Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotoznaczybycmoralnym

czesc wam

Polecane posty

I patrzcie - co to znaczy poród dla niektórych kobiet. Dziwią się tej Bachledzie? Co wy? A w sieci pełno listów wiecie - to , tamto - czy filmów - jaki poród jest STRASZNY. A tu patrzcie poród - nic. BO NIE WIDZIAŁY FILMU jakie to straszne. A np. moja matka cesarka i sie powiesiła bo jej dziecko wzięli. A cesarką mnie urodziła i tyle. No to jest ten poród czy nie? Oto ciągle otwarte pytanie i tyle. I koniec powiem wam. Miała coś ta Katarzyna robić z tym dzieckiem. Co to dziecko komu zrobiło. A tej co go nazwała zobaczcie jak życie spieprzyli. I wiecie - niech on sobie robi co chce. Ja trzymam z tą co jej zycie nim spieprzyli. Taka prawda. Przecież jedno umarło to by następne urodziła. On też CHOĆBY temu powinien z nią trzymać bo tylko 1 dziecko - jego. No robiła to dziecko strasznie, ale tak wyszło i tyle. A reszta mnie nie obchodzi. Na razie... Ku przemyśleniu te moje posty...

Wiecie ta Katarzyna miała sobie po prostu iść na studia np. krawieckie i ciuchy robić i tyle. I powiem wam - oni chyba myśleli tu że lekarz OPERACJA PLASTYCZNA w USA takie rzeczy. A to było dziecko. Wiecie to dziecko jest normalne, przecież ten ojciec niczego mu nie zarzucicie. Tylko musi iść w relę , w jakieś poważne rzeczy bo już pisałam tutaj o Ani Shirley dużo i to tak - żeby się sznurkiem nie skończyło przez tego ojca, rodowody i tyle. On już sobie jest normalny i robi co chce. Holandia to nie jest jego państwo, musi sobie dalej myśleć co robić i tyle. Holandia to jest malutkie królestwo, to nie jest ani Polska ani USA ani Kanada i póżniej wiecie człowiek sie zaburza, a LESBY były tylko w Europie. Nigdzie więcej tak się człowiek lesbijstwem nie zaburza jak w Europie i tyle. I dlatego życzę temu bratu, żeby wiecie robił coś dalej PRZEZ LESBY i żeby nikogo nie oskarżał bo to JEST EUROPA i tyle. I tego nie umiał pomówić że jak Europa to lesby i tak przegrał. Ja też mi powie - ja przegrałam, że w Polsce jestem i tyle. Bo na zachodzie i wszystko gra, a tu idiotyczne szkoły - tu w szkole uczysz i ci studia lecą to jest skandal. Tym bardziej na średniej koniec i tyle. I widzicie ten młodszy nie pasuje tu, ja też - nic nie osiągnęliśmy. A ten starszy doskonale pasuje do tych lesb swoich. A ja nie. I też się nie dogadam. I koniec. przez matkę NIE i koniec :(

