Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeestiaa

Mam 16 lat i jeszcze nigdy nie uprawialem sexu z kobieta :(

Polecane posty

No to jeśli chcesz zaimponowac kolegom, to bardzo proszę... na najbliższej imprezie zagadaj z jakąś laską i bedziesz miał "to" z głowy.. a potem za 9 miesięcy bedziesz mógł im zaimponować, jakim to ty świetnym ojcem jestes.. Gratuluje dojrzałości!!

Gość raport dostarczenia
dzisiaj bardzo ciężko znaleźć kogoś porządnego z kim mogło by się założyć poważny związek, a to dlatego że większość ludzi zaczynało się seksić jako smarkacze i np w wieku 20paru lat mają już po kilku, kilkunastu partnerów. Tacy ludzie są mniej warci, naprawde, to odbija się na człowieku, musi się odbijać. Dlaczego ty masz być taki jak wszyscy? Nawet nie jesteś pełnoletni. A co w razie wpadki? Seks to nie zabawa, a dziewczyna to nie zabawka.

Autorze - sex w wieku 16 lat w niczym nie rozwija. Każdy wie jak zamoczyć, ale nie każdy jak przeprowadzić analizę SWOT przedsiębiorstwa czy zaprojektować rakietę. Jak będziesz myślał tylko jak zamoczyć to nie będzie wiedział ani jednego, ani drugiego. ... Obracasz się w wyjątkowo kurwiaszczym środowisku, radzę zmienić kumpli i zastanowić się nad swoim życiem - dokąd ono prowadzi - wszak masz tylko jedno - nie spierdol go na ciągłym myśleniu o dupach (bo nie o zwyczajnych dziewczynach myślisz).

Gość beestiaaa
doswiadczenie u faceta jest w cenie... zadna kobieta nie chce doroslego leszcza-prawiczka

Gość beestiaaa
na studiach to facet juz powinien byc konkretny i miec doswiadczenie..

"na studiach to facet juz powinien byc konkretny i miec doswiadczenie.. " Facepalm... widzę, że dalsza dyskusja nie ma większego sensu. Idź na dziwki i się wyżyj, a jak brak kasy to odpalaj redtube i jedziesz... jak czytam to co piszesz, to aż żal dupę ściska.

Gość pokraka.
autor dobrze gada, facet wlasnie w tym wieku powinien juz doswiadczac sexu by w pozniejszych latach nie byc ciotą.. wszystkie leszcze ktore dopiero po 20 roku zycia ruchaja to zazwyczaj wlasnie cioty a kazdy kozak to wlasnie rucha wczesniej

autorze jesteś strasznie zapóźniony seksualnie ! jak najszybciej przeleć cokolwiek, może to być nawet koza sąsiada :classic_cool:🖐️

W zasadzie już teraz mam wszystko co powinien mieć typowy młody facet, chcący zaliczyć coś. Mam fajną brykę, kasę no i oczywiście prawo jazdy. Na takie argumenty w połączeniu z faktem że brzydki nie jestem nie będę miał problemów z wyrwaniem jakiegoś półmózga w wieku od 16 lat. :P Porucham sobie, dorosnę i kiedyś może zaangażujęsięw związek. Jak nie zalicze to kiedyś mogę przez to mieć problemy a ja myślę przyszłościowo. :P

Gość zgaga20
na początku zwracałam sie grzecznie. ale teraz już powiem wprost. nie nie nazywaj krytykujących Cie dziewczyn gówniarzami które boją się współżycia, bo one są najwidoczniej świadome jak poważny jest to krok w ich życiu. sam jestes malolatem i gowniarzem ktory nie umie pohamowac swojego popedu seksualnego. myslisz ze jak sie z jakas dziewczyna juz przespisz to zyskasz w oczach innych dziewczyn? ze beda patrzec na ciebie bo ty taki doswiadzczony?! gowno prawda. a jak zaliczycie wpadke to co zrobisz? jak bedziesz chcial utrzymac i wychowac to dziecko? do pracy nawet nie pojdziesz bo nie jestes pelnoletni. co najwyzej 4 czy 5 godz dziennie bo wiecej takim dzieciakom nie pozwalaja teoretycznie pracowac. zamiast zalic sie na forum ze nie masz doswiadczenia w tych sprawach to wez sobie do serca slowa wiekszosci osob co tu pisza, ze przyjdzie jeszcze na to czas. i ja jako dziewczyna moge ci powiedziec ze wolalabym prawiczka niz takiego ktory ruchal na prawo i lewo bo mu sie wydawalo ze bedzie bardziej "doswiadczony"

Czesc. @beestiaaa Jeśli chodzi o sam sex, to widzę dwa wyjścia. a) kulturalny burdel Wystarczy myślę 150-200zl. Znaleźć lokal (możesz pójść z kimś dorosłym dla spokoju i bezpieczeństwa. b) zakręcenie się za jakąś trochę starszą babką - jak dla Ciebie ok 30tki Jeśli znajdziesz wolną, rozumną kobietę - to wprowadzi Cię w ten świat. Pomyśli za Ciebie o zabezpieczeniu. Nie zakochanie się na zabój - przecież wiadomo że chodzi o seks.

