Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotujacy gaz

do brzydkich kobiet, tak na serio i poważnie

Polecane posty

"operacje na nic sie nie zdadza, głownie sie rzuca w oczy ta obrzydliwa pomarszczona skóra a z tym sie nic nie da zrobic i te przesuszone obciete na krótko włosy i okulary:O" Jest wiele seksownych babek ze zmarszczaki, według mnie nie odejmują aż tak uzo urody jak człowiek jest zadbany i maładne rysy twarzy. Włosy można zapuścic, odżywić i nawilżyć. Okulary można zamienić na soczewki. Nie trzeba się odrazu zabijać ;) Jesteś dowodem, że nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane

Gość gotujacy gaz
to nie było o mnie , nie opisywałam siebie :)

Gość to_ja _jestem
dbanie nie pomaga jak sie pomaluje to czuje sie jak idiotka (brzydula ktora tak barzdo chcialaby byc ladna) i dale nikt na mnie nie zwraca uwagi najbardziej boli jak jakis mezczyzna ktory mi sie spodoba odwraca ze skrzywiona mina ode mnie glowe lub probuje nie widziec mnie :(

Gość dffdfd
zadbanie troszku daje nie oszukujcie się :D ja z tych nieurodziwych a żyję i jakoś normalnie żyję fryzura daje dużo bardzo, nawet brzydkim kobietom daje! Zwłaszcza ona. autorko jak chcesz możemy wymienić się zdjęciami ze swoją brzydotą ale pewnie nie chcesz :D o co jest ważne, chodzić z podniesioną głową i proste plecy, to sprawia dobre wrażenie i dodaje urody! ważna kondycja i dbanie o figurę też dużo daje, a nawet bardzo dużo, wierzcie mi że nawet laska o buźce lali a normalnej postury jak zobaczy taką smukłą wysportowaną dziewczynę to ją trochę zazdrość bierze!

Gość gotujacy gaz
odniesiecie sie do tych zdjec ? czy dalej bedziecie wszytkim wmawaic ze to kwestia zadbania i makijazu ? :)

Gość to_ja _jestem
nie mam sily wstac z lozka a ty mi tutaj cwicz cwicz jestem taka zalosna napewno jestescie w lepszej sytuacji niz ja ..ja jestem na samym dnie nie tylko o wyglad chodzi nie umiem sobie nic zrobic raz sie pocielam az mi mieso wyszlo i od tamtej pory nie umiem sie ciac bo to mnie obrzydza FUUUUU

Gość to_ja _jestem
wchodze na te linki i pusto

Gość gotujacy gaz
no bo musisz skopiowac iwkleic i usunąc spacje

Gość nie do mnie
Przyjdzie i czas na ciebie, kanony urody się zmieniają, taka Kayah była kiedys uważana za potworka (moi koledzy z klasy tak o niej mówili), dzisiaj czasem napiszą o niej "piękność", więc uszy do góry, przyjrzyj się sobie i pomyśl co tak uczciwie możesz sama dla siebie zrobić.

Gość to_ja _jestem
peiwn facet napisal ze widzial pewna kobiete a wyraz jej twarzy swiadczyl (wjego mniemaniu)ze mysli tak "Jezu ,Jezu,Jezu-nikt mnie nie chce,buuu...Ale za to mam kuciape i tanio jej nie oddam !" czy tak mysla sobie faceci jak jakas brzydula idzie ulica i stara sie przemknac jak najszybciej ze stresem, smutkiem na twarzy zeby znalezc sie jak najszybciej wdomu ??

Gość to_ja _jestem
kajah zrobila sobie operacje plastyczna jak nie - czne a po za tym ma swietna figure

Gość gotujacy gaz
jezus tu nie chodzi o kanony urody tylko o starzenie sie :O

Gość to_ja _jestem
w pupie kanony krzywizna i dziwacznosc mojej twarzy nigdy nie bedzie trendy :(

Gość to_ja _jestem
ile masz lat gotujacy gaz ?

Gość gotujacy gaz
23 :o

Gość to_ja _jestem
i co mowisz o starosci chcialabym miec tyle co ty

Gość to_ja _jestem
jak masz problem z cera to sprobuj jakiejs kuracji oczyszczajacej swietnie wplywa na skore naprawde i na wlosy

Gość dffdfd
"http://photos.nasza-klasa.pl/3448861/16/other /std/34ee6d978b.jpeg czy ona jest ładna ? pomimo tego ze zadbana ?" myślę że dzięki temu że jest zadbana jej nieurodziwość nierzuca się na oczy i nawet uchodzi i znalazłaby sobie jakiegoś faceta "http://photos.nasza-klasa.pl/19056978/41/other/std/2e544b7288.jpeg" też tacy normalni ludzie, baba po lewej nawet na swój wiek w ogóle niezła, a ta po prawej powinna po prostu schudnąć i będzie gicik i ni będzie brzydko. A facet jak wielu facetów w tym wieku, na pewno ma żonę i dzieci

Gość gotujacy gaz
a masz o 2 wiecej :O ale juz jestem brzydka i od kilku lat nic sie nie zmienia i nie zmieni bede tylko brzydnać :O i zastanawiam sie jak w przyszłosci to bedzie wygladac .. jak wogole musza sie czuc takie stare raszple :O przeciez to straszne

Gość to_ja _jestem
gotujacy gaz mialas kogos?

Gość to_ja _jestem
o 2 wiecej ..

Gość leniuszka patentowana
brzydal zawsze bedzie brzydalem

Gość gotujacy gaz
dffdfd nie oszukujmy sie :O one sa po prostu brzydkie nie ma takiego czegos jak na swoj wiek .. to jest po prostu usprawiedliwianie starosci i brzydoty ładna to jest ona : http://grazia.ninemsn.com.au/img/blogs/celebtracker/2011/CelebTracker_Lottie_Moss_Kate_Moss_Sister_July8.jpg albo ona http://www.makeupfor-women.com/wp-content/uploads/winona+ryder.jpg tamte sa paskudne

Gość to_ja _jestem
gotujacy gaz ?

Gość gotujacy gaz
miałam przez chwile :O sorki kto inny pisał o tym ze ma 25 lat

Gość dffdfd
brzydkie? ale uwiez mi ze nie rzucaja sie tak w oczy bo o siebie dbaja :D poza ta co powinna schudnac troszke :D

ja twierdze czy brzydka czy ładna i tak wszyscy będziemy starzy i co nam z piękności .Jestem na pewno nie brzydka ale i tak nie lubię siebie .W życiu są rzeczy ważniejsze od wyglądu np .charakter.