Ilona nie się dowiem i lepiej na tym wyjdzie bo dostanie stałą pracę bez właściciela. On wiecie nie był zły tylko tymi pracownikami i tą sektą, w którą go wkopano walczył sobie z górą, to działało, ale jakoś się kropnął. A reszty nie ma czego zawiścić - tam w ogóle nie wiadomo czy zapłacą. Ten własciciel chyba wiecie przez to się kropnął, ze w razie by wylądował w kiciu za swojego kumpla, z którym od lat sobie nie radził. i tak widzicie NIEMORALNY kumpel zdemoralizował moralnego człowieka, wrobił go we wszystko haremem bab, a ten poszedł w pedalstwo i jeden na drugiego wiecie i iść w to teraz - nie odważyłabym się - taka firma - no to niemiecka i też jeszcze coś zrozumiem - to jest światowa firma. Mnie się to w głowie nie mieści - przykro mi. A wiecie w Polsce są wydawnictwa brytyjskie renomowane - no wiecie zawsze magazyn, ale normalnie SZOK, normalnie jakieś PIEKŁO tam było to ja tylko dodałam swój płomyk do żaru który tam był - do FOJERY i tyle. A o papierosie 9 lat wcześniej też nie wiedzieli, a POWINNI i tyle i temu tak marnie tam było i miałam odejść, ale się bałam. Tylko żebym o tym pecie wiedziała, ale tacy ludzie i w Polsce bym odeszła z tego doktoratu bo tak miało byc, ze miałam odejść i teraz gdzies PO DZIECKU skończyć to Z TRUDEM I MOZOŁEM pracy pilnując, ale nie wiedziałam o tym pecie, książek nie miałam. Bo czemu ten amazon taki ważny. Bo chciałam też w ksiązki iść, rozważałam bibliotekę, ale JAK się do niej dostać i do dziś nie umiem. No a miałabym kurs biblioteki I MOŻE tak mielibyście niemieckie ksiażki , a tak was załatwiłam petem - no sama? Trzeba było prawdę napisać - za brak prawa jazdy wyleciałam. BO TAK I JUŻ. Bo wiecie mnie ciągnęlo do prawa jazdy, a w ogóle i też się nie dam i mam rację i koniec. Od razu miałam prawko to poszłam na studia z angielskiego. Bez sensu w ogóle. Przez papiersosa na zachodzie także mam całe życie przez zachód zniszczone - temu Jim Jones , rela i koniec :( No i tak wyglądam jeszcze w wieku 35 lat, a tak? Gorzej niż NAJGORSZY UDUP RUSKI i tyle :( Czy z Africa :(

Gość ojciec wirgiliusz
jestes piekna kobietą i powinnaś mieć bliżnięta z proboszczem

mnie nie ciągnęło do prawa jazdy - tak miało być. I tyle :( No co jeszcze? Nie wiem co jeszcze napisać i koniec. Włochy Hiszpania z Don Kichoty - Włochy też z Dantego zostają, MINIMALNIE ROSJA - Japonia z Włoch - to dalej - USA zostaje też ale przez Europę i niech se robią co chcą. Czemu nie Goethe? Nie wiem. Tak wyszło i tyle. Za mało się znam na nim. Jako Polka lepsza Boska Komedia i tyle - Piekło, Niebo, Czyściec i tyle. I Beatrycze. A ten Goethe to taki jakiś... nie wiem.... takie coś tam tez pasowało, a ogólnie słuchajcie to rózne wydawnictwa takie jak kalendarze, notatniki - super - takie coś se tam zamówcie i po niemiecku - to jest dobre uczyć się bo te kryminały ich to by musieli filmować bo wiecie to by jeszcze sens one miały i oglądać w telewizji niemieckie horrory, kryminały - a tak to dużo nagród mają i zaraz film powinni kręcić na podstawie ksiązki , a tu nic. To co są warte te nagrody tak sie tam zastanawiałam i tyle. I koniec.