Gość Jacek myslisz ,że
znajdzie się desperatka , która rozprawiczy coś co nawet nie jest zaczątkiem faceta?Mężczyźni są naiwni

Gość mtro
Ciocia ciota ciocie nie rowna :P Sory koles, ale ja przelecialem pierwsza laske w wieku 23 lat... heh akurat - i powiem ci warto bylo czekac... po 1. trafilem na taka co byla obeznana - wiec nauczyla mnie paru kruczków 2. pochodzilismy do tego stopniowo i pomyslec sobie, ze mialbym gdzies na imprezie przeleciec byle kogo, zeby to sie stalo - nie dziekuje, co przezylem to moje :D - swoja droga, tez mialem okres kiedy mnie to flustrowalo 3. jej bylo przezajebiscie ze mna - mimo ze jej poprzedni mial o wiele wiekszego bata itp.... a wiesz co... 5 lat wczesniej tez ja moglem przeleciec.... i dobrze ze wyslzlo to dopiero teraz, bo 5 lat temu mialem zupelnie inne podejscie i kurde, dzisiaj bym z nia nie byl

Lepiej wczesnie niż późno. Wyrośnie na pewnego siebie faceta, a nie ciotkę. 🖐️ Nie ma nic złego w uprawianiu seksu w wieku 16 lat o ile będzie umiał się zabezpieczyć odpowiednio. "Jak zaczniesz w tym czasie, to za te 5 lat będziesz miał na koncie z 10 panienek i nie wiem, czy kobieta, która mysli głową a nie dupą bedzie ciebie chciała... " I dobrze. Będzie miał dużo panienek i będzie pewny siebie. Taaa a to nie kobiety tytaj wyznają zasadę, że przeszłość seksualna to sprawa prywatna i nie trzeba się z niej spowiadać? Niby skąd będą wiedziały ile panienek zaliczył? :D Pomijam już fakt, że większośc i tak nie zrezygnuje z faceta z takiego powodu. 🖐️ "i ja jako dziewczyna moge ci powiedziec ze wolalabym prawiczka niz takiego ktory ruchal na prawo i lewo bo mu sie wydawalo ze bedzie bardziej "doswiadczony"" Może i w wieku 16 lat wolałabyś prawiczka. Tyle że autor nie będzie miał wiecznie 16 lat, a w wieku 20+ jego doświadczenie będzie atutem, a prawictwo stałoby się dziwactwem. I jestem pewien że gdybys stanęła przed wyborem dwóch typów to wybrałabyś tego co jednak z kobietami potrafi sobie radzić. 🖐️ "Sory koles, ale ja przelecialem pierwsza laske w wieku 23 lat... heh akurat - i powiem ci warto bylo czekac... po 1. trafilem na taka co byla obeznana - wiec nauczyla mnie paru kruczków 2. pochodzilismy do tego stopniowo i pomyslec sobie, ze mialbym gdzies na imprezie przeleciec byle kogo, zeby to sie stalo - nie dziekuje, co przezylem to moje - swoja droga, tez mialem okres kiedy mnie to flustrowalo 3. jej bylo przezaj**iscie ze mna - mimo ze jej poprzedni mial o wiele wiekszego bata itp.... a wiesz co... 5 lat wczesniej tez ja moglem przeleciec.... i dobrze ze wyslzlo to dopiero teraz, bo 5 lat temu mialem zupelnie inne podejscie i kurde, dzisiaj bym z nia nie byl " Dupa a nie warto. To samo mogłes przeżyć wczesniej, a moze spotkałbyś i lepsze dziewczyny na swojej drodze. 🖐️ Nie ma żadnego logicznego powodu dla którego warto by było czekać do 23 roku życia. 🖐️

No i Wiara bardzo ładnie podsumował termat. mtro - pisze się FRUSTROWAŁO anie , ty Zamiast za dupę chwyć za słownik bo aż oczy bolą.

