Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotujacy gaz

do brzydkich kobiet, tak na serio i poważnie

Polecane posty

Gość leniuszka patentowana
ale mi sie nic nie chce, jeszcze nie poszlam sie umyc :O

Gość do leniszka
co to za kuracja?

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
gotujacy gaz kobiety podane w twoich linkach to stare kobyly a te uznane przez ciebie za piekne to mlode "gwiazdy" wiec nie pierdol i nie przyrownuj. stare baby sa brzydkie i pomarszczone. ja mam 20lat. checi do zycia daja mi ludzie i przyroda. kocham zwierzeta i nature. mam pasje, chcialabym zwiedzac Afryke lub Azje. Kocham te kontynenty. Moja jedna z pasji jest lepienie figurek zwierzat z modeliny(nie sa byle jakie a tak piekne ze wygladaja jak zywe). Ludzie mnie bardzo lubia np ci z pracy. Mam wspaniala rodzine : rodzicow, brata, bratanice, tesciow, szwagierke(siostre faceta) i wspanialego mezczyzne. Mam w okol siebie mnostwo znajomych, przyjaciol- cudownych ludzi. Mam tez kochane zwierzeta ktore daja mi wiele radosci. Moj facet non stop powtarza mi jaka jestem piekna i wiem ze naprawde mu sie podobam bo ciagle powtarza ze nie moglby byc z brzydka czy nieatrakcyjna dziewczyna(a mial jedna historie z przeszlosci ktora daje mi swiadectwo na to ze mowi prawde). Studiuje pielegniarstwo i widze ile jest cierpienia na swiecie, jak straszne sa choroby. Sama jestem szczupla, filigranowa, mam bardzo dlugie bardzo jasne blond wlosy, mam umalowana i zadbana twarz i najladniejsza czesc- oczy z bardzo dlugimi rzesami. Czesto slyszalam komplementy ale czasem i obrazliwe teksty typu ze mam krzywy ryj. Raz zalozylam tu temat o swoim kompleksie i wyslalam kilku osobom swoje zdjecia i podobalam sie im. Dlatego pierdole to ze jakis mutant z czernobyla mnie obrazi- ja w odwecie robie to samo. Mam teraz kolezanke- co ma pyskaty charakter i smieje sie w duszy ze ona sie za mnie msci bo gdy idziemy razem i spotykamy jakiegos skurwialego mutanta-ona na caly glos drze sie "o kurwa jaka morda!!!" pokazujac na niego palcem :D radze znalezc sobie jakies pasje a nie za sens swojego zycia uznawac "proporcjonalny ryj" . a poza tym dla mnie wszyscy ludzie sa przecietni, piekne to sa zwierzeta i przyroda. ludzie to wstretne, lyse malpy z niewyparzonymi ryjami i pustka wewnatrz(niektorzy)

Gość to_ja _jestem
zalozylam topik i juz nie moge tam pisac error wyskakuje ,co jest? caly czas ryczec mi se chce a musze juz isc jeszcze nie poszlam :(

Gość dfdfdffddffdfg
ludzie ze zdjecia wcale nie są brzydcy, normalni ludzie z ulicy. wierz mi gwiazdy bez makijazu na mordzie, bez photoshopa, bez stylistow tez by tak wyglądaly ;) wiec zupelnie nie rozumiem tego tematu... przeciez taka anja rubik tez jest bardzo brzydka, morda jak mieszanka konia ze szczurem a jakos robi wielką kariere. angelina jolie tez wstretna, geba jak ropucha, szeroka szczeka, a jakos uwazana jest za pieknosc. brad pitt? obrzydliwy menel, kijem bym nie tknela. podobnie johnny deep, wyglada jak menel i niechluj, wiec ci ludzie tez nie są piekni jak dla mnie. zastanawia mnie tylko jedno: czy ty mialas prawo wklejac na tym forum zdjecia obcych ludzi z naszej klasy? wiesz ze za takie cos mozesz miec sprawe karną? a czy ty bys chciala zeby ktos bez twojego pozwolenia dawal twoje zdjecia na forum? a wiec nie dosc ze jestes brzydka to jestes jeszcze glupia i to dopiero jest przerażające...

Gość gotujacy gaz
..

Gość gotujacy gaz
up :)

Gość rah_digga
Gdybym nie to że mam faceta to pewnie moje wyjścia z domu kończyły by się na spacerach z psem. Z moim facetem jestem jestem 5 lat zapewne dlatego że nic lepszego mu się nie trafiło więc brał co było. Od zawsze czułam się gorsza i brzydsza i zawsze uważałam się za śmiecia do tego stopnia że zaczęłam się okaleczać bo skoro i tak jestem brzydka to przez sznyty na nogach i tak się brzydsza nie stanę.

Gość jestem _sammma (
topik zaniedbany a brzydota nie spi

Gość hahahah
oj laski, ależ Wam brak wiary w siebie. Po co Wy w ogóle jeszcze żyjecie? od razu skończcie ze sobą. Skoro aż tak brzydkie jesteście, to jakie z Was potwory muszą być:D