Jeszcze tu przylazłam , ale powiedzcie że ja nie mam racji. 100%. No zły kierunek studiowałam w Polsce przez rodziców - bo mnie wciulali w takie studia, z ktorych całe życie zmarnowane. ja bym sama z siebie W ŻYCIU na biologię nie poszła. No ale stało sie i tyle. i koniec. I wiecie osób to samo. BO PRACA i tyle. I wiecie pieprzyli BEZ SENSU, SZANS nie było na pracę ŻADNYCH ale wiecie ani netu ani niczego na wsi. Ja tych ludzi nie rozumiem - kompletne zera i tyle. Coś tam próbowali, ale WSZYSTKO bez sensu, JEDNO KŁAMSTWO wiecie. tak się nie da. W tych Niemczech to samo. Bo czemu nie tam? Temu. I wiecie ten mój młodszy brat też nie powinien się dać - bo w sumie Europa - zobaczcie - Iwonce w DUPĘ niech wsadzi na przerwie żeby nie było na mnie bo zajdzie a po poronieniu i jeszcze na niego gdzie jej wsadził. No wiecie - to do ryja jeszcze bo zaś będzie na mnie, że się nie wydałam, a ja wiecie to tylko dziecko i tyle. Także jaką mam radę dla niego w związku z moralną Iwonką? W dupę jej wsadzić tak, żeby była WYŁA jak jej wsadzała - oczywiście z zadowolenia i tyle. I mieć DOBRY dyktafon i ją wyśmiać i koniec. Taka moralna a tu takie jęki i tyle Z WSADZENIA W DUPĘ i tyle. I koniec. Bo wiecie ja się nie dałam bo nauczycielka, ale wiadomo, że szans nie mam. Była i tyle. No ale takich rzeczy się nie robi , że się zajeżdża komuś studia za granicą i tyle. No i tyle. Nikt mi się też nie da i tyle bo mnie wyrzucili, no ale jak oni wyglądają wszyscy z tą moralnością i z wszystkim. Jedynie ten Jim Jones ich ratuje w tej Polsce, ale też WYPŁYNĄŁ - bo co można robić w Holandii - pływać i tyle. I koniec. I powiem wam jeszcze o tej mojej matce - też bym sobie studiowała u zakonnic biolę - czemu nie? Po niemiecku - jak znalazł. Języka się nauczyć? I wiecie KTO WIE czy gdybym nie była po technikum ogrodniczym to by o mnie nie stały. Kto wie? Bo czemu sie matce tu nie poddam? JEDYNY BŁĄD, że poszłam do liceum. JEDYNY. bo mnie oszukiwała, ojciec też, nie radziła sobie, jedna obłuda. I dlatego jestem po liceum i biologii. Od siebie jestem po sredniej ogrodniczej i po ARCHEOLOGII w ogóle - tyle mam od siebie. A reszta? No to PÓZNO paszport nawet pasował i wyjazd z Polski na wykopki, ale niekonicznie wiecie do Niemiec TAK też mogłam jechać po tych studiach, ale ile to lat? 5 zaś. Zaś stara kamela i wszystko bez sensu i tyle :( Wszystko to samo i tyle. I ci ludzie na Zachodzie mnie nie rozumieją bo takiego czegoś nie miał nikt. ja jestem PORWANA matce, uprowadzona. Dlatego mieli tego nie robić i tyle. Bo ja wiem wszystko co moja matka będzie robić, żadnego ślubu nie było i tak dalej I NIGDY NIE BĘDZIE i koniec. I tyle. Wy tego nie rozumiecie - jedno kłamstwo - i tu jeszcze te brygidki kłamały, cała ta rodzina. Bo czemu ja chcę być sama? temu. Może kiedyś tam wyjdę za mąż, ale nie prędko. Bez kasy na pewno nie i tyle. Co ta moja matka w tym zakonie miała myśleć? No to mieli jej powiedzieć, że ma się niczym nie łudzić - nie wiem. Wszystko bez sensu. Cała sytuacja. Ta DOMNIEMANA matka dzwoniła wiecie i z niej się wszyscy śmiali, że ona sie nią przejmuje, a powinna się wysrać bo wiecie ani jej nie chciała, tylko kariera, po co jej te studia? Wy tego nie rozumiecie. Ale oni byli z normalnych rodzin - ona żyła sobie dla panstwa, nie rozumiała, że to tak ma być. Po co całowała tego Gilberta? To jest skomplikowane - moim zdaniem wiecie nie chciala iść ze szkoły bo jej było dobrze, no ale to miała sobie pomyśleć, że za 2 lata tam powiedzmy koniec i co dalej? I to takie rzeczy chociaz czy to o to akurat poszło? I tyle :( Ta książka to też na rok - dwa przed maturą i tyle. I pojechała wydać - nie. No to nie - dała nauczycielce - niech sobie pani to wyda bo mnie nie chcą. I NA PEWNO tak było, że ona mówiła - dalej, dalej - a ona nie, nie - niech sobie to wyda, to jej materiały. I nie powiedziała czemu to pisała. No to miała nie jeździć jej powiedzą. A matura powie? Z MATMY na pewno i tyle. Kto jej miał pomóc? I tyle. Z anglika to tam by napisała, ale matma, niemiecki? Takie rzeczy. I tyle. A tej matce może chodziło o niemiecki? Nie wiadomo. Dla tych dzieci była żenująca i nudziła się w pracy. Jakby nie miała naprawdę co robić. I tyle. No i wiecie... 15 latka co ma o tym myśleć? Jedynie, że nie zgłupiała, a też nie o to tylko chodzi i tyle. I wiecie - nie byłoby telelefonów normalne życie i tyle. A tak? I tak nic z normalnego życia bo nikt nie lubił tego jej ojca, no ale pracę by miała. A tak? Ani pracy. Po maturze. Jak ja po maturze i po studiach i koniec. Nie swoja rodzina i tyle. Nie ma niczego innego. Taka prawda :(

