Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleleee

MOJA SIOSTRA CHODZILA Z CHLOPAKIEM 6 LAT I TERAZ UWAZA ZE TO TYLKO KOLEGA BYL..

Polecane posty

Gość aleleee

to normalne?? byla znim tylel at i zawsze sie wgo wstydzila bo nie byl za piekny i nawet kolezanki jej mowily ze ona za ladna dla niego bo ona wygglada jak mloda monica bellucci i z ciala i z twarzy a on bardzo przyjemny chlopak ale rowny jej wzrostem byl a ona chciala wysokiego zawsze i nie byl tak mega przystojny i rzucila go a on ja tak kochal strasznie i szal za nia a nigdy nawet za reke nie byli przez te lata nigdzie bo ona sie go wstydzila i na jego studniówke z nim nie poszla nawet a na swoja zaprosila innego przystojnego chlopaka ale wtedy utrzymywala ze sie rozstali juz .. i teraz ma nowego faceta dla ktorego rzucila juz calkiem tamtego i ja jej mowie ze to jej byly chlopak sie teraz pojawil w Polsce BO NIE BYLO GO !\ A ONA PRZY MATCE I OJCU DO MNIE : TO NIE BYL MOJ CHLOPAK TYLKO KOLEGA ! CO SADZICIE O TAKIM ZACHOWANIU .. SIOSTRA MA 27 LAT DODAM A Z TYM CHLOPAKIEM CHODZILA OD 15 ROKU ZYCIA !

Gość ptasiek nastroszony
a komsumpcja była?

Gość aleleee
NO nie wiem co oni tam robili ze soba ale ona sie go wstydzila i jak szla na impreze to bez niego.. i niegdy przez te lata nie pokazala sie znim w swoim towarzystwie bo sie go wstydzila ale chodzili razem i calowali sie nieraz przy mnie w pokoju nawet

Gość dgdfgfgf
hehehe