Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne uczucie

Zdradziłam

Polecane posty

Gość dziwne uczucie
bla bla bla

albo to prowo albo autorka pisze tylko po to zeby pisac, i narzekajac, ze ktos tam ja mieszal z blotem to tak naprawde na to wlasnie liczyla

Gość dziwne uczucie
Nie powiedziałam mężowi i nie mam zamiaru go ranić moją głupotą i idiotyzmem. Pierw muszę porządek ze swoim sumieniem zrobić za nim będzie już za późno. Nie chce go ranić bo wiem że złamie mu serce,

Gość dziwne uczucie
Nie piszę sobie o tym bo mi się nudzi a skoro twierdzisz,że pisze sobie bo piszę to jesteś w błędzie nikt cię nie zmusza żebyś siedział i czytał to.

Gość dziwne uczucie
Po to żeby się komuś wygadać rozumiesz,chcialm znać opinię jak inni to odbierają chciałam słyszeć negatyw żeby przemówić do mojego pustego łba jak źle zrobiłam i że powinnam jak najszybciej się ogarnąć z tym co robię. I parę osób tu dobrze napisało a między innymi cytaty "On 42 pieprzył się z tob ą a nie kochał" to prawda to są słowa prawdy które bardzo mi uderzyły do rozumu.

Gość dziwne uczucie
Dużo,żebym zapamiętała to do końca życia!!!

hahahahahah zenujace :-) zamiast tego powiedz swojemu facetowi, daj mu szanse na swiadoma decyzje i wtedy faktycznie - zapamietasz do konca zycia pisanie tutaj to sciema moja droga, tylko sciema

Gość dziwne uczucie
To ty tak uważasz że może to scima i jeszcze nie wiem co ale to twoj interes a nie mój ja mam swoje życie a ty nie masz nic na szczescie do tego

zwieracz, odbylem tutaj setki podobnych "dyskusji" wciaz to samo pierniczenie o losie, przeznaczeniu, sercu :-) oo i oczywiscie jak zdradzila to nie zranila, dopiero jak powie to zrani, ciul, ze facet moze sie dowiedziec innego zrodla :-)

Gość dziwne uczucie
ŚOZ do niczego nie próbowałaś mnie przkonywać tylko twoja ciekawość ciągle pytała czy powiedziałam mężowi!!!

Gość dziwne uczucie
KONIEC TOPIKU

Gość facet 42 lata
nie szkodzi... raz się żyje... lepiej czegoś żałować niż żałować że się tego nie zrobiło

Gość facet 42 v
kocham cię tylko mi się to s...ko wymkneło przepraszam skarbie