Hmmm no może nie miałaby tej pracy ale wszystko byłoby NORMALNE, pojechałaby jej szukac , znalazłaby ją. Jakieś studia 40 lat temu? Po co to było komu? A wiecie od A do Z poszło o pracę. i tyle. Co poza tym? Nie wiem. Holandii nie znoszę i to sie nigdy nie zmieni. Gdybym miała pieniądze to mnie dawno tam nie ma. W sprawei tej Iwonki to wsadzić w dupę, nagrać jak jej dobrze i ...zanieść do biura naszego jaka ona jest moralna i tyle. Takie coś bym zrobiła. Żeby biuro zgorszyć i tyle. Nie? BO TAKA ONA JEST MORALNA wiecie, ale wszyscy, że moralna. Bo poroniła? Moralne kobiety nigdy nie tracą dzieci. Nie wierzę w to. Takie rzeczy to nawet Jania pisała. Taka była SEKSUALNA że nie wzięła pod uwagę PORONIENIA i tyle. No to w dupę niech jej wsadzi, do biura i tyle. Bo wiecie CAŁY ROK DO DUPY PRZEZ NIĄ i jej OCHOTĘ NA MAŁZEŃSTWO. No wybaczcie. A ogólnie to bym jej butelkę po piwie do dupy wsadziła i nagrała jak jęczy od tego bo to szkoda chuja na takie. taka prawda. Ani urodzić nie umiała. DRUGIEGO sie dowiem. No dobrze drugiego i tyle. To po co chce faceta bez dzieci? Jeszcze ma czas je zrobić. On w ogóle powinien OD HOLENDERSKIEGO lekarza zażądać badan ginekologicznych jej czy ona może mieć dzieci i intercyza przed ślubem. No a może nie? Taka prawda!!! Bo pózniej ta jego matka na mnie - co ja to se nie myślę - zaś nie ma dzieci i tyle. No to badania ginekologiczne zostają przed ślubem IWONKI i tyle, ze może mieć dzieci. Bo on jak się ożeni to na dzieci - najwyżej nie będzie, nie? No to już trudno, ale żeby nie było, że cos innego i tyle. No i intercyza i koniec. Każdy swoje. A jak dzieci nie będzie to trudno i koniec - to adopcja zostaje albo to se muszą ustalić bo wiecie - w taką historię pakować NORMALNĄ KOBIETE to jest HORROR. Ja nie jestem żadną Iwonką. Wybaczcie. I tyle. I tyle. Pozdrawiam.

A na to ogrodnictwo ta Iwonka też niech uważa wiecie bo zaś następna, że dziecka z Polski do Niemiec nie chce wziąć i tam z nim siedzieć. I moze z chujem w zębach tam skończyć po mnie i tyle. Bo już się nikt nikomu nie da i tyle. Dajcie spokój - ten brat jest nieżonaty i jeszcze się dowie, że tak dzieci szanuje że u niego GINĄ te dzieci albo nie wiadomo co się dzieje więc od tego każdy normalnie się cofnie i niech sobie te lesby robią co chcą, a ja nie chce o tych ludziach więcej słyszeć i koniec. już mi dosyć nasyfili i koniec. Zostaje jeszcze ten amazon. de ale nie zamierzam do Niemiec już NIGDY wracac. Jakoś tak obrzydzenie mam. Nie wiem. Powinni być choć milimetr mądrzejsi, nie wiem. Oby nie i tyle.

Zobaczcie jeszcze wam napiszę - ten mój młodszy zamiast do swojej matki w Holandi i do tej co go nazwała to do tej Figury, ze Polak. A ci wszyscy wiecie na niego czy on jest posrany czy jeszcze gorzej. W ogóle go nie rozumieją i tyle. No cóz... ja nie jestem NA PEWNO Polką i bardzo mnie boli jak on jest moralny strasznie. I tyle. Dlatego Pan Bóg go kiedyś wezmnie że ma się opamiętać. Jego to by trzeba tak po pysku z jednej strony, z drugiej żeby się brał za siebie. Mnie nie - bo mi powie to samo - ja jestem moralna, a on? I tyle. Ale taki jest diabeł. Kiedy się poprawi. On powinien być żonaty i mieć 3 dzieci. Moje zdanie. Niech się z nim jego matka użera wiecie. Pięknie go wychowała. Ja nie mam dzieci. Bo mi powiedzą to jest moje wychowanie - no jakby to moje dziecko było to tak. Ale ile go znam - tyle ile - rok i koniec. I teraz ma rodowód na Polskę mój i niech się odwala już i tyle. Tam niech idzie pływać do Wielkiej brytani i nazat. Tyle mu od swoich zostaje za moje zdjęcie I HATE HOLLAND. On nawet nie umie powiedzieć co on myśli - tak nienaiwdzi wszystkich bab. Nie ma nic gorszego niż baba. Ale to już przerabialiśmy że na dzieci ma sie ożenić i stać o dzieci bo w sumie co mu zarzucicie - święta prawda. Z kim te dzieci? Ja próbowalam ŁADNIE - bibliotekarka, przedszkolanka, ale rzeżnik w sumie niech jest - tylko tak 2 co najmniej by musiało być i wtedy siedzieć w chałupie i warzyć jak matka i tyle. No ale... bo tam kariery przy nim żadna nie zrobi. No ale takie życie...