Gość zgaga20
"Może i w wieku 16 lat wolałabyś prawiczka. Tyle że autor nie będzie miał wiecznie 16 lat, a w wieku 20+ jego doświadczenie będzie atutem, a prawictwo stałoby się dziwactwem. I jestem pewien że gdybys stanęła przed wyborem dwóch typów to wybrałabyś tego co jednak z kobietami potrafi sobie radzić." jesli facet potrafi sobie z kobietami radzic to to wcale nie jest uwarunkowane tym, ze mial wiecej partnerek seksualnych. prawictwo jest dziwaczne dla roznych osob w roznym wieku wiec nie ma co generalizowac

Facet który jest prawiczkiem, a bardzo pragnie seksu z czasem staje się sfrustrowany. Spada jego poczucie wartości i samoocena. Ten "pierwszy" raz może go uwarunkować na długie lata. Tak samo jak "pierwszy raz" dla dziewczyny. Jeśli ta potrzeba jest ważna dla niego (a jest) to jeśli rozładuje tą frustracje komfortowo, świadomie, bez ciąży, bez ranienia innych - będzie silnym facetem. To naprawdę jeden z krytycznych momentów kształtujących mężczyznę.

Gość Sandman1337
Stary temat, ale wypowiem się : @Beliar ma w 100% rację, taka jest prawda , znam dziewczynę w wieku teraz akurat 16 lat ale już mając 15 lat miała kilku partnerów seksualnych , teraz to "żal" pomyśleć. Czemu żal ? Bo bardzo dużo dziewczyn jest w podobnej sytuacji, a my mając 16 lat nie mamy żadnego doświadczenia. A inne dziewczyny napinają na forum bo one już zostały "zaorane" więc muszą się z nas pośmiać, i zrobić nam na złość. Pewnie powiedzą "A co będzie jak będzie wpadka" na to ja jej - "Dziewczyno wiesz co to prezerwatywy" ? albo "Przez gardło się nie zarazisz" 8-) . Teraz powiedzą , że jestem egoistą, mogę im odpłacić za to i nie chodzi tutaj o rzeczy materialne które tak bardzo lubią dziewczyny w galeriach:) Więc jeśli ktoś to przeczyta i jest/będzie w takiej sytuacji to mówię wam: "Nie chodź od jednej do drugiej i nie namawiajcie jej. Wyrwij jedną pobądź z nią trochę nie mówię tu od 1-2 latach . Jak po powiedzmy po 6 mieś albo mniej będziesz ją namawiał i się nie zgodzi to spytaj kiedy , jak powie , że nie jest gotowa - olej ją. Wtedy zapomnij moje wcześniejsze słowa cyt."Nie chodź od jednej do drugiej i nie namawiajcie jej". Rób odwrotnie :) Kolejna sprawa : paszteta łatwiej "zaorać" ale co to za przyjemność , szukaj fajnej laski. Dziękuję dobranoc :)

Gość Sandman1337
Miałem na myśli zapłodnisz a nie zachorujesz , to ze zdenerwowania :)

Gość beeestiaa
wyruchalem za to brata, stryja, ksiedza, a pod koniec czerwca napadlem na woznego w szkole. czy to wystarczy zeby nazwac mnie doswiadczonym?

Gość 16 lat i prawiczek
chłopie zrób coś bo niedługo 18 a po 20 to już będziesz wtedy sam jak palec, żadna Ci szansy nie da jak będziesz prawiczkiem.

Gość Chłopie przegrałeś życie
Jesteś pipą a nie facetem w tym wieku już powinieneś mieć to za sobą. Poczytaj tu na forum jak się wyśmiewają z prawiczków z Ciebie też będą się naśmiewać nie tylko tu ale i w życiu realnym. wstyd by taki stary chłop i jeszcze nie zamoczył. Zresztą co powiesz dziewczynie, że co prawiczkiem jesteś. Dziś nawet 16latki chcą już doświadczonych a im dalej tym gorzej dla Ciebie. Zrób to jak najszybciej i nie ważne z kim. Bez doświadczenia seksualnego nie masz szans i współczesnej kobiety.

Witam, mam 21 lat, inteligentny, niesmialy z poczuciem humoru, prawiczek , Jeśli chcesz być moją pierwszą kobietą, o której będę wspominał do końca swojego życia....która mnie wprowadzi w świat seksu ... nie chodzi mi tylko o seks liczę również na miłą i ciekawą rozmowę, po prostu na przyjemne spędzanie czasu ;) pozdrawiam

Gość Sandman1337
Robimy MORDOR ;) Dawać a nie... (if you know what I mean) ;]