Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne uczucie

Zdradziłam

Polecane posty

Gość dziwne uczucie
Zapach pomarańczy dzięki.

Gość sophija
nie wiem ŚOZ czy "zły" jest tutaj dobrym określeniem... widać, że nigdy nikt nie powiedział Ci, że Cię zdradził... może byłeś nieraz nieświadom jak mąż autorki.

"Dokładnie tak za karę co zrobiłam sama chce się męczyć z tym ciężarem." Ja pierdolę.... co za kara... karą to by było jakby mąż od ciebie odszedł, rodzina by się odwróciła, a całe środowisko znajomych wiedziało co zrobiłaś. Nie powiedzenie tego to zwyczajna ucieczka ... nazywaj sobie to jak chcesz - jesteś nie tylko kurwiszczem ale również kłamcą i tchórzem.

Gość dziwne uczucie
śoz-dziękuję za wsparcie:)

"nie wiem ŚOZ czy "zły" jest tutaj dobrym określeniem..." Dobra, użyję innych - wściekły, załamany, zniechęcony, obrzydzony. Jakieś jeszcze chcesz? "widać, że nigdy nikt nie powiedział Ci, że Cię zdradził... może byłeś nieraz nieświadom jak mąż autorki." Tak, nikt mi nigdy nie powiedział, że mnie zdradził... natomiast jestem pewien, że chciałbym znać prawdę.

Gość sophija
Myślę, że te słowa to jeszcze nie z tej właściwej półki dobierasz. I co ta prawda by zmieniła ? Podjąłbyś decyzję o rozstaniu, rozumiem?

Gość dziwne uczucie
dokładnie shopija .

Gość kasia.....
jaka kurw.a! Szmato oddaj temu czlowiekowi wolność. Jak mu powiesz to pewnie napluje ci w ten fałszywy ryj. I dobrze. Kto chciałby maczać kutasa w cipie po innym? Twoj maz powinien ci wpierdol spuscic. Mam nadzieje,ze prawda szybko wyjdzie na jaw i maz dowie sie niekoniecznie od cb. Kurewsk.i pomiocie. Sie lepiej przebadaj czy czasem 42 cie syfem nie zarazil skoro puka kurwy podobne do cb.

Gość dziwne uczucie
śoz a co mam dobijać sie twoimi bluzgami na mnie tu niby pięknie piszesz o prawdzie a za chwilę bluźnisz na mnie

"Myślę, że te słowa to jeszcze nie z tej właściwej półki dobierasz." W takim razie oświeć mnie z jakiej półki powinienem je brać? Bo jak myślę o takiej sytuacji to właśnie takie uczucia mi przychodzą na myśl. "I co ta prawda by zmieniła ? Podjąłbyś decyzję o rozstaniu, rozumiem?" Naturalnie - żyć ze zdrajczynią to gorzej niż strzelić sobie w łeb.

Gość i o co wielkie halo
jestes szmata i tyle, nic wiecej nie powino byc naopisane a teraz SSIJ GO SUKO HAHAHHAHA

"śoz a co mam dobijać sie twoimi bluzgami na mnie tu niby pięknie piszesz o prawdzie a za chwilę bluźnisz na mnie" Bluzgam ponieważ twoje zachowanie (zdrada i zatajenie prawdy) są absolutnie karygodne, a twoja racjonalizacja podsuwana i popierana przez tutejsze forumowiczki zakrawa na pomstę do niebios. Aż człowieka skręca jak można być aż tak nieuczciwym.

Gość sophija
A może z taką żyłeś [zdzirą, czy jak tam ją nazwałeś] i co? i żyjesz dotąd i jeszcze jak pięknie moralizujesz tutaj...