Wiecie ja mam nadzieję, ze mi go żadna nie popsuje. Bo w sumie no co... dzieci albo nic nie? Co ta rodzina jest warta? i brata ma takiego samego - wszystkie baby to ZERA i koniec. Tylko on to w ogóle - ale ten się powinien na dzieci ożenić. WYŁACZNIE NA DZIECI. Do niego nie ma nawet po co podchodzić. A jak mi go popsują to dostaną po ryju bo niestety tak się do czegoś nadaje on a tak nie i koniec. I tak ma myśleć bo po nim. I tyle. I ta jego matka też sobie od niego odpocznie i tyle. No nie? takie jest zycie. Taka osoba nigdy nie będzie jakimś Romeo i tyle. To jest niemożliwe. Poza tym czy to ma sens? Niech se lepiej dzieci narobi, Romeo i Julia marnie skończyli. Trzeba do życia podejść praktycznie. No sami powiedzcie! Baba go oleje to mu dzieci zostaną a tak? Nic przecież.

I wiecie napiszę wam jeszcze, że w tej Holandii ci ludzie do niczego się nie nadają. tak go mieli ustawić pod dzieci to oni RZEŻNIKI zrobili z niego kalekę bo on im się nie da już I SŁUSZNIE. I powinien robić to co ja w Polsce u siebie. Nie od razu ale rozważać rózne rzeczy. I widzicie tak miałam żyć z siostrami i bym je miała, nie kropnęłyby się, a tak? Bo beze mnie też by mu ciężko już było. Ze mną też, ale zawsze jakieś rozwiązania są i tyle. Nowe nie? i tyle. Bo wiecie - no rzeczywiście - po co mu te studia. Ale też takie to jest - czy akurat on wiecie te oceny musiał mieć bo gorsze i by poszedł na studia, a tak to przemądrzały i czy to ma sens? Tym bardziej na studia - nie. Wszystko bez sensu. No ale takie życie. Wiecie - ja się od Polski odsunęłam - żeby mnie nikt TAM nie pomawiał, że ja go na Polskę kieruję. NIE - na wyjazd z Holandii - kierunek dowolny, ale powinien TO PAŃSTWO opuścić i koniec. I dobrze o tym wie. Niech się namyśli i koniec. ZA WSZYSTKO - za brak pracy, za konieczność wyjazdu po szkole, za ojca, za wszystko. No może sobie tam być, ale bym mu zalecała wyjazd. Ta matka wiecie DOSKONALE sobie da radę bez niego, a on? On w ogóle tam nie pasuje - i tak mnie zostaje mu obrazić się NA WSZYSTKICH i wyjechać. I tak miał dawno temu zrobić. Nie musi od razu, ale starać się o wyjazd, pracę gdzie indziej i WTEDY normalne życie, a tak? Nie widzę tego i tyle. Nie pasuje i koniec. No i tak będzie normalny i OK. a tak? i tyle. No wiecie musi sobie pomyśleć, rozważyć rózne rzeczy spotkać ludzi. No albo niczego nie zmieniać. No ja się nie dam. Starsza jestem od niego, a się nie dam. Nie ma życzliwości ANI GRAMA to nie i koniec. I cdn i tyle. No sami powiedzcie - co - żyć na siłę? Bez sensu. Wynieść się i wszystko od nowa. Tyle zostaje.

No wyjazd z Holandii i wszystko MINUS Polska. NIE POLKA ale POLSKA. To nie. Bo tu już by życia nie miał. Wszędzie by miał ale tu nie. Ja wiem co one chce, ja robię to samo, ale nie od razu, za jakiś czas, kasę muszę mieć i tyle. I wszystko przez CHORĄ NA ŁEB Iwonkę bo gdyby mu to powiedziała to bym powiedziała, że jej o romans chodzi a tak? O co jej chodzi? Ona jest nietrzeżwa i tyle. Jedyna prawda o niej. :(

ie ma takiego słowa w moim słowniku WYKURWIAĆ. Wiesz co to znaczy? Wykurwiać to znaczy na przyjść hajtnąć się na kasę albo nieruchomości. Ja tak nie postępuję w życiu. I tyle. No to jak chcesz wykurwiać to sama wykurwiaj i tyle. I koniec.

