Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka atomówkaaaaa

Niewystarczająco odważni, zakompleksieni faceci na portalach - co z Wami ???

Polecane posty

Gość mrówka atomówkaaaaa

Niewystarczająco odważni, z kompleksami, którym zdaje się, że 'taka ładna' kobieta 'z pewnością' się nimi nie zainteresuje...co z Wami ??? Dlaczego nie piszecie ? Może właśnie spodobaliście się jakiejś atrakcyjnej kobiecie i ona czeka na wiadomość od Was, na pierwszy krok. Może Wam się wydawać, że nie macie szans u jakiejś ładnej kobiety, dlatego nie piszecie. To nieprawda. Spróbujcie chociaż, a nie tylko oglądacie profile.

Gość on...........................
NIE :classic_cool:

Gość szczypior..
prawiczki nie siedzą na portalach randkowych.

Gość do dupy nasz kraj
polscy faceci tylko czekają na mannę z nieba zamiast wykonać kilka konkretnych i męskich działań żeby zdobyć wymarzoną kobietę.. Wiem co mówię bo mam konto na portalu randkowym i oni nic nie robią żeby działać i myślą że baba sama na nich poleci :O Liczą że kobiety pierwsze odwalą za nich robote a ja już jestem zmęczona żeby robić non stop 1 krok do faceta. jak robię 1 krok w kierunku zaznajomienia sie z facetem to oni zachowują się jak zawichrowane księżniczki w zamkniętym klasztorze z problemami emocjonalnymi... jak ja mam do cholery podawać nr telefonu na dzień dobry facetowi który nie ma wyraźnego zdjęcia??? Co mam kurwa powiedzieć na propozycję "kawy" na dzień dobry od faceta do którego nawet oczka nie puściłam i jak jeszcze się głupimi numerami telefonu nie wymieniliśmy przed spotkaniem?

Gość robol101
Bo może już zapoznaliśmy sobie kogoś interesującego z kim utrzymujemy kontakt, a na portalu logujemy się dalej tak z ciekawości czy z przyzwyczajenia ? Może cały czas szukamy ideału ? Może po obejrzeniu profilu stwierdzamy, że za stara, za gruba, nieciekawa....? Może od razu stwierdzamy, że jak ktoś jest z daleka np. z innego województwa to taka znajomość jest z góry skazana na niepowodzenie ? Może faktycznie mamy kompleksy i boimy się napisać ? Może traktujemy obecność na portalu jako formę rozrywki w wolnym czasie, oderwania się od rzeczywistości i wcale nikogo nie szukamy ? Może nie chcemy pisać do osoby, która nie umieściła zdjęcia ? A może p prostu nie mamy wykupionego abonamentu bo szkoda nam kasy :) No i tak dalej .... Jak widać przyczyn jest całe mnóstwo. Tak samo jest w realu, ktoś się może Tobie spodobać ale Ty jemu nie i nic na to nie poradzisz. Na portalu tak jak i w życiu po prostu trzeba mieć tę odrobinę szczęścia.

Tam na tych portalach są tacy co chcą zamoczyć a ja wytrzymam i nie muszę na siłę szukać i pisać do 200 dziewczyn żeby znaleźć jakaś ze swędzącą cipą co i tak by potem żałowała

Gość może to jest przyczyna
A może faceci boją się pisać do ładnych, atrakcyjnych kobiet, bo wiedzą że nie sprostają ich oczekiwaniom ??? Może Ci bardziej niepewni siebie myślą, że pewnie taka kobieta się nimi nie zainteresuje, bo czym mogą się wyróżnić spośród innych facetów ???

Gość do dupy nasz kraj
a skąd mam wiedzieć że jestem atrakcyjna? sąd atracyjna kobieta wie że jest atrakcyjna i z tego powodu facet nie pisze???

Gość dziwne jest zycie staruszka
Ja tam pisałem na portalu i to mnóstwo wiadomości. Ok 50-60 i co dostałem w zamian... jedną odpowiedź.

Gość do dupy nasz kraj
ostatnio spotkałam sie z takim dupkiem poznanymi na sympatii , strata czasu, mówił że szuka miłości a tak naprawdę szukał łatwego ruchania, olał mnie milczeniem , chuj nawet nie napisał do mnie "nie jestem zainteresowany" , bo to problem emocjonalny dla analfabety i zbyt wielki trud napisać parę prostych słów na zakończenie znajomości

Gość trente
wasze dylematy dzialaja na mnie przeczyszczajaco...

