Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfino

ciąża? starania:( kto sie stara?

Polecane posty

Gość sfino

Witam Od paru miesiecy z mężem staramy się o dziecko... dziś już 4 dnień spóźnia mi się okres ale i przeziębienie mnie łapie więc nie wiem na co zwalić opóźniający się okres.. a na test chyba jest za wcześnie bo to zaledwie 10 dni od nawet możliwego zapłodnienia..a boje sie znowu rozczarować siebie i męża testem ujemnym bo już pare takich było..:( mam nudności ale nie wymioty a nawet jeśli to chyba na objawy to jest o wiele za wcześnie.. tak bardzo chce dzidzie ... niektórzy maja w wieku 15 lat gdzie jest jedna wpadka po jednym zalaniu tak to powiem i maja to malenstwo czesto niechciane i nie są na to przygotowani a Ci którzy sie staraja kurdę nie mogą..;( czy moge te moje objawy zaliczyc do ciazy to moja pierwsza ciaza by była a boje sie ze pożniej z powodu wieku mogą byc wieksze trudnosci.

jezeli okres spoznia Ci sie juz 4 dni to spokojnie mozesz zrobic test i bedzie wiarygodny. tak na prawde objawy moga byc juz objawami ciazowymi, ale niestety nie musza. tak bardzo pragnac dziecka doszukujemy sie w sobie wielu oznak ciazy, ktore nimi nie sa, zrob test i nie bedziesz sie wiecej zastanawiac - a moze tym razem sie udalo?? Zycze Ci tego :)

Gość sfino
dzięki:-) to ja lece po tescik i jutro bd wiedziała.. mam nadzieje że pozytywnie mnie zaskoczy:-)