Jeszcze chciałam napisać że szmata nie moze wykurwiać- to A albo B. I tyle. I powiem wam ci moi bracia - jak oni nie postawią na Maryję - a te baby w tej szkole - to nigdy się nie ozenią. Wszystkie baby mogą pognębić bo się ani na przemiał nie nadają, ale na Maryję muszą postawić i tyle. Taka jest prawda. Nie miałam im jak tego powiedzieć, ale TAKA JEST PRAWDA. Tylko Maryja i koniec. Już ja tam wiem co piszę. Czemu te nauczycielki w tym. św. Józefie są takie dziwne. BO nie mają Maryji. I patrzcie - czemu nie zostały dyrektorkami tej szkoły? Bo wyrzekły się Maryji. Gdyby ją miały to by były dyrektorkami. Bo wiecie we mnie sobie waliły Najsw. Sakramentem a na dyrę? Maryją i tyle. Ja też przegrałam przez Maryję, nie wydałam się przez Maryję , wszystko przez Maryję. Ale to wnioski trzeba wyciągnąć i tyle. Jedynie Maryja się do czegoś nadawała. Bo powiedzą np. Ewa - ale bądżmy szczerzy - po co tej Ewie TAK DUŻO dzieci? Po co? I mnożyła się słuchajcie jak glista i mnożyła aż umarła i tyle. Bo Maryja miała 1 dziecko a ona? Pełno. PO CO? Taki Kain - może miała poronić? Nie wiadomo - takie życie :(

Gość W Y K U R W I A J
:o

Idz stad ty ZĘNADO AGNiESZKO ŚMIESZKO. I tak nie dasz rady temu starszemu idiotko - relą w niego musi walić bo ja wyrzuci za mnie, a przecież po co ma wyrzucać taką , nie? Bo ja tam powinnam być bo wiem o co chodzi tam a ona? MARYJA i tyle. Nisko mogłabym tam być, ale chodzi o to czy tamto. One tego nie rozumieją. ONE W SKLEPIE tam pracują. Bez sensu i tyle. No ale ta Smieszka Maryję za te 10 euro. I tak mu nie da rady I DOBRZE. Bo Maryją nie jest, a dziecka też żadnego nie ma i zaś w Polsce dziecko - wiecie jakie one są te wszystkie szmaty tam. Niektóre mają 3 dzieci w Polsce - uczą je tu, nie wiadomo po co i czego? Tam inteligencję seksualna przeczytać i w świat i tyle. Na podbój Holandii. Po studiach? To stare panny. Po studiach to już stara panna jak niewydana. I tyle.

Uważajcie żeby się Smieszce rodzina nie straciła wiecie. iwonka już nie ma czterech - ZĘBÓW się dowiem. Nie - 4 CZŁONKÓW ...rodziny. Anawet wiecej. Bo czemu ten mój brat tak ciężko jarzy. Przez to. ten młodszy, za to starszy to rekin ludojad - na mnie. To na Agnieszkę bo wygląda jakby chciał ją wypieprzyć, a przecież to nieprawda. NIe, nie, nie - bo wiecie o co mi chodzi? Do biura by mnie dał. A po co? Ja chciałam te kwiatki na dole przebierać. Ja nie chciałam do biura iść. I wiecie - on jest WREDNY i tyle. Gdyby nie ja to musiałby do biura dawać naszych i byłoby na mnie to i co wtedy? A tak? Spokojnie przez Araba Niemców mogę omijać. Prawdopodobnie wiecie O TO WŁAŚNIE SZŁO i tyle. No wybaczcie ja a Śmieszka. Poniewierać do końca się tez nie dam. Nie znam żadnej Smieszki i do widzenia. Każdy normalny stanie po mojej stronie. Jestem o tym głeboko przekonana.

