Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotujacy gaz

do brzydkich kobiet, tak na serio i poważnie

Polecane posty

Gość gotujacy gaz

co powoduje ze macie chęc życ ? zapierdalac do pracy ? wychodzic na miasto ? tak szczerze ?skoro w lustrze widzicie to co widzicie ? pytam na powaznie bo tez jestem dosc brzydka ( jeszcze nie tak bardzo ) ale juz przestaje widziec sens :O:O

Gość zgaga20
ja znalazlam faceta :) każda potwora znajdzie swojego amatora :)

Gość ladnaaaa
pewnie przesadzasz nie ejstes brzydka , ewentualnie moze zabiedbana:)

a jak wygladasz? ja ze zdj jestem ladna, ale jak wyjde na miasto to slysze co slysze czasami od niewychowanych smarkul. typu dresowa dziewczyna. mam male oczy.:(

Gość na serio i poważnie
Nic nie powoduje, że mam chęć żyć. Do pracy chodzę, bo muszę. Ale gdybym miała bogatych rodziców to zamknęłabym się w domu.

Gość to_ja _jestem
"każda potwora znajdzie swojego amatora" -moj mama zawsze mnie tak pocieszala :|

Gość gotujacy gaz
no ok skoro nie macie checi do życia , to jak żyjecie? wstajecie ? obcujecie miedzy ludzmi ? jak sie zmuszacie do tego zeby zrobic cokolwiek ? nawet zeby porozmawiac? tylko praca i dom ?

Gość to_ja _jestem
myslicie o operacjach plastycznych ??

Gość gotujacy gaz
jeszcze do 24 roku życia nie jet tak żle ale potem to sie dopiero zaczyna masakra, ale jak tu życ z takim tykajacym zegarem .. ? :O

Gość gotujacy gaz
operacje na nic sie nie zdadza, głownie sie rzuca w oczy ta obrzydliwa pomarszczona skóra a z tym sie nic nie da zrobic i te przesuszone obciete na krótko włosy i okulary:O

Gość na serio i poważnie
Ja nie mam żadnych znajomych, chłopaka. Wstaję rano, idę do pracy i tyle. No wiadomo, że czasem muszę iść na zakupy czy do lekarza. Nie wiem czy każda potwora znajdzie swojego amatora, ale ja mam 25 lat i jak dotąd nikt się mną nie zainteresował. Może to po części kwestia charakteru, bo jestem zgorzkniała.

Gość na serio i poważnie
Operacje? Ja nie mam na to kasy, a zadłużać się nie chcę. Zresztą u mnie trzeba by było wymienić całą twarz.

Gość leniuszka patentowana
uwazam sie za bardzo brzydka, jakos daje rade, chociaz mam czesto mysli samobojcze. ale to nie zbrzydoty, mam inne powody takze.

Gość to_ja _jestem
ja nic nie moge zrobic ...nawet teraz ,dzwonil telefon a mi sie nawet odebrac jego nie chcialo :) musze isc do cioci ..a nie chce mi sie....powinnam czegos sie napic a nie chce mi sie isc do kuchni ...boli mnie gardlo i nic z tym nie chce mi sie zrobic...z ciocia jestem umowiona na 14 i pewnie nie zdaze ..jezeli wogole pojde :( przeczytalam to co napisalam KOOOOSZMAR

Gość gotujacy gaz
tez sie robie zgorzkniała, bo jestem coraz starsza nie widze przyszłosci kiedy mam tak zbrzydnac w ogole przestane wychodzic z domu :O

Gość upssssss s
Współczuje wam :O

Gość misia1111111
nie ma brzydkich kobiet są tylko takie które się nie doceniają

Gość na serio i poważnie
I ja mam myśli samobójcze, ale właśnie nie są one spowodowane tylko moim wyglądem.

Gość to_ja _jestem
powiedzcie czy macie czasami ochote cos sobie zrobic? to zycie ...ja nie moge jego zniesc ,jest tak cholernie nudne ,smutne juz tak dluzej nie moge

Gość na serio i poważnie
nie ma brzydkich kobiet są tylko takie które się nie doceniają To nieprawda.

Gość upssssss s
a nie możecie jakoś o siebie zadbać ?

Gość gotujacy gaz
oczywiscie ze tak i oczywiscie ze to zrobie .. :O przetne sobie zyłki i bede czekac az wycieknie ze mnie krew po 2 litrach zemdleje to az tak nie boli bez przesady :O gardze ludzmi którzy sie tutaj mecza niewiadomo w jakim celu i imie czego nie bedzie lepiej niestesty z wiekiem da kobiet moze byc tylko gorzej dla mnie szczesciem jest mój dobry wyglad , reszta mi totalnie zwisa, beda coraz brzydsza zrobie to bez zawachania

Gość na serio i poważnie
Ale jak mam o siebie zadbać? Nie zmienię brzydkiej twarzy. Tylko nie pisz o makijażu, bo gdyby on mnie ratował to nie pisałabym w tym temacie.

Gość upssssss s
Moge zostać waszą stylistką mody i wizerunku tylko musicie wrzucić foty żebym mogła ocenić co da się zrobić paru brzydkim koleżankom tak pomogłam i teraz wyglądają o niebo lepiej :)

Gość gotujacy gaz
ale zadbanie nic nie da nie rozumiesz tego :O co z tego ze walnie sobie jakies nowe łaszki i zrobi nowa frzyure jak z ryja nadal bedzie brzydka w swietle dziennym wszytko wychodzi na jaw wyjdz na ulice w pochmurny dzien i spojrz na ludzi :O

kobiety są zadbane albo i nie .... akceptacja siebie i dbanie o swój wygląd pomaga :)

Gość na serio i poważnie
Ja swoich zdjęć na pewno nikomu nie pokażę. Zresztą nawet nie mam ich zbyt wielu.

Gość to_ja _jestem
pewien mezczyzna powiedzial mi ze z porzadania rodzi sie milosc a facet zeby porzadac musi widziec w kobiecie cos dobrego i co nie ma we mnie nic dobrego o to chodzilo chamowi chyba nie jestem zgorzkniala ? na czym to polega?

Gość gotujacy gaz
a pierdolisz to zadbanie to tylko dla kobiet jest wazne mysli ze jak bedzie miała super obcieta fryzurke i najnowsze ciuszki to bedzie super laska, a tak naprawde w dlaszym ciagu jest stara brzydka pomarszczona raszapla :O

Gość upssssss s
Ale, co ci zależy...spróbować zawsze warto jeśli nic to nie zmieni w twoim życiu to dopiero wtedy możesz myśleć o samobójstwie choć nie wierze żeby było aż, tak źle daj sobie ostatnią szanse nic nie stracisz najwyżej zyskasz :)