Przecież wiadomo że tam są tacy którzy już nie chcą ręką wypuszczać białego płynu. Nawet jakbym szukał tam koleżanki to bym nie znalazł

Gość do dupy nasz kraj
nie wiadomo co mam zrobić zeby znaleźć faceta , mam wrażenie że muszę stanąć na rzęsach żęby sobą zainteresować faceta, nie wiem... faceci lubią łatwe dziewczyny i zaczynać znajomość od dupy strony

Bo w Polsce odważnego faceta nazywają gej, zbok i parę innych powiedzen tego typu:-( lepiej nie pokazywać swojej odwagi.

Gość To ciekawe, bo...
ja, kiedy miałam profil na portalu randkowym dostawałam dziennie kilkadziesiąt, wiadomości od facetów, z propozycjami nawiązania znajomości, tudzież spotkania. Nie mówiąc już o "oczkach", które musiałam zablokować, bo tyle ich było, że nie szło ogarnąć. Nie zauważyłam, aby faceci na takich portalach byli nieśmiali, a wręcz przeciwnie. W końcu siłą rzeczy poznałam tego wymarzonego. Podejrzewam, że gdybym odwiesiła konto znowu dostawałabym multum wiadomości, więc dziwię się temu co tu piszecie. Może to Wy, dziewczyny, po prostu jesteście mdłe i nie wyróżniacie się spośród tysiąca innych mizdrzących się do obiektywu, wypindrzonych panienek na fotkach, może stawiacie tylko na zdjęcia, w miejscu na opis zamieszczając jedynie jakieś frazesy, lub obciachowe "jestem jaka jestem" ;/

Gość do dupy nasz kraj
hehe akurat nie mialam wyświechtanego hasła "jestem jaka jestem" , miałam zdjęcie główne ale właśnie podobnie jak ty dostawałam zbyt dużo oczek i innych gówien, faceci po wymianie paru zdań ze mną chowali głowę w piasek i urywali znajomość - to najbardziej mnie dziwiło

Gość do dupy nasz kraj
i nie jestem wypindrzona ani nie pokazuję dupy na fotach

Gość do dupy nasz kraj
dupoy nie, al ecipke raz wstawiłam hihi :classic_cool:

Gość kristodff
"faceci po wymianie paru zdań ze mną chowali głowę w piasek i urywali znajomość - to najbardziej mnie dziwiło" ale co konretnie cie dziwilo? zobaczyli ze nie maja szansy na szybki sex i juz im sie odechcialo pisac bo to strata czasu

Tylko życiowi przegrańcy mają konta na portalach randkowych. Gdyby jeszcze ktoś mieszkał na bezludnej wyspie albo Pcimiu dolnym to ok ale wkleić mało apetyczne zdjęcie, dać opis z dupy wzięty po czym wkurwiać się, że się, że nikt nie pisze bo się "boją" (ciekawe że zawsze się boją a nigdy nie są niezainteresowani). Zresztą tam liczy się tylko i wyłącznie wygląd. Jak zdjęcie nie zachwyci to tracisz czas. Atrakcyjne kobiety nie mają profili na tego typu portalach. Mają za to facebooka, google +, NK i tam własnie poznają ludzi. "Wiem co mówię bo mam konto na portalu randkowym i oni nic nie robią żeby działać i myślą że baba sama na nich poleci " Może wolą działać w realu? Wejść na profile i pooglądać sobie jak to matka natura bywa okrutna wcale nie oznacza, że się spodobałaś. "A może faceci boją się pisać do ładnych, atrakcyjnych kobiet, bo wiedzą że nie sprostają ich oczekiwaniom ???" Ciekawe jakie oczekiwania ma ktoś kto zakłada profil na portalu randkowym? :D

Gość do dupy nasz kraj
na sympatii przystojni faceci tak na prawdę nie szukają związku , oni zachowują sie jakby byli centrum wszechświata , są zakochani w sobie i puści , szukają łatwych dup ... wydaje im się ze baby będą skakać wokół nich i padać do stóp ze szczęścia , banda zakochanych w sobie pustaków , nie mających nic do zaoferowania od siebie

Gość do dupy nasz kraj
mam tam konto na portalu ale bez zdjęcia głównego .. moze i faceci wolą w realu podrywać ale szczerze wątpię:D:D:D:

"banda zakochanych w sobie pustaków , nie mających nic do zaoferowania od siebie" I to samo w druga stronę. Te portale przyciągają specyficzne grupy ludzi i nie ma co się ograniczać co do jednej płci.

"mam tam konto na portalu ale bez zdjęcia głównego" Z pewnością zachwyci się samym opisem :D