Gość sophija
aaa zdrajczynią* przepraszam :)

Gość sophija
kiedy dowiadujesz się o zdradzie ... to jakbyś dostał obuchem w łeb... potem targają toba różne emocje... wściekłość, nienawiść, gorycz, obrzydzenie, spada drastycznie poczucie własnej wartości, bo jakoś tak bywa, że zdradzony szuka na ogół winy w sobie.... apatia, depresja, myśli samobójcze

"A może z taką żyłeś [zdzirą, czy jak tam ją nazwałeś] i co?" Wedle mojej wiedzy i "przeczuć" (jakkolwiek nieracjonalne by one nie były) wynika, że moja była dziewczyna jest osobą porządną i mnie nie zdradziła. Naturalnie pewnym być nie można nigdy. "i żyjesz dotąd i jeszcze jak pięknie moralizujesz tutaj..." A co to ma do prawidłowych zachowań, o których tutaj piszę? Jeżeli mnie jednak zdradzała to tylko źle świadczy o niej, a nie o mnie. Jakbym się o tym dowiedział pisałbym na jej temat dokładnie to samo.

Sophija, ja mam na tyle wysokie poczucie własnej wartości, że na pewno bym nie szukał w sobie winy jakbym został zdradzony :). "wściekłość, nienawiść, gorycz, obrzydzenie, spada drastycznie poczucie własnej wartości" Emocje, które wymieniłaś są dokładnie z tej samej półki z której ja korzystałem - nawet jedno się pokrywa :)

Gość dziwne uczucie
Ja mam tylko i wyłącznie żal i pretensje do siebie nikogo więcej.

Gość sophija
ŚOZ gratuluję poczucia wartości. Jeśli depresję stawiasz na równi z byciem złym to chyba coś nie tak jednak...

"ŚOZ gratuluję poczucia wartości." Dziękuję :), budowane przez lata. "Jeśli depresję stawiasz na równi z byciem złym to chyba coś nie tak jednak..." O depresji wcześniej nie pisałaś... jak ktoś ma niskie poczucie własnej wartości to faktycznie może w nią wpaść. A tak btw to "depresja" na tym forum (i nie tylko) jest stanowczo nadużywana.

Gość sophija
Alez pisałam o depresji, wróć wyżej... być może jest nadużywane... ale jeśli jest diagnozą lekarską to chyba już nie?

Gość haaaaalo
czy wy wszyscy rozum straciliście, piętnujecie kobietę jak w średniowieczu. nie rozumiem dlaczego jak facet bzyka co popadnie to jest macho a kobieta to od razu kur...on.do autorki postu-nie mów mężowi i przestań mieć wyrzuty życie jest zbyt krótkie żeby się nad sobą użalać ( teraz to mnie pewnie zlinczują ale ja żałuje tego że w odpowiednim czasie nie zrobiłam tego co ty , więc tak czy siak zawsze się czegoś żąłuje)

"Alez pisałam o depresji, wróć wyżej..." Fakt, nie zauważyłem - mój błąd. "jeśli jest diagnozą lekarską to chyba już nie?" Zdecydowanie, po prostu wielu ludzi pisze/mówi o depresji tak naprawdę jej nie mając. "nie rozumiem dlaczego jak facet bzyka co popadnie to jest macho" Nie jest macho - jest TAKĄ SAMĄ KURWĄ.

Gość dziwne uczucie
Nie mam 13 lat a 26. Napisałam prawdę i co w tym złego.

do autorki, Jestes dorosla kobieta, wiec wez odpowiedzialnosc za swoje czyny. Skoro bylas gotowa do zdrady to powinnas, oczywiscie moim zdaniem, powiedziec o tym mezowi. To juz nawet nie chodzi o "ciezar problemu", bo to jest Twoja sprawa. Daj mu mozliwosc zadecydowania czy jest w stanie zyc z kobieta, ktora go zdradzila.

Gość asztanga78
Może najlepiej by było, gdyby autorka nie dawała wyboru mężowi, tylko wzięła odpowiedzialność za swój czyn i sama od niego odeszła. Kurde... czy warto dla kilku chwil pieprzenia stracić coś cennego? I juz nie mówię, że sobie może spieprzyłaś życie... bo to był Twój wybór... ale spieprzyłaś życie niewinnej osobie, za którą powinnaś być odpowiedzialna... Straszne to jest... Gdybyś faktycznie kochała męża, nie zrobiłabyś tego. Jak Ty mu w oczy patrzysz? Jak czujesz się kiedy on patrzy na Ciebie z uwielbieniem i dotyka Cię albo kocha się z Tobą?

Gość 1974
NIE MÓW MĘZOWI BO TO ZNISZCZY WASZE MAŁZENSTWO.