Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojoj sie narobilo

ide na wesele a tu taka pogoda ;/

Polecane posty

Gość ojojoj sie narobilo

aaaa. zimno i pada i zimno i pada :o brrr wspołczuje Mlodej, suknia zaraz mokra, ubrac sie trzeba jak w zimie prawie :o

Gość ojojoj sie narobilo
Ale ale. On właśnie. Tu nie chodzi o Pannę Młodą a raczej o mój problem. Otóż pytanie jest zasadniczej natury. Czy mogę z uwagi na powyższą aurę włożyć gumiaki? Ale takie kaloszki takie co to są teraz modne. Jak myślicie?

Gość ojojoj sie narobilo
Zastanawiam się też nad workiem na śmieci na głowe - żeby nie zniszczyć fryzury :)

Gość ojojoj sie narobilo
Trza być w gumiakach na weselu?

Zimno przecież nie jest nie musi ubierać się jak w zimie. Byłam na początku lipca na weselu nie było wcale tak źle. Mimo, że padało. Życzenia złożyliśmy w kościele, a nie przed, a potem zabawa w sali weselnej na papieroska mozna było spokojnie wyjśc, bo zadaszone było. I ogólnie fajnie było. Suknia się nie pomoczyla wazne by po blocie nie biegac a jak lekko woda zmoczy to przeciez wyschnie, parasol i starczy do samochodu:) A jako gosc tez nie masz czym sie martwic nie nastawiaj sie nagatywnie;)

Gość ojojoj sie narobilo
Chmmm więc tak. Na nogi gumowe kaloszki:) postaram się dobrać pod kolor. W przypadku gdyby było chłodno na suknię wieczorową poza płaszczem wezmę specjalną kamizelkę na wacie albo polar... Potem na głowę taki woreczek by mi się fryzura nie zniszczyła. Już się umówiłam z fryzjerką że mi taki użyczy. Jak sądzicie? Będzie ok?

Gość janusz z worowic
Będziesz gwiazdą. Ludzi fantazją:) mmm przyznam że płonę gdy czytam o twej kreacji. Ps może szukasz kogoś na osobę towarzyszącą?:) Ja jestem chętny... Chyba Cię pragnę...:)

Gość Madlenka.
Będzie spoko. Dla mnie bomba. W ubiegłym roku pod koniec września tak byłam na weselu to mi zazdrościli. Kiedy kur...ludzie zrozumieją w końcu że gustownie i modnie nie oznacza do końca wygodnie? Ludzi opamiętajcie się! Pozdrawiam autorkę.

Gość niepasteryzowany broljck
Będziesz wyglądać super. Wg tak właśnie powinna wyglądać prawdziwą kobieta a nie jakiś niedovalony babsztyl w oczojebnych tipsach w buciorach z obcasem na polmetra. O właśnie!

Gość ojojoj sie narobilo
Kocham was !:) dzięki wam zrozumiałam że ci co za wszelką cenę dążą do tego by wyglądać modnie to poprostu niedorobione buraki!

Gość Carl L. and G.Versace ...
Tak! Dokładnie tak! Załóż to i bądź sobą. I do przodu. Zawsze do przodu. Ch.w d. wszelkim modnisiom.:classic_cool:

Gość Pajacykuff
Mmmm CARL skoro tak to.......chętnie pozostanę Modnisiem👄:classic_cool:

Gość ojojoj sie narobilo
Hej Kochani!:)❤️ Muszę kończyć...bo wrócę jutro po poprawinach. Kończę bo mój Ukochany czeka na mnie już...swoim ciągnikiem:) Damy czadu tak że przyćmimy Młodych! Buuuuyaaaaaaaaaa!