Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanikjajj

Dziwne oczko u dziecka...lekko zamknięte co to jest???

Polecane posty

Gość hanikjajj

Corka mojej koleżanki (znajomej,sąsiadki) ma rok,jest słodka,rozwija sie prawidłowo,ale jedno oczko ma przymknięte,nie umie go całkiem otworzyc co oczywiscie brzydko wygląda.Spytalam ja -matke czy z tym mozna cos zrobic?A ona odpowiedziała ze te oko jest NORMALNE!!!!! a lekarz powiedzial ze jie ma sie czym martwic... bez komentarza! Wcale nie widac ze z okiem jest cos nie tak!Moze ktos z was wie co to moze byc?Szkoda mi tego bąbelka,ona jest słodka a matka z tym nic nie robi.Dodam ze urodzila ja jako trzecie dziecko,jest wczesniakiem(miesiac wczesniej),urodzila ja w wieku 38 lat no i najwazniejsze wypalala paczke(jak nie wiecej) papierosow i piła lakohol,moze nie az tak duzo,ale piwko,dwa co tydzień :( a moze wiecej,niewiem bo nie przyjaznie sie z nia az tak :) i co wy na to?te czynniki sie mogly do tego przyczynic co nie?

Gość hjidgdgd
no to dziwisz sie?no na tle neurologicznym! cos tam nie dociera do mózgu ze nie potrafi zamknac tego oka,tzw receptory. Jak pila i palila to napewno jest przyczyna,dziwne tlko ze ona nie zauwaz tego problemu,bo ja juz bym biegała po lekarzach,jak ona bedzie wygladala jako kobieta???? a nie wiadomo jakie jeszcze konsekwencje beda w przyszlosci?Wiek to nie ma nic do tego,lecz alkohol i papierosy!