Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola132

Dziewczyny jak dbacie o siebie?

Polecane posty

Gość Pola132

Czy czujecie ze jestescie zadbanymi kobietami? Czy wygladacie i czujecie sie super ze swoim cialem? A jak nie to co chcecie zmienic i jak? pozdrawiam:)

Gość klątwa faraona
golimy psitke

Gość Pola132
A na powaznie?

Gość milka milka124
chodzimy regularnie do fryzjera,na basen i na rower,zamiast autka,spacer,dbamy o siebie i jest ok..

Gość ptasiek nastroszony
mniej na kosmetyki , wiecej kasy na dobrą wysokiej jakości żywność.

Gość Pola132
A to bardzo ciekawy pomysl...

robie staranny makijaż codziennie , maluję oczy róznymi warstwami nie wyjde z domu bez makijażu maseczki stosuje na ciało drożdżowe nie jem mięsa , dbam o dłonie dużo chodzę , jogging

Gość agaaaaaaaaaa85
domowe spa, codziennie (prysznic, kremy), peelingi i maseczki ze 2-3 razy w tygodniu depilacja staram się dobrze odżywiać staram się codziennie ćwiczyć (prawie mi się udaje ;)) maluję się perfumuję dbam o paznokcie łykam suplementy diety (ale to chyba nie takie najzdrowsze jest :/) raz na pół roku wybielam zęby raz na rok-dwa wyniki krwi... niemniej staram się ;) żeby nie straszyć wyglądem ;) choć nie zawsze wyglądam tak jak bym chciała.... :)

Gość Pola132
wow. naprawde jestem pod wrazeniem.... ja uzywam bardzo dobrych kremow na twarz i pod oczy, niestety nie cwicze :( i mam kilka kilo za duzo...nie mam wysportowanej sylwetki...jakos tak odpusciwam awwww..... Co myslicie o rudym kolorze wlosow? taki kasztan-red?:)

Gość ania bania
tylko krem na twarz, lykam witaminy, nie opalam sie, uzywam kremow z duzym filtrem, dbym o paznokcie, nie susze wlosow suyszarkaa i tak sa sionowate, makijaz rzadko:( fryzjer rzadko, i ogolnie wygladam gorzej niz kilka lat temu wstecz, starosc nie radosc