Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne uczucie

Zdradziłam

Polecane posty

Gość dajcie juz spokoj
wolala innego niz meza, to dzisiaj chleb powszedni. A jak sie okazalo ze tamten ma ja jako worek na sperme wrócila z podkulonym ogonem jak zbity pies. Takie sa dzis babki. Najlepiej sie nie zenic nie nie miec poroza jak maz autorku. Ciekawe co y sobie poyslal gdyby dowiedzial sie ze caluje usta które tak namiętnie ssały innego kutasa

Gość dajcie juz spokoj
tak on nie ma innych na boku tak samo jak ty jestes mu wierna

Gość dziwne uczucie
Chce wysłuchać każdej opinii macie racje! jest mi bardzo przykro:(:( Żałuje jak nie wiem co!!! Bardzo bardzo bardzo że tak zraniłam męża.

Gość do autorki tematuuu.
i chuuj ci w dupe szmato :D

Gość dziwne uczucie
Ja jestem moze i wg. ciebie szmatą a ty kim skoro tak mnie oceniasz nie znając mnie?

Gość dajcie juz spokoj
co czujesz kochajac sie z mezem? widzisz tego boskiego 42 latka który jest lepszy od niego?

Gość planujesz w przyszlosci
miec dzieci? co bys zrobila jakby Twój maz wolal wtedy inna niz zone i dziecko

Gość planujesz w przyszlosci
no i jakie bedziesz miala zdanie o babce która bedzie sie z nim pieprzyc tak jak ty z 42 latkiem

Gość dziwne uczucie
Jakie bym miała zdanie? że ktoś mi rozwala związek który budowałam parę lat.Wściekła bym była,ale mam świadomość tego co zrobiłam i dlatego właśnie żałuję i nie zrobię więcej tego!!! Nie chce ranić męża, i tamtej babki oraz dziecka dlatego nigdy więcej już nie zdradzę!!!

Gość dziwne uczucie
A tak poza tym zdanie niektórych wypowiadających się tutaj to święta racja.

Gość czeka Cie ten sam los
korestwo zawsze ma swój finisz kiepski zobaczysz

Gość dziwne uczucie
Może i tak ale teraz już wiem jaki wielki błąd zrobiłam

Gość dziwne uczucie
:/ :/ :/

Gość ......,........
"Ciekawe co y sobie poyslal gdyby dowiedzial sie ze caluje usta które tak namiętnie ssały innego kutasa" Ciekawe co by pomyslala sobie taka zona gdyby wiedziala,ze usta jej meza przed chwila lizaly inna piczke :)

Gość wrooonka
z tego co napisalas to zalujesz, ze twoj kochanek traktuje cie jak dziwke a nie zalujesz tego, ze zdradzilas meza i rozwalilas rodzine :O chyba nie kochasz swojego meza i nawet nie mow ze jest inaczej

ale teraz już wiem jaki wielki błąd zrobiłamale teraz już wiem jaki wielki błąd zrobiłam to zamiast tu siedziec i smecic zacznij cos robic, zeby ten blad naprawic

Gość dziwne uczucie
Nie żałuję że ja zdradziłam że byłam głupią idiotką która dała...tego żaluję i tego że zdradziłam męża 42 nie jest dla mnie ważny!!!

Gość dziwne uczucie
Soryy chialam napisać odp. wyżej Nie! żaluje tego że 42 nie traktuje mnie jak kochanki tylko dziw... jest mi zle z tym że tak jest a tak poza tym to 42 nie traktuje mnie jak dziw... a ja nie chce byc jego zadna kochanką nie chce byc nikim dla niego

Gość florecittaa
Przeczytałam ten post od poczatku i jestem w szoku jakimi jestescie ludzmi.Non stop obelgi,wyzwiska,inwektywy w stosunku do autorki.Nie pochwalam tego co zrobiła,ale takie zachowanie jak Wasze mnie frustruje, jak mozna do kogos pisac ze jest kurwa itp. No kurcze ludzie zastanowcie sie

Gość dziwne uczucie
florecittaa Widzisz,ja jestem tą najgorszą ok żle zrobiłam ale ja nikogo tutaj nie obrażam,piszę normalnie ,odp normalnie. Nie oczekuję poklasku,ale zwykłej normalnej opinii. i to wszystko.

Gość dziwne uczucie
To sobie przeczytaj jak nie wiesz jakiej.

Gość florecittaa
Zauwazyłam.Autorka dokladnie sama wie,ze zle zrobiła,załuje tego.Osobiscie potepiam zdrade,ale człowiek jest tylko człowiekiem,i sam sie uczy na błedach.A wyzwiska ,które wypisujecie w niczym tu nie pomoga.Mam tylko jedno pytanie do Ciebie autorko jakby zachowanie 42 bylo inne w stosunku do Ciebie ...czy kontynuowalas bys ten romans?jezeli to jest zbyt osobiste pytanie nie musisz odpisywac

Gość dziwne uczucie
florecittaa Jak Boga kocham nie kłamem piszę szczerze NIE ! Nie chce żadnego romansu z 42 nie chce mieć z 42 nic wspólnego żadnego życia,fajnych chwil nic. Chce zapomnieć o tym co się stało,że dałam się 42 tak łatwo podejść ŻĄŁUJĘ!!! bardzo gdybym cofnęła czas nie zrobiłabym tego z Nim

Gość dziwne uczucie
:(:(

Gość florecittaa
rozumiem .... widzisz czlowiek czasem w zyciu załujepewnych sutyacji i sam sie uczy na wlasnych błedach.Moim zdaniem trafilas na niewlasciwego faceta i dałas sie poniesc emocjom.Zupelnie tego nie pochwalam,ale tez Cie nie obrazam dlatego,ze sama wiesz ze zrobilas zle.

Gość dziwne uczucie
Wiem już jak to smakuje: źle,gorzko,okropnie...itd. Nie warto! jak dla mnie:( źle się czuję dlatego,że męża poniżyłam,upokorzyłam żle zrobiłam a ten błąd dał mi porządnego kopa w du..pe.