Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale jaja ech

Koszty wesela jak to u Was było??

Polecane posty

Gość Ale jaja ech

Proszę napiscię ile daliście : zespół ,salę,muzykę ,fotografa , suknię, auto do ślubu, makijaż fryzura i paznokcię, cos jeszcze?

Gość Inna PM
Ceny sprzed roku: zespół 2900 sala 170 zł osoba w cenie napoje 4 ciepłe posiłki i owoce fotograf-1900 suknia z dodatkami 3200 auto- mieliśmy swoje makijaż i fryzura 200 paznokcie 80 msza 500 dekoracja sali i bukiet 800 strój młodego 1300 alkohol ok 4000 tort plus paczki dla gości 1500 ciasto na stoły 2000 noclegi gości 80 zł za osobę prezenty dla rodziców 300

Gość vfdfbgb gnfn f
msza 300 kwiaty do koscioła 300 organista 100 bukiet i przystrojenie auta 200 paznokcie i fryzura 200 kosmetyki do makijażu 100 biżuteria 100 suknia, buty 1400 garnitur, koszula, spinki, kamizelka 1300 38 osób X 180 w tym ciasta, alkohol, napoje, owoce tort 450 samochód własny fotograf znajomy 800 alkohol ( dokupilismy ) 300 napoje ( dokupilismy) 100 orkiestra 1500 kurs tanca 600

Gość AAAAAASSS
JA PIERD...LEPIEJ SIE NIE ZENIC I KUPIC SOBIE FURE

Gość swietowanie bycia razem
lepiej sie nie zenic? fakt, tyle kasy ile sie wydaje na ta "impreze" to troche przesada. ale wyobrazasz sobie wziac slub we dwoje? ja sobie Chyba wyobrazam,a le nasze rodziny chyba by nam nie wybaczyly poza tym nie wiem czy za kilka lat nie zalowalibysmy, ze nie mielismy jednak jakiegos przyjecia

Gość effy.
ja mam mnóstwo zniżek bo robię ślub w niedziele dj: 1100 120 zł / osobę fotograf 1100 suknię dostałam w prezencie (nie używaną, lecz leżącą w szafie) od ciotki narzeczonego. Trzeba było ją tylko zwęzić 50 zł auto do ślubu 400 zł / 4 h - teść się uparł to płaci :o makijaż/ fryzura - robi mi koleżanka więc za darmo paznokcie - nie wiem czy pojde robić tipsy czy zapuszczę wódka - Stock 0,7 l - 20 zł ( na wysprzedaży w auchanie) owoce - nie wiem ile jeszcze ciasta - tesciowa i kolezanka jej piecze tort - nie wiem jeszcze, ale to mój znajomy bedzie go robić(ma cukiernie) więc pewnie zniżka będzie jak nie za darmo, bo znajomy proszony na ślub/ wesele a w kościele co łaska

Gość Restauracja Carpe Diem
Witamy, My wypowiemy się z jakimi kosztami wiąże się organizacja przyjęcia weselnego w restauracji. Na Śląsku cena menu(obiad, deser, zimna płyta, kolacja) waha się od 120 zł do ponad 200 zł - zakładające że przyjęcie miałoby się odbyć w restauracji. Wg. nas warto zwrócić uwagę na dodatkowe koszty ( czy są , ew. w jakiej wysokości) takie jak wynajem sali, korkowe, chłodzenie napojów, dodatkowe koszty obsługi, koszty dekoracji i pewnie wiele wiele innych. Pozdrawiamy! www.restauracja-carpediem.pl

u nas tak: sala 170 od osoby x 60 osob dorosych i 10 dzieci z obsluga (pol ceny) kamerzysta 1800 fortograf 1800 zespol (najlepszy jaki slyszalam) 4600 alkohol - (hmm 75 butelek za okolo 20 zlotych Sobieski +0 butelek win za okolo 20 zl za butelke) hotel 1100 sukienka 2100+welon 300+bolerko 200 (10 stopni w lipcu!;)+buty 150+bizuteria i innedodatki 200 garnitur +dodatki 1800 samochod chrysler 300c 400zl kwiaciarnia 2x bukiety +2x butonierki +kwiaty dla rodzicow i przybranie samochodu okolo 500 zlotych kosciol - chyba 400 organista 400 ubranie kosciola 400 (bylo 1200 dzielone na 3 pary) obraczki 2100 makijaz fryzjer chyba okolo 300 +probne 200 zaproszenia: okolo 400 autokar: 500 hmm jak mi sie cos przypomni to napisze;)

Gość Allegrowiczka1987
Ja co prawda jestem przed jeszcze ale moge podac co nieco... :) Odrazu mowie ze szukam "okazji" dlatego tyle rzeczy z aukcji :P Kamerzysta 1200 (doswiadczony kamerzysta - znajomy mojego) Orkiestra 3200 Restauracja 150zł ( w cenie WSZYSTKO poza wodka) (Dzieci 0-4 za darmo, dzieci 4-8 polowa ceny) Dekoracja na samochod - wygralam na aukcji nowa :D Za niecale 30 zl :) Tablice rejestracyjne cos kolo 8zl. Wstazki na klamki dorobilam sama ( kupiona wstazeczka koszt cos kolo 5zl) i jeszcze ze 3 baloniki trzeba kupic :) Naklejki na wodke - mniej niz 30 zl (kupione na all, dobrze na tym wyszlam bo sprzedawca sie pomylil i wyslal naklejki na tyl i przod butelki a ja zamawialam tylko na przod :P) Zaproszenia 20 zl :) 10 zaproszen specjalnie dla rodzicow, chrzestnych i dziadkow (10zl) + prawie 50 zaproszen dla gosci ktore wygralam na aukcji - dalam za nie cos kolo 7 zl za wszystko razem z kopertami! 8] Ktos chyba zrezygnowal ze slubu :) Buty growikar wylicytowane na aukcji za niecale 40zl... Sukienka znowu z AUKCJI, wylicytowana za pare groszy, Emmi Mariage (zalozona tylko na sesje). Dlugo takiej szukalam i UDALO SIE! :) Welon dostalam od kolezanki bo go nie uzywala wogole :) Samochod mamy swoj - kupilismy w tym roku :) Obraczki upatrzone w aparcie za 1600l ;) Kosciol zalatwiamy za miesiac , ale: Ksiadz 500zl, organista 200zl +/- ze 150 za przybranie krzesel (bo tyle sobie siostra wola :/) Nauki 150zl dwudniowe ;) PM - musi kupic garnitur, ale sie jakos nie spieszy z tym... Alkohol licze 3000, bedziemy kupywac hurtowo w selgrosie lub makro :) Jeszcze musimy zalatwic autokar :)