Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlewminadom

Byłem w piątek na randce w parku...i co? LIPA!

Polecane posty

Gość janie wiem
ty piles cos czy co ze sie tak tego ciagle chwycisz ? ?!! Jakby zapytała, o by znaczylo ze ma cie gdzieś, to bylo takie pytanie na odczepnego na moje

Gość 345345
..a jakiego Sms'a jej wyslałeś ?,,,,,to 2gie to za dużo kminisz koleś ..co by bylo gdyby ...liczy się jak jest ...zadzwoń do nie za 1-2 dni zaproponuj spotkanie ..jak odmówi to masz sprawę jasną.....jak laska będzie chciała dalej to zawsze czas znajdzie ,a jak faktycznie go nie bedzie miała(bardzo rzadko tak jest) to Ci to powie i sama zaproponuje jakiś termin.

Gość tytyt
Nie dziwne, że Cię zlała, jak miewasz takie paranoiczne pytania :) Gdyby gdyby gdyby zapytała zaplytała zapytała nie stwierdziła nie stwierdziła stary nie chwyciło ale chciała być miła a ty odniosles inne wrazenie i teraz histeryzujesz otrzasnij sie i sie umow z inną do parku

Gość kiiikiiiiikkkiiii
Park to juz lipa sama w sobie,no ale dobrze,sa marzyciele w lnianych szatach i bizuterii z drewna wlasnej produkcji,wiec nie wypowiadam sie bo was nie znam i waszych upodoban rowniez.... Nie napisala...bo moze jest z kims zwiazana i jedynie z nudow lub diabli wiedza czego chodzi sobie na spotkania,a tak naprawde nie ma ochoty na kontynuacje

Gość :)henryk....123
Mnie jakby tak zapytała... to byłbym zadowolony i myślał, że jest mną zainteresowana i chce dalszych spotkań... co Wy na to?

Gość janie wiem
nie, raczej nie .

raczej nie? żartujesz... jak kobieta tak pyta faceta to chyba jej sie spodobał...

Gość janie wiem
a ty chcialbys byc z taką kobietą jak on ? jakby jakby, chodzi mi o pytanie a nie stwierdzenie, pytanie. no ludzie co by bylo gdyby, nie bylo tak ale co by bylo gdyby. Facet jest prawdopodobnie nudziarzem (mozna to wywnioskowac rowniez z tego ze zaprosil ją na spacer do parku ) i zadala mu tylko takie pytanie n aodczepnego, z kultury, bo wypadalo cos powiedziec, zreszta skoro sie nie odzywa, to chyba potwierdza moją teze .

możliwe a może wcale tak nie pomyślała?

Gość ddddkhljjbhbui
moze tak nie pomyslala, ale tak sie sklada ze jestem kobietą i jak gosc mne wkurzy to przeciez nie powiem mu prosto w oczy ej, sluchaj smierdzi ci z buzi, albo nudziarz z ciebie. Mowie wtedy do zabaczenia, odezwi sie czy cos a potem nie odbieram od niego telefonow, bo przeciez to nie ma sensu, a przykrosci mu robic nie chce. Moze sie myle, moz ekobieta poprostu tylke czasu nei zauwaza tego esa, moze jest zbyt zajęta, nie wiem...

mnie też to interesuje :P kobiety ! wypowiadajcie się! co myslicie o facecie gdy pytacie sie jego "będziemy w kontakcie"?"

Gość istrycze
co myslimy? ze do nas zadzwoni, ze zrobi to pierwszy ze nam sie spodobal ze chcemy by sie odezwal

istrycze! fajnie ze to powiedziałaś... :)

czekam na inne wypowiedzi!

Gość istrycze
natomiast jesli mowimy ,, kiedys tam sie skontaktujemy,, to mamy na mysli: nie podoba nam sie, oby tylko nie nalegal oby nie zadzwonil jak to dobrze, ze to spotkanie juz sie skonczylo ;) nie czytalam tematu, ale wydaje mi sie, ze powinienes sie odezwac :)

a jakby poiedziała, że dziekuje za miły wieczór i jakby zapytała czy będziemy w kontakcie i dała buzi w policzek?

Gość tajgerenerhgy
elo! ja tez chciałbymw iedzieć... miałem bardzo podobną sytuacje...!

Gość 35435345
mi się wydaje jako facetowi że to czuć kiedy kobieta faktycznie leci na nas ,a kiedy jest po prostu grzeczna ...ślepi jesteście ?...autorze napisz jakiego sms'a jej wysłaleś ...a co masz zrobić ? zadzwoń do niej dziś wieczorem i spytaj jak się czuje i co robi ..i zaproponuj jej np piwko/bilard coś "atrakcyjnego" ..a jak dziś jej nie odpowiada to się umów na jutro...a jak jutro jej nie odpowiada to życz milego wieczoru ..i odezwij się za 2-3 dni jak dalej niema czasu to olej

Gość istrycze
,,a jakby poiedziała, że dziekuje za miły wieczór i jakby zapytała czy będziemy w kontakcie i dała buzi w policzek?,, eee no nie, chcialbys za wiele jak na pierwszy raz :D calkiem mozliwe, ze miala ochote to zrobic, ale przeciez tez nie mogla byc pewna czy Tobie sie to spodoba, czy ona ci sie podoba? zrob tak jak rdzi ktos z poprzedniego wpisu :)

a jakby tak zrobiła to co by to oznaczało? co o tym myślisz?

bardzo mi się podoba...

Gość istrycze
kurcze! to cyba oczywiste, ze gdyby tak zrobila to by oznaczalo, ze zaiskrzylo, ze ma ochote na dalszw poznawanie, ze Cie lubi itp. skoro tak bardzo ci sie podoba to jej to powiedz przy najblizszej opkazji ;)

nie wiem czy to dobry pomysł mówić jej ze podoba mi sie bardzo na ewentualnym 2 spotkaniu...

Gość istrycze
hahaha no ale calusa to cciales od niej juz na pierwszym :D

Gość istrycze
powiedz mi tak szczerze jak skonczylo sie to spotkanie? co ona powiedziala tak naprawde, a co jest Twoim poboznym zyczeniem by powiedziala? ;)

ale powiedz mi jeszcze jedna taka sytuacje: jakby tak powiedziała i to zrobiła co mówiłem... potem wysłałbym jej smsa a ona by baardzo długi czas nie odpisywała na niego? o czym by to mowiło? ze ma zadzwonic i zaprosic ja gdzies?

*ze mam

Gość istrycze
wszystko zalezy od tego co BYLO NAPISANE w tym sms-e. co napisales w sms-e? ;)

Gość a powiec mi czy
henryku jestes psycholem. jestes osoba ktora zalozyla ten temat, a ze cie tyrali i nikt ci konkretnie nie chcial odpisac to pytasz teraz jako henryk. znowu piszesz to jakby jakby a jakby. a jakby ale nie było jakby wiec sie z tym pogodz.

sms nie był związany ze spotkaniem