I wiecie ja się dziwię tej Iwonce bo nigdy nie widziałam filmu, żeby był WIELKI ROMANS w Holandii. Widzieliście coś takiego? Angliki już nie mają romansów. Kto może miec romans. W Niemczech choć też takie, ale w holandii -we Francji moze byc romans, w USA to na przykład dziecko gdyby chciała, a w Holandii jest królestwo to jak Maryję wyzywa od córki rzeżnika to powinna iść z Holandii w chuja że tak napiszę ta Iwonka do NIEMIEC nigdzie daleko i tam se tak wyzywać, ale W KRÓLESTWIE HOLANDII nie wolno Maryji tak wyzywac bo to jest przeciw Polsce i OBECNIE to jest WYNARODOWIENIE za coś takiego bo Maryja już tu rządzi CHRZTEM i tyle. I koniec. Bo mają tu juz rodowody maryjne w Gnieżnie i się nie dadzą. I tyle. No i nie wolno tak mówić i tyle. Ona jest NIEWYCHOWANA ta iwonka - naprawdę :( Przykro mi :(

Ale musicie przyznać że świat to jedno wielkie zwiycięstwo WSCIEKŁEJ CHUICY Agnieszki Śmieszki. Taka jest. CHUJ W DUPIE razy 12 w USA ale WIELKA DUPA POLSKA W NIEMCZECh z takim jak ona - bo o ile ten pierwszy brat to wiem jak było to ten drugi od diabła czyli od niej. Bo czego jej życzę za to że nie mam prawa wjazdu do Niemiec przez nią jako dziecko porwane przez Niemca. ZEBY JEJCHUJA W DUPE PO KOLEI WSADZILI W TYM OGRODNICTWIE ARABY jak przyjedzie tam bez narzeczonego albo cokolwiek. Jak w USA. I tyle mnie to obchodzi. i tak trzymajcie. może być z wytryskiem - ale to jest ZA COŚ. Bo jeśli chodzi o moja matkę... i w końcu się powiesiła. A ona? Kiedy zamierza się wieszać. Bo po mnie prawo zostaje tam do gwałtu zbiorowego na niej i ja to pierdolę bo przez nią człowiek sie się zabił w amazon. de - też przez to i koniec. Ja się nigdy nie dam. Zeby ta ciulica sobie nie myślala. Na nia szkoda było 1 sms - bo ona ma mój adres i telefon. NIE ZNAM i koniec. NA POLICJĘ żeby nic na mnie bo wszystko przez nią a jest na mnie. Na policję i koniec. I od razu tak miałam, ale - jakas ciulica 22 lata czy coś tam. Po mordzie ode mnie mogła dostac i to wszystko. A co ona w Niemczech moze to znaleźć grób starej dyrektorowi z Chrozowa jak się w nim zakochała. Tudzież mu wylizać i tyle. Albo mojemu bratu. Taki jest ten świat. A ja ani tego bo za stara - toteż nic więcej nie chciałam bo sie dowiem, że do biura miałam iść, ale mnie nie chcieli. Nie było żadnego biura i też zgłoszę takie pomówienie na policję - tak właśnie wyglądam przez JEBAKI POLSKIE PIJANE i koniec - I SKURWIAŁE. WYKURWIAĆ stąd i z całego swiata - AMEN :(

Wiecie co żeby nic nie było na mnie bo w końcu matka tego mojego młodszego po prostu NIE MOGŁA MIEĆ DZIECI i tyle, a ta pizda - jak jej MĘŻATKĄ I MA DZIECKO - nie ja nawet ze szkoły przez ślub brata nie poszłam i niech zdupia ta kurwa WIECZNIE NIEWYDANA I WIECZNIE Z NARZECZONYM ŚMIESZKA i tyle. Nic o niej nie wiem i tyle. SIę bedzie teraz temu mojemu bratu 100 lat wydawała i będzie na mnie że dzieci robiłam od tyłu. Ja - jeszcze czego? Ale lepsze to niż jego lesby. Ja po prostu nie wiedziałam, że tam są lesby BO NA DRUGI DZIEŃ MNIE NIE MA I KONIEC!!! I tyle. Bo dlaczego Agnieszka Śmieszka nie -= TEMU. I ma tam z męzem być i koniec. Inaczej wpierdol jej w ryja i tyle. Co ona sobie nie myśli? A przynajmniej obrączka jak Ilona. A inaczej jak gwałt to nie moja sprawa bo ja PÓL ROKU PRZEZ NORMLNE KURWY JEBANE W PIZDY pracy nie mam i koniec. A CO MNIE TE CHUICE OBCHODZĄ? ANI POL CHUJA. No wybaczcie :(

Wiecie bo ja po nowym roku chciałam w herbaty jechac nie bo jakaś KURWA ILONA zaś na mnie i SANDRA druga kurwa katechetki. JA MAM TEGO DOSYĆ!!! Teraz sama jestem katechetką i koniec. W dupę niech mnie wszyscy pocałują. Znają się na wszystkim choćby wcale, ale nasrają, że pożal sie Boże i niech se zeżrą te chuje i chiuice te pieniądze. I się wysrają nimi. Tacy są :( AMEN :(

Wiecie Agnieszka Śmieszka to jest imię, nazwisko czy ksywka A ADRES kurwa mać? Bo jedyny bład i na policje CIULICĘ zgłaszam. Nie dośc że kurwie dobrze życzyłam to jeszcze chuica na mnie. CO JĄ OBCHODZI CO JA W SIECI PISZĘ. W CIPIE niech se pogrzebie w tym czasie. Jej jedyna rozrywka. Nie podobało się jak matkkę wyzywałam to ma sama CHUICA ŚMIESZKA - lepiej jej? I niech kurwa leci na polcije - juz zdupiaj ciulico. A adres? Skąd chuica jebanma w SRAKĘ ma mój adres? Jeszcze ciulica papierów żada. Paszportu. TO JEST PRACA OSZUSTWO. Jakich chory na łeb CIULAS arabski tam rządzi - bo co o nich myślę? CULE JEBANE W ŁEB TAM SIEDZA I CHUJE I PIZDY - tacy są uczciwi. I nawet zabić nie umieją kogo potrzeba. CHUJE CIULE I PIZDY OBSRANE W RYJE!!! Tak o nich myśle i niech gówna ludzkie sie ODDYUPCZĄ OD NORMALNEJ OSOBY. I lesby jebane w cipy!!! AMENN :((

Powiem wam jedyne wasze szczeście w tej Polsce, że mam matkę i wiem co bedzie dalej i co ja mam robić dalej i jakiego mam CHUJA WARTEGO W RYJU ojca Niemca bo vbym was jutro zaczęła w powietrze wysadzać a tak was sram dalej jak widzę i tyle :( A ten Zachód to samo - chuja w dupie nie sa warci, ale WIELKI ZACHÓD bo wyłudzili trochę kasy po wojnie, żeby z głodu nie zdechnąc. I NIGDY IM NIE PRZEBACZĘ JAK MNIE URZĄDZILI i koniec. Na szczęscie wszystko wiem co będzie dalej i że idę na wschód i mi nie zalezy na nich ANI TROCHĘ. Tylko na Jimie i na NIKIM WIĘCEJ. Na matce bo była coś warta, a reszta bab do dupy i tyle. Taka prawda. No Maryja coś warta, ale to nawet nie wiedziała, że istnieje jakaś Maryja. Tylko Faustyna wiedziała , że istnieje. Szkoda i tak się straciła. Ale zawsze matkę miałam i tyle.

Gość cotoznaczybycmoralnym2
Witajcie to znowu ja... wybaczcie moje słownictwo, ale już prościej wytłumaczyć się nie da, co nie? Czego? Podstawowych rzeczy czyli np. że praca jest albo stała albo żadna i tyle. A ja siedzę w domu - wysyłam ogłoszenia o pracę i myśle co dalej. Braćmi nie mogę się przejmować - to nie mój kierunek wiecie. Jacyś tacy beznadziejni i tyle. Muszę robić swoje - ważniejsze 1000 osób niż dwie, ale wiecie - te baby w tym św. Józefie to naprawdę DEKLE SĄ. Bo ich nikt nie docenił to na mnie. I te artykuły moje dały ZŁOŚLIWIE bo ja je pisałam wiecie to miałam 30 lat, a one mają dzieci w liceum i co te dzieci będą robić. Bo czemu ja jestem TAKA. No to niech robią te dzieci to co ja bo powiem wam już wyszłabym za byle kogo za mąż i urodziła dziecko albo wzięła i koniec. I wiecie mam NA SZCZĘŚCIE bardzo dobry kontakt z tą koleżanką samobójczynią wiecie. Dzieci nie miała to mogła, wziąć , podmienić , PORWAĆ KAZAĆ - chodziło wyłącznie o dziecko. I czemu były NA PEWNO głuche telefony, temu, żeby ja miały na sumieniu i poczuwały się - no to kurde są te studia czy nie ma. Bo ma studia i nie ma męża i tyle. Bo wie, że gdyby się pochwaliła, że ma matkę katechetkę wiecie to BYĆ MOŻE byłaby po rozwodzie bo by doktorat chciała robić. Po to chociażby ŻEBY Z TEJ BUDY NIE WYLECIEĆ w razie jakby nie zaszła, a tak wiecie co to dalej? No i miałaby doktorat i byłoby OK. I ja nikomu niczego nie zawiściłam i wręcz uwazałam wiecie, że jak najbardziej należy robić doktorat bo i tak pracy nie ma - nawet 2 zaczęłam, ale jej akurat już nie widziałam i jakoś nie pasowało do niej bo nie wiedziałam , że jest córką katechetki. Tak to jak najbardziej dalej się uczyć, a tak to nie. I tyle. No i wiecie ani zła nie jestem ani wstrętna, a kurde zachwouję się poniżej krytyki, ale jakie mam wyjście? i tyle. I koniec. Co poza tym? NIe wiem. Muszę myśleć swoim myśleniem i koniec. Ta Iwonka to z policji się wzięła - z chodzenia na policję. Czego ta historia może uczyć - że dzieci z policji się wyrzuca. Nie ma - tam uczyć się - będziesz dobra z wuefu - ona była z każdego wuefu dobra - to tam będzie miejsce - przyjdziesz sobie tu pracować. I TAK MIELI ZROBIĆ powiedzą lecz niestety wiele lat za póżno. Bo jej siostra była niemoralna i miała 2 nie wiadomo z kim - zanim wszyscy się stracili. No to słuchajcie to można był wytłumaczyć logicznie. NIe pasowało małzeństwo do iwonkowego chodzenia na policję, żeby sie WSZYSTKIEGO dowiedzieć. I tyle. Tego co trzeba. I teraz wiecie? Co jej można zrobić - ona SAMA do dziś chodzi na tę policję - bo czemu ja nie poszłam wiecie z tymi papierami z ogrodnictwa bla bla bla - ale ja nie mam papierów żadnych z tego ogrodnictwa - przez to i na Śmieszkę i Iwonkę wyzywam. A ta ostatnia powiedziała, że jest kierowcą. Jak to udowodnię, ze w planningu pracuje? Nie mam szans tego udowodnić - od początku nie miałam przez to wszystko pieprzę, a w ogrodnictwie nie byłam bo miałam być 5 tyg. - tak była umowa i z tego mogłabym jechać do Anglii i dostać tam stała pracę. Bo czemu nie walczę o papiery? Bo do stałej pracy nic mi to nie daje i tyle. W Anglii tylko i wyłącznie. No to mówię po angielsku lepiej niż po niemiecku i mogłoby być, no ale? :( I tyle. Tacy są tam ludzie - przez to ich wyzywam od najgorszych szmat i słyszeć o nich nie chcę - nie byli warci moje pierdnięcia na nich i koniec. I tyle :( Trzeba sobie szanować swoje zdrowie. Zwłaszcza matka 3 dzieci, które się straciły już lub jeszcze nie. Ta Iwonka przypuszczam, że też w tej pracy siedzi, to jest taka suka wiecznie niewyruchana jak dla mnie - od jednego chuja do drugiego lata jak jakas suka MORALNA wielce. Tam by dziecko do Niemiec wzięła jak ma siostrę i siedziała z dzieckiem, do biura by ją wtedy tam ten brat dał, a tak? Tu romans, tam romans, tu łóżko, tam łózko, a w tym banku chyba SAME LESBY wiecie i przez to nie umie pracy dostać BO KTO WIE wiecie, kto wie czemu w sumie w tym banku w Polsce nie umie dostać. Ale juz perfumerię otwierała i to tak.. i tyle :( No i co poza tym? Nie wiem. Może wy macie jakieś pomysły? KULTURALNE...

Gość cotoznaczybycmoralnym2
Bo jakby wiecie NAPRAWDE ta Iwonka miała 14 letnią córke w Polsce to naprawde dla kierowcy z polskiej firmy w tym ogrodnictwie u tego starszego BARDZO DOBRA PRACA by była i tyle. W biurze w ogrodnictwie. I słuchajcie NORMALNIE każdy by jej ustąpił, żeby wiecie nie musiała tyle jeżdzić i z dzieckiem mogła być. To jest najbardziej realne, moralne, każdy wie i rozumie jak tęskni i płacze za dzieckiem. I tyle. No mąż to nie wiem , ale dziecko miała. Z męzem też może być. Czemu nie? I tyle. No a reszta to nie moja sprawa. Ona z dzieckiem, Smieszka z męzem - bez dzieci nawet bo ona się dziurą na dzieci zrobiła, a miała zrobić się za ILONĄ - niekoniecznie ode mnie - za Patrykiem OBRĄCZKĄ NA PALCU. I tyle. To ona jest wiadro na dziecko. No cóz... nigdy nie twierdziłam, że pani mgr Śmieszka jest trzeżwa, no ale wiecie - papiery na łopacie za pijaństwo mam ja. Wybaczcie więc, ale prostuje to i owo bo NIE ŻYCZĘ SOBIE OPINI ŻE CHLAŁAM na blogu wyjaśnię co sie stało. Na moim blogu pomawiającym szkołę... Tymczasem